Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Όταν είδα Τον maguire να μπαίνει νόμιζα ότι το ειχα γυρίσει κατά λάθος σε Eurosport’s και έβλεπα polo με άλογα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τέτοια σούπα δεν την περίμενα 😴

Παρότι δεν έχουν τίποτα απολύτως να χάσουν, κάνουν και οι δύο λες και τους βολεύει μόνο η λευκή ισοπαλία. Άμα ήμουν ο διαιτητής θα σφύραγα την λήξη από το 60' αν συνεχίσουν έτσι

Γκολλ!

Τελικά απλά ήθελαν λίγο βρίσιμο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορρυ φίλος αλλά είμαι λίγο παραπάνω με το βέλγιο 😅

Έχει κουράσει το ανέκδοτο Αγγλία κατεμέ

Επεξ/σία από cthulhucarbide

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν άκουσα καλα με χ πέρναγε πρωτο βελγιο. οποτε μαλλον όταν κατάλαβαν οτι η αγγλία για κανένα λογο δεν θα βαλει γκολ (επιτηδες) αποφάσισαν να σωσουν τα προσχήματα. δεν το βλεπω το ματς, λεω τι ακουσα. ισχυει?

Επεξ/σία από basilis_k6

Επισκέπτης
13 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Σορρυ φίλος αλλά είμαι λίγο παραπάνω με το βέλγιο 😅

Έχει κουράσει το ανέκδοτο Αγγλία κατεμέ

Φίλε είσαι με αυτούς που εκμεταλλεύονταν τους προγόνους μας στα λατομεία και όχι με αυτούς που μας στέλνουν τις γυναίκες τους κάθε καλοκαίρι για να περνάμε καλά ;

• Super Moderators
46 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αν άκουσα καλα με χ πέρναγε πρωτο βελγιο. οποτε μαλλον όταν κατάλαβαν οτι η αγγλία για κανένα λογο δεν θα βαλει γκολ (επιτηδες) αποφάσισαν να σωσουν τα προσχήματα. δεν το βλεπω το ματς, λεω τι ακουσα. ισχυει?

Όχι, με Χ περνούσε πρώτη η Αγγλία λόγω "fair play" (λιγότερες κάρτες από το Βέλγιο).

• Like 2

Μόλις τώρα, Snoob είπε

Όχι, με Χ περνούσε πρώτη η Αγγλία λόγω "fair play" (λιγότερες κάρτες από το Βέλγιο).

fake news λοιπον.

ενδιαφέρον το οτι η αγγλία ειναι πλέον στην ευκολοτερη 8άδα που θα μπορούσε να βρεθει. Αν δεν παει τελικό φετος δεν παει ποτε.

• Super Moderators

Yποτίθεται πως το ταμπλό της Αγγλίας είναι ευκολότερο, αλλά πρώτα θα πρέπει να περάσει την Κολομβία που δεν νομίζω να είναι ευκολότερη από την Ιαπωνία. Μένει να αποδειχτεί πως επέλεξαν σωστά. Ειδάλλως, ο Σάουθγκεϊτ θα ακούσει πολλά.

Tα "δεύτερα" της Αγγλίας δεν έδειξαν τίποτε, κι αυτό είναι πρόβλημα γιατί αν στραβώσει κάτι στη συνέχεια δεν νομίζω πως μπορεί βάσιμα να ελπίζει κανείς ότι θα έρθει από τον πάγκο ένας παίκτης να δώσει το κάτι παραπάνω. Ο Βάρντι έτρεχε και πρέσαρε αλλά μόνος του δεν μπορούσε να κάνει κάτι, ο Ράσφορντ στην εξαιρετική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε τα έκανε σαλάτα και, το σημαντικότερο όλων, ο (βασικός) Πίκφορντ έδειξε πάρα πολύ ασταθής, έχω την αίσθηση πως σήμερα έχασε πόντους. Το γεγονός πως η Αγγλία δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το 0 σε κανένα παιχνίδι της δεν είναι θετικό δείγμα.

Σαφώς τα "δεύτερα" του Βελγίου έπαιξαν καλύτερα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ήταν περισσότερο αποφασισμένοι να δείξουν πράγματα.

Γενικά, μεγάλη φόλα η σημερινή ημέρα, και τα απογευματινά, και τα βραδινά παιχνίδια. 

• Like 1

Ταμπούρι Bet

Τρίτο παιχνίδι  έτυχε πάλι Αλβανός από το Κόσοβο,
δύσκολες πάσες, κακό κοντρολ κι οι Άγγλοι- ζαγάρια!
Είναι παράξενα του Βελγίου τα δοκάρια
και δεν τα βλέπουν τα Αγγλάκια με το πρώτο.

Πάλι με σέντρα , ξεροσφύρι στη Ρωσία,
χιλιάδες πέρασαν λεπτά μες σε αγώνα
που  ξυλοκόποι-δευτεράντζες απ' την Αλβιώνα                                                  
μας βγάλανέ τα μάτια χωρίς ουσία....

Στα δίχτυα μπαίνει το βολέ κι αντίο Λόντρα,
χρόνια στην πλάτη το 4-4-2 βρωμάει
κι ο Σαουθγκέιτ μες’ το μυαλό του να μετράει,
"η Κολομβία είναι που συμφέρει ή η κόντρα; "

Νωρίς μπατάρισε ο καιρός κι έχει χαλάσει.
Σκατζάρισες, μα σε κρατάει λύπη μεγάλη.
Απόψε ψόφησε το over 1,5 που'χα βάλει
και το σκοράκι 0-1 ίσα που θα μου φτάσει....

Η απληστία! ...κι η αστοχία δελτία σβήνει.
Μας μάρανε ο κουβάς και το φερ-πλέι
κι συ κοιτάς ακόμη πάνω στο ριπλέι
πως βρίσκει ο Φελαϊνι τη μπάλα με σκαρπίνι...

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε αφού ανεβάζετε αστεία, ας κραξω και εγώ τον αντίπαλο μου φέτος στο Μουντιάλ. 

Το ΒΑΡ προφανώς

FB_IMG_1530221689122.jpg

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 1

Το γεγονός ότι η Αγγλία "διάλεξε" για μένα σημαίνει πως τελείωσε!!! Όταν θες να είσαι ο καλύτερος όλων δεν κοιτάς ταμπλό...απλά τα πράγματα. Η τετράδα η αίσθηση μου είναι ότι θα πρόκειται για ένα....euro 2018!  Θεωρώ πως το Βέλγιο την έχει την Βραζιλία. Και είναι η μόνη μη ευρωπαϊκή χώρα που θα προκριθεί στους 8.

Κατά τα, όμιλοι των τριών σύντομα ώστε να γλιτώνουν τα ματάκια μας την τελευταία αγωνιστική επί της παρούσας κατάστασης των ομίλων. Είναι πολλά τα λεφτά και η δόξα αλλά είπαμε.

Στοιχηματικά χτες ρίσκαρα και έβαλα όλη την μπάνκα στο να σκοράρει η Σενεγάλη τα τελευταία λεπτά. Εκ του αποτελέσματος η επιλογή ήταν λανθασμένη αλλά ΑΝ έσκαγε κανένα γκολ θα έκανα μεγάλο καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής οι απώλειες μου από τα δικά μου χρήματα είναι 30,00 ευρώ. Από κέρδη προσθέστε ένα μηδενικό ακόμη. Έμεινε ένα 5,00 ευρώ ακόμη για απλή συμμετοχή σε όσα έρχονται.

Η πρόβλεψη μου είναι αντιεμπορικός τελικός : Βέλγιο - Κροατία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...