Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε

Εγω δεν κατάλαβα γιατι επέμενε ο δημοσιογράφος της ΕΤ οτι η Γερμανια οσο ηταν στο 0-0 ηθελε 2 γκολ γιαν α προκριθει? Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ισχυει καθως πηγα στη βαθμολογια του ομιλου και ειδα οτι αν εκανε το 1-0 η Γερμανια εφτανε στα γκολ το μεξικο ενω θα ειχε και καλυτερη διαφορα τερματων (3-2 γερμανια 3-3 το μεξικο) αφου το μεξικο εκεινη τη στιγμη εχανε 2-0. Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει θα του ειμαι ευγνωμων.

με δυο γκολ δεν την ενοιαζε τι γινοταν στο αλλο παιχνιδι. Next time τωρα (μακρια απο μας.)

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακούραστα η Βραζιλία. Άτυχοι στους προηγούμενους 2 αγώνες, έχασε ένα κάρο ευκαιρίες.

Σήμερα που έπρεπε να παίξει σοβαρα, το έκανε. Δεν απειλήθηκε εκτός από ένα 5λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Για μένα θέτει,όπως είχα πει και από την αρχή, γερές βάσεις για τη κατάκτηση. Ειδικά όπως είναι οι άλλες ομάδες, η μόνη ομάδα που μπορεί να την κοντραρει είναι η Κροατία, και ίσως το Βέλγιο.

• Super Moderators

Ανεξήγητη η επιμονή στον Χεσούς, πάντως. Τίποτε δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής (όπως και το άλλο πουλέν του Γκουαρδιόλα, ο Στέρλινγκ).

Αντί του παντελώς διεκπεραιωτικού Αουγκούστο, ας έβαζε τον Φιρμίνιο, πιστεύω θα συνδυαζόταν καλύτερα με τον Νεϊμάρ.

• Like 2

4 λεπτά πριν, Snoob είπε

Ανεξήγητη η επιμονή στον Χεσούς, πάντως. Τίποτε δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής (όπως και το άλλο πουλέν του Γκουαρδιόλα, ο Στέρλινγκ).

Αντί του παντελώς διεκπεραιωτικού Αουγκούστο, ας έβαζε τον Φιρμίνιο, πιστεύω θα συνδυαζόταν καλύτερα με τον Νεϊμάρ.

Ναι ισχύει αυτό. Ο Φιρμινιο το λίγο διάστημα που έχει παίξει είναι πολύ ανώτερος από τον Γκάμπριελ.

Ίσως να θέλει την ταχύτητα μπροστά για αυτόν να τον έχει, αν και όπως παίζει η Βραζιλία, νομίζω ο Φιρμινιο ταιριάζει καλύτερα. Έχει και λίγο σώμα, να μοιράσει/ κρατήσει μπάλα, σε αντίθεση με τον Χεσούς που δεν το κάνει αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Snoob είπε

Σωστή η απορία σου και εγώ την είχα αρχικά αλλά ο Φιρμίνιο δεν είναι ο καθαρός striker γιαυτό έχει την εμμονή/επιμονή στον Χεσούς.

Επεξ/σία από mad-proffessor
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mad-proffessor είπε

Σωστή η απορία σου και εγώ την είχα αρχικά αλλά ο Φιρμίνιο δεν είναι ο καθαρός striker γιαυτό έχει την εμμονή/επιμονή στον Χεσούς.

Σωστός. Αυτό ήθελα να γράψω πριν και το ξέχασα. Η κανονική του θέση είναι κάτι σε δεκαρι περισσότερο. Παίζει και στο πλάι επίσης. Δεν είναι καθαρός φορ, βέβαια στη Λίβερπουλ τόσα χρόνια παίζει μπροστά κανονικά, οπότε ξέρει τι θέση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν δεύτερος επιθετικός λιγο πιο πίσω.

Και φαίνεται ότι έχει καλύτερη συνεργασία με τους άλλους μπροστά σε σχέση με τον Χεσούς.

Όχι ότι είναι κακός ο δεύτερος, μη ξεχνάμε ότι είναι και εντελώς άπειρος και μικρός.

Απλά ίσως έχει συνηθίσει εντελώς διαφορετικα στη Σίτυ.

Επεξ/σία από panossar95

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή, τη διαφορα κάνει ο Κουτινιο.

Μεγάλη η στεναχώρια όταν άφησε την ομαδάρα μου την Λίβερπουλ για να πάει στη Μπαρτσελόνα, αλλά λογικό.

Νομίζω ότι ο τύπος, παίζει να ξέρει τη καλύτερη μπάλα μέσα στη Βραζιλία. Τρομερός παίκτης, έχει όλα τα χαρακτηριστικά του δεκαριου, μια θεση που λατρεύω, και είναι σε έλλειψη τα τελευταία χρόνια.

Κάνει τα πάντα, από πάσες ψηλές χαμηλές, κάθετες, σουτάρει τρομερά, είναι απρόβλεπτος. Έχει τα πάντα. Και νομίζω θα συνεχίσει να είναι καθοριστικός, γιατί τους φτιάχνει όλο το παιχνίδι.

Όσο είναι σε τέτοια φόρμα, ακόμα και χωρίς να σκοράρει, η Βραζιλία θα πάει καλά. Αν πέσει ο Φελίπε, θα πέσει αυτόματα όλη η ομάδα.

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 3

Ταμπούρι Bet

Αυτά παθαίνεις αμα είσαι αισθηματίας....

Εχει αποκλειστεί η τρισκατάρατη Γερμανία κι οι Καλτσοπέδιλοι αποχωρούν από το γήπερο με τα χέρια ψηλά, όπως οι παππούδες τους της 6ης Στρατιάς του Φον Πάουλους απο το Σταλινγκραντ...

Ποντάρεις χαρούμενος στο 0-2 της Βραζιλίας στο περιποιημένο 9ράκι....

Ξαφνικά, ενώ ξεκινάει το παιχνίδι και ακούς τον ύμνο της Σερβίας, ο (λιγοστός...) εγκέφαλος παθαίνει κοκομπλόκο κι ανάβει το λαμπάκι στο ταμπλό....

Θυμάσαι παρτιζάνους, Underground, Κουστουρίτσα, βαλκανικούς πολέμους, τη μάχη του Κοσσυφοπεδίου και τον πρίγκηπα Λάζαρ και .....

...............φορτώνεις και το χι με την ελπίδα η αδερφή Σερβία να κρατήσει στεγνό το τέρμα για ένα ημίχρονο.......αλλά φευ!

Η ομάδα του ...Κανταϊφη βάζει γκολ κι ο σέρβος Μήτρογλου πάει με το κεφάλι να ισοφαρίσει, σε μια ψοφια γκέλα μπροστα στο τερμα, αντι να σβουρίξει ένα ξηγημένο κουτουπιέ και να σκισει τα δίχτυα!

Το trade του χι πάει κατά διαόλου και το ακριβες σκοράκι του 0-2 καλύπτει απλά τα σπασμένα, αντί να γεμίσει τις τσέπες με το χρυσάφι των τύπων που φόρτωσαν τη Γερμανία και το over ή το 1χ του  Me gusta la mañana me gustas tu....

Κατέβασα ότι καντήλι είχε μείνει όρθιο σε ορθόδοξο μοναστήρι από την Βοϊβοντίνα ως την έρημο του Σινά κι άλλη φορά θα προσέχω στους εθνικούς ύμνους....

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...