Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Ναι οντως και εγω το παρατηρησα. Τα παιρνουν απο οπαπ και στοιχιμαν χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω το παθος που εχουν μερικοι με τον Νοιερ.Πως του εχει γεννηθει η ιδεα οτι ξερει να παιζει μπαλα δεν καταλαβα.Παντα πιστευα οτι ειναι overatted,σημερα μας απεδειξε ποσο αμπαλος ειναι.Μου ηθελε και τριπλα,που πας ρε καραμητρο.Οχι οτι οι υπολοιποι παιξαν καμια μπαλα αλλα ο συγκεκριμενος μου την δινει αφανταστα.Ωρες ωρες κανει κατι γκαφες που δεν τις βλεπεις ουτε σε τοπικο.Εχει περασει πολυς καιρος να νοιωσω τετοια ικανοποιηση με αποτελεσμα αγωνα ποδοσφαιρου γενικοτερα,σημερα με το αποτελεσμα του Γερμανια-Ν.Κορεα μου φαινεται θα βγω να κερασω μερικους φιλους μου.🤩 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω το παθος που εχουν μερικοι με τον Νοιερ.Πως του εχει γεννηθει η ιδεα οτι ξερει να παιζει μπαλα δεν καταλαβα.Παντα πιστευα οτι ειναι overatted,σημερα μας απεδειξε ποσο αμπαλος ειναι.Μου ηθελε και τριπλα,που πας ρε καραμητρο.Οχι οτι οι υπολοιποι παιξαν καμια μπαλα αλλα ο συγκεκριμενος μου την δινει αφανταστα.Ωρες ωρες κανει κατι γκαφες που δεν τις βλεπεις ουτε σε τοπικο.Εχει περασει πολυς καιρος να νοιωσω τετοια ικανοποιηση με αποτελεσμα αγωνα ποδοσφαιρου γενικοτερα,σημερα με το αποτελεσμα του Γερμανια-Ν.Κορεα μου φαινεται θα βγω να κερασω μερικους φιλους μου.🤩 Που θα πάμε? Εγώ κατά τις 11 λέω να βγούμε, να δούμε και Βραζιλία 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δελεαστικό το 6.75 , της Κόστα Ρίκα, για fun bet! 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, papageorge007 είπε Δελεαστικό το 6.75 , της Κόστα Ρίκα, για fun bet! 😉 Προσωπικά δεν βλέπω να κερδίζει η Ελβετία . Το παίζω χ και γκολ γκολ την Βραζιλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Τα μάζεψαν πάλι οι μπουκ σήμερα με τα αποτελέσματα! Μας τα πήραν τα φράγκα τα λαμόγια. 😂 Σίγουρα στημένη η ήττα της Γερμανίας! Παράγκα και το μουντιάλ 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω δεν κατάλαβα γιατι επέμενε ο δημοσιογράφος της ΕΤ οτι η Γερμανια οσο ηταν στο 0-0 ηθελε 2 γκολ γιαν α προκριθει? Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ισχυει καθως πηγα στη βαθμολογια του ομιλου και ειδα οτι αν εκανε το 1-0 η Γερμανια εφτανε στα γκολ το μεξικο ενω θα ειχε και καλυτερη διαφορα τερματων (3-2 γερμανια 3-3 το μεξικο) αφου το μεξικο εκεινη τη στιγμη εχανε 2-0. Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει θα του ειμαι ευγνωμων. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από SpirtouLisS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Ναι μωρη ομαδάρα Βραζιλία. Παμεεε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε Εγω δεν κατάλαβα γιατι επέμενε ο δημοσιογράφος της ΕΤ οτι η Γερμανια οσο ηταν στο 0-0 ηθελε 2 γκολ γιαν α προκριθει? Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ισχυει καθως πηγα στη βαθμολογια του ομιλου και ειδα οτι αν εκανε το 1-0 η Γερμανια εφτανε στα γκολ το μεξικο ενω θα ειχε και καλυτερη διαφορα τερματων (3-2 γερμανια 3-3 το μεξικο) αφου το μεξικο εκεινη τη στιγμη εχανε 2-0. Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει θα του ειμαι ευγνωμων. Το άκουσα και εγώ, αλλά προφανώς εννοούσε να κατακτήσει την πρώτη θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, G.TH. είπε Το άκουσα και εγώ, αλλά προφανώς εννοούσε να κατακτήσει την πρώτη θέση. Προφανώς και έκανε λάθος. Εκείνη την ώρα αποκλειόταν. Την 1η θα κοιτούσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Πω πω τι κορδέλα είναι αυτή που φοράει ο Σέρβος τερματοφύλακας στο κεφάλι .... σαν να πήγε η Χάιντι να πιάσει τον Μαι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Το άλλο ματσάκι το παρακολουθεί κανείς? Τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο άλλο ματς,η Κόστα Ρίκα το παλεύει και είχε μια-δυο καλές φάσεις. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από stelios18120 Και μόλις έβαλε γκολ 1-1 πλέον!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα