Προς το περιεχόμενο

Μουντιαλ 2018

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν έχω δει τους υποψηφίους, αλλά σταθερά ειμαι με Mannschaft. Συμπαθητικό και το Βελγιο, λόγω του ότι δεν πούλησε το ματς στη Βοσνία και μας έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, όπως και η Ολλανδία που δεν έχει πάρει κούπα ποτε. Τέλος, αν και δεν είμαι φαν του, δεν θα με χαλουσε αν κέρδιζε ο Μεσιντονα και η Αργεντινή. Αντικειμενικά αξίζει μια κούπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

img_odotras_20171201-170908_imagenes_lv_

https://www.printyourbrackets.com/images/world-cup.pdf

Bαση προγραμματος εχουμε τα μεγαλα φαβορι γαλλια βραζιλια (αν τερματισουν πρωτες) απο την μια μερια, και γερμανια ισπανια απο την αλλη

Θεωρητικα παντα (γιατι παντα υπαρχουν μεγαλες εκπληξεις στα μουντιαλ) θα μπορουσε και παλι να κανει το θαυμα του ο σαντος. Πως?

Η πορτογαλια αν βγει πρωτη στον ομιλο αντι της ισπανιας, παιζει με τους αστειους 2ους του γκρουπ Α. Μετα βρισκει τον πρωτο του γκρουπ D που για μενα θα ειναι η κροατια(επαναληψη του προημιτελικου του γιουρο) Και τα παιζει ολα για ολα μετα.

Αργεντινη κατα τη γνωμη μου θα αποκλειστει στους 16 σαν δευτερη. Ειναι πολυ κακη ομαδα με αθλιες μοναδες απο την μεση και πισω. Ναι εχει ντιμπαλα μεσι ντι μαρια μπροστα αλλα πισω γινεται του κουτρουλη ο γαμος. Κατι ροχο και κατι αγνωστοι μπακ, στο κεντρο κατι μετριατζες σε μικρομεσαιες ομαδες της ευρωπης. Γι αυτο και προκριθηκε τελευταια και καταιδρωμενη

Για μενα μεγαλο φαβορι βαση ροστερ η γαλλια και μετα η ισπανια. Αν εχουν καλο κλιμα στα αποδυτηρια πανε τελικο..

Επεξ/σία από giwfys

Από την στιγμή που λείπει η μεγάλη μου αγάπη(Ιταλία) θα υποστηρίξω κλασσικά Αγγλία,όχι πως τους βλέπω να κάνουν τίποτα αλλά δεν πειράζει :P

• Like 1

Θα προτιμούσα κάποια έκπληξη,αλλά αν δεν έρθει από τα φαβορί θα έλεγα Αργεντινή ώστε στην συνέχεια να πλακωθουν οι φαν Μέσι Ρονάλντο για το ποιο είναι ο καλύτερος :D

Αργεντινή λόγω Μέσι, αν κι αυτός ο ....άχρηστος δεν έχει την ψυχή του Μαραντόνα.

Ρωσία, για να δούμε κανένα ωραίο κορίτσι στις κερκίδες.

Σερβία, γιατί είναι αδέρφια μας.

• Confused 1
  • Sad 2

1 ώρα πριν, Cro-Magnon είπε

Αργεντινή λόγω Μέσι, αν κι αυτός ο ....άχρηστος δεν έχει την ψυχή του Μαραντόνα.

Ρωσία, για να δούμε κανένα ωραίο κορίτσι στις κερκίδες.

Σερβία, γιατί είναι αδέρφια μας.

Ο μεσι μόνος του δεν μπορεί, εκτός και αν πέσει σμπροξιμο. Ψήνομαι όμως για πρώτος σκόρερ 

Αργεντινη να το παρει και σιγουρα θα ηθελα να κουβαλησει την Αιγυπτο ο Salah...Οχι να το παρει προσθεου...απλα μια καλη πορεια...Δηλαδη μια 2η θεση στον ομιλο και μετα ολα γινονται! 

Αν το παρει η αργεντινη με σεντερ μπακ καποιους οταμεντι ροχο φαζιο!!(αλλαγη του μανωλα!!), και με κεντρο μπιγλια!!(30χρονος με μεγαλυτερη ομαδα που εχει παει σεβιλη) και μπανεγα(30 χρονος με καριερα σε μετριες ομαδες) θα ειναι το ογδοο θαυμα. Στο ποδοσφαιρο εχεις 11 παικτες, δεν μπορει κανενας μεσι να παιζει για ολους

Πετυχαινει ισπανια στα προημητελικα και γερμανια στα ημιτελικα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...