Προς το περιεχόμενο

OOTT part 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγε η μάνα μου σε μια μαλάκω δικηγόρο που της είχαν συστήσει κιόλας τρομάρα της, έδωσε 1500€ για μια υπόθεση ρουτίνας με το κτηματολόγιο, πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος κατά την διάρκεια του οποίου περιμέναμε την απόφαση του δικαστηρίου υποτίθεται, και ανακάλυψα τυχαία πριν 2 μήνες πως η τύπισσα δεν έχει κάνει τίποτα. Την κέρασα μερικά καντηλάκια, το παραδέχτηκε και είπε θα δώσει τα λεφτά πίσω. 2 μήνες το πάει από εβδομάδα σε εβδομάδα με γελοίες δικαιολογίες (άλλαξα τράπεζα, δεν λειτουργεί το e-banking κλπ.)

Δεν ξέρω που το πάει, ποντάρει στο να μου εξαντληθεί η υπομονή, να πάω στο γραφείο της να της κάνω "ανακαίνιση" και να μου το γυρίσει μπούμερανγκ μετά;

@paredwse βοήθεια! :-D

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, liopyr είπε

Πήγε η μάνα μου σε μια μαλάκω δικηγόρο που της είχαν συστήσει κιόλας τρομάρα της, έδωσε 1500€ για μια υπόθεση ρουτίνας με το κτηματολόγιο, πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος κατά την διάρκεια του οποίου περιμέναμε την απόφαση του δικαστηρίου υποτίθεται, και ανακάλυψα τυχαία πριν 2 μήνες πως η τύπισσα δεν έχει κάνει τίποτα. Την κέρασα μερικά καντηλάκια, το παραδέχτηκε και είπε θα δώσει τα λεφτά πίσω. 2 μήνες το πάει από εβδομάδα σε εβδομάδα με γελοίες δικαιολογίες (άλλαξα τράπεζα, δεν λειτουργεί το e-banking κλπ.)

Δεν ξέρω που το πάει, ποντάρει στο να μου εξαντληθεί η υπομονή, να πάω στο γραφείο της να της κάνω "ανακαίνιση" και να μου το γυρίσει μπούμερανγκ μετά;

Καταγγελία στο δικηγορικό σύλλογο της περιοχής.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, liopyr είπε

Ξέρω ότι υπάρχουν δικηγόροι που έχουν εντρυφήσει στις διεκπεραιώσεις υποθέσεων κτηματολογίου και έχουν εξειδικευτεί σ΄αυτές.

Για να την συστήσουν στην μητέρα σου, σημαίνει ότι αυτός που της την σύστησε, έμεινε ικανοποιημένος για την δική του υπόθεση που μπορεί να μην αφορούσε το κτηματολόγιο.

Τώρα θα μου πεις ότι αν ήταν έτσι τα πράγματα γιατί να την αναλάβει. Ε, ευνόητοι οι λόγοι.:)

Δημοσ.

Θα της κάνω καταγγελία στον ΔΣΑ, αλλά κι εκεί θέλουν 80€ παράβολο. Γενικά αν δεν έχεις λεφτά δηλαδή, μπορεί να σε τρώει ο καθένας και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα..

Sibyl, εγώ πάντως, από την μικρή επικοινωνία που είχα μαζί της, όχι κτηματολόγιο, ούτε λίστα σούπερ μάρκετ δεν θα της εμπιστευόμουν, απορώ πώς έβγαλε νομική αυτό το γίδι. Και εκεί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, μία τύπισσα επιεικώς μέτριας νοημοσύνης πάει και δαγκώνει 72χρονη χαμηλοσυνταξιούχο γτχτουλη της.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, liopyr είπε

Θα της κάνω καταγγελία στον ΔΣΑ, αλλά κι εκεί θέλουν 80€ παράβολο. Γενικά αν δεν έχεις λεφτά δηλαδή, μπορεί να σε τρώει ο καθένας και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα..

Sibyl, εγώ πάντως, από την μικρή επικοινωνία που είχα μαζί της, όχι κτηματολόγιο, ούτε λίστα σούπερ μάρκετ δεν θα της εμπιστευόμουν, απορώ πώς έβγαλε νομική αυτό το γίδι. Και εκεί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, μία τύπισσα επιεικώς μέτριας νοημοσύνης πάει και δαγκώνει 72χρονη χαμηλοσυνταξιούχο γτχτουλη της.

΄Ολο το δίκιο με το μέρος σου, είναι.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι αυτός που της την σύστησε. Εκτός αν είναι κόρη της τριτοξαδέρφης της φίλης της γειτόνισσας και είχε ακούσει απλώς ότι είναι δικηγόρος οπότε κατά την κρίση του αυτό ήταν αρκετό.

Τι να σου πω...

Επεξ/σία από Sibyl
Δημοσ.
44 minutes ago, Sibyl said:

΄Ολο το δίκιο με το μέρος σου, είναι.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι αυτός που της την σύστησε. Εκτός αν είναι κόρη της τριτοξαδέρφης της φίλης της γειτόνισσας και είχε ακούσει απλώς ότι είναι δικηγόρος οπότε κατά την κρίση του αυτό ήταν αρκετό.

Τι να σου πω...

πηρε ποσοστα απο αυτα που εφαγε 😛

2 hours ago, liopyr said:

ειναι καταντια τελειως.δεν μπορεις να το κανεις μην το κανεις.οχι να το τρεναρεις και να εχεις φαει και λεφτα.ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τετοιες συμπεριφορες. και μετα σου λενε δεν εχω δουλεια και μου βγηκε το ονομα. μαλλον τα μαζευει για να στα δωσει

πεστης παμε μαζι στην τραπεζα ή στο atm. απορω πως ο αλλος σου την συστησε?ουτε.καν να σου πει οτι θα κανει την δουλεια εστω και τωρα?

• Like 2
Δημοσ.

Δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη να κάνει τώρα την δουλειά, και δεν θέλω κιόλας. Αν δεν είχε πάρει παράταση το κτηματολόγιο θα μας είχε κάνει και ζημιά...

Ένα google review της άφησα πάντως, μπας και το δει κανένας άλλος πριν πάει.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...