john_shadow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δε νομίζω ότι κάναμε κάτι "παράνομο" εκεί μέσα, εκτός αν το τρολάρισμα(που ήταν και ο σκοπός του κλαμπ) διώκεται ποινικά 👻
Oscar_Mike Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, john_shadow είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω που ακριβώς ενοχλούσε ένα κλαμπ το οποίο ήταν κρυφό ε όπως και να το κάνεις, τα οφτοπικ σε ένα κρυφό κλαμπ είναι ενοχλητικά, από την άλλη το φλέιμ οι χαρακτηρισμοί το να ζητάνε εκκαθαριστικό και τα τρολ στο Ειδήσεις-Νεα είναι κάτι νορμάλ. δικαίωμα του κάθε φόρουμ το πως λειτουργεί, άλλωστε, καλό απόγευμα και πάλι!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Οι κανονες που ισχύουν στο insomnia, ισχύουν και στα clubs. Κάποιοι όμως τα είδαν σαν εναν τροπο παράκαμψης αυτών των κανόνων και τα αποτελέσματα τα είδατε.
gas7777 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να φτιάξουμε ένα με καλύτερα παιδιά να μην τρολαρουμε. 😛 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από gas7777 1
guido Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Οι κανονες που ισχύουν στο insomnia, ισχύουν και στα clubs. Κάποιοι όμως τα είδαν σαν εναν τροπο παράκαμψης αυτών των κανόνων και τα αποτελέσματα τα είδατε. Ποια είδαμε; Αφού μόνοι μας το κλείσαμε λες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, guido said: Ποια είδαμε; Αφού μόνοι μας το κλείσαμε λες. Είμαι αρκετά μεγάλος πλέον για να παίξω αυτό το παιχνίδι.
guido Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Είμαι αρκετά μεγάλος πλέον για να παίξω αυτό το παιχνίδι. Δεν παίζω καθόλου Σου έχω αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το αν ορθά έκλεισε ή όχι Απλά προσπαθείς να βγάλεις τόσους ανθρώπους τρελούς που διάβασαν την ανακοίνωση σου ότι κλείνει Καλά έκανες και το έκλεισες. Αλλά μην λες ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και λέω δεν το κλείνω Αυτά και τέλος από εμένα. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Το club σας πριν το κλείσω, ειχε κλειστά και άδεια ολα σας τα topics με την ένδειξη closed και κάπου υπήρχε μια ανακοίνωση με link σε κάποια εξωτερική σελιδα για να συνεχίσετε το σχολιασμό σας. Δεν με απασχολεί ποιος απο την ομάδα σας το έκανε και ούτε θυμάμαι να στο χρεωσα ποτέ. Αυτά και τέλος απο μένα. 1
guido Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, billdanos είπε Το club σας πριν το κλείσω, ειχε κλειστά και άδεια ολα σας τα topics με την ένδειξη closed και κάπου υπήρχε μια ανακοίνωση με link σε κάποια εξωτερική σελιδα για να συνεχίσετε το σχολιασμό σας. Δεν με απασχολεί ποιος απο την ομάδα σας το έκανε και ούτε θυμάμαι να στο χρεωσα ποτέ. Αυτά και τέλος απο μένα. Μα δεν διαφωνώ ότι έκανα τα παραπάνω ( Μια μικρή χωρίς σημασία λεπτομέρεια είναι ότι δεν έσβησα περιεχόμενο ) Λέω απλά ότι το έκανα/καναμε γιατί είδαμε την ανακοίνωση σου ότι κλείνει οριστικά το κλαμπ. Και όχι γιατί ξαφνικά είπαμε δεν μας αρέσει το κλαμπ δεν πάμε αλλού; Anyway Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από guido
kirileman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Παίζει να μην κατάλαβα τίποτα. Ίσως φταίει το ότι διαβάζω από κινητό και ταυτόχρονα παίζω μπάλα με τον μικρό στο σαλόνι. 1
Superuser Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει ένα ιδιωτικό club "society" έμαθα Πως μπαίνουμε εκεί; α;
kirileman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Superuser είπε Υπάρχει ένα ιδιωτικό club "society" έμαθα Πως μπαίνουμε εκεί; α; Δεν ξέρω. Αλλά μπορώ να σε βάλω στο Salon de Bricolage, αν θες.
tritonas00 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gas7777 είπε Ας ανοίξει ένα καινούργιο να το χειριστούμε καλύτερα δε χρειαζεται, ειμαστε πολυ καλυτερα τωρα εκει που ειμαστε, με το κεφαλι μας ησυχο να κανουμε τον χαβαλε μας ομορφα και ξεγνοιαστα Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από tritonas00 4
guido Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Superuser είπε Υπάρχει ένα ιδιωτικό club "society" έμαθα Πως μπαίνουμε εκεί; α; Αν είσαι καλό παιδί σε βρίσκουνε αυτοί
kirileman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, guido είπε Αν είσαι καλό παιδί σε βρίσκουνε αυτοί Wait for our call, φάση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις