Προς το περιεχόμενο

OOTT part 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 831
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμήθηκα τα νιάτα μου, όταν ήμουν ένας μικρός λαπρινάκης.  Ωραίο βίδεο.. Επικό και προπολεμικό

Δημοσ.

πόσο κοστίζει η ενοικίαση ταινίας για δημόσια προβολή (cinema) ;

θυμόμουν κάτι τιμές κάπου στο χιλιάρικο αλλά δεν βρίσκω το site , μιλάω απευθείας με τον διανομέα για να πάρω προσφορά ;

Δημοσ.
Στις 28/8/2018 στις 8:52 ΠΜ, stormrain είπε

Κατι μου ηρθε για εποχή γραμμοφωνου αλλα I'll behave :lol:

Xαιρετώ τον πάνσοφο γέροντα (θύμισέ μου κάποια στιγμή να μου δώσεις μερικές συμβουλές), τον συνιδρυτή του ινσόμνια, τον άνθρωπΑ που ο Χαλ  αποκαλεί..  μπαμπά! 😋

Φίλε συνιδρυτή.. καλά κάνεις και μπιχέβεις γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί😂

Δημοσ.
14 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Xαιρετώ τον πάνσοφο γέροντα (θύμισέ μου κάποια στιγμή να μου δώσεις μερικές συμβουλές), τον συνιδρυτή του ινσόμνια, τον άνθρωπΑ που ο Χαλ  αποκαλεί..  μπαμπά! 😋

Φίλε συνιδρυτή.. καλά κάνεις και μπιχέβεις γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί😂

κάνα θέμα για Νόμαδς, Σουρπάιπορ κλπ, θα ανοίξει;;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
16 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Xαιρετώ τον πάνσοφο γέροντα (θύμισέ μου κάποια στιγμή να μου δώσεις μερικές συμβουλές), τον συνιδρυτή του ινσόμνια, τον άνθρωπΑ που ο Χαλ αποκαλεί.. μπαμπά! 😋

Φίλε συνιδρυτή.. καλά κάνεις και μπιχέβεις γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί😂

Xαχαχαχα δεν ξερω γιατι, αλλα ειμαι πεπεισμενος πως παιζει να μου ριχνεις και 15ετια :lol: :lol:

Δημοσ.
Στις 7/9/2018 στις 6:09 ΜΜ, Oscar_Mike είπε

κάνα θέμα για Νόμαδς, Σουρπάιπορ κλπ, θα ανοίξει;;

Ε Ε έρχεται!

Πιλ μην ακούς εσύ

Στις 7/9/2018 στις 7:56 ΜΜ, stormrain είπε

Xαχαχαχα δεν ξερω γιατι, αλλα ειμαι πεπεισμενος πως παιζει να μου ριχνεις και 15ετια :lol: :lol:

ΣÏεÏική εικÏνα

Δημοσ.

Δε βλεπετε το αβαταρ; Ειναι ηλικιωμενος ο αθρωπας.

Ειμαστε μερικοι καποιας ηλικιας εδω μεσα, και ουτε ενα χλαμπ εν ειδει καπη δε μας εγκρινουν για να τα λεμε με την ησυχια μας. Α ρε Πιλ, άκαρδε..

• Like 2
Δημοσ.

Και συ τεκνογκίντ; ☹️

11 λεπτά πριν, guido είπε

Πρόσθεσε δέκα χρόνια στην ηλικία του αβαταριού

Φιξντ

5 ώρες πριν, *nenya* είπε

Ελα τριλο, λεγε, ποσο χρονων εισαι;

Πάνω από 18! 

και κάτω από 30 😎

ΤeChnoBiTe

• Δημιουργία νέου...