TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, billdanos είπε Το λευκό είναι αφρώδες (έχει καπάκι μπυρας!) και πίνεται και μετά το φαγητό γιατί έχει μια υποψία γλυκύτητας Θα δοκιμαστεί, τένκιου πιλ. Αμα θυμηθείς κάτι άλλο καλό που να μην είναι ξηρό ποσταρέ το πλιζ
Superuser Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Τι ρετσίνες και ρούμι; Gin σκέτο με 2 παγάκια το χειμώνα, ούζο το καλοκαίρι και κλείσαμε. Παω να βρω τον Μορφέα σιγά σιγά, αυτο δέν είναι ΟΟΤΤ, survivor 3 είναι! 1.Για κάτι ροζέ λέγαμε και για ρούμι δε ξέρω..τον φροσκυ ρώτησε 2.Άνοιξη-φθινόπωρο ; Τζιν με ούζο θα πρότεινες; 3.Είναι νωπά τα σημάδια ακόμη Δωσ´τους λίγο χρονο και μην ξύνεις πληγές ενω βλέπεις ότι προσπαθούν να ενταχτούν δειλά δειλά στην κοινωνία
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 10 hours ago, TriLoBiTe said: Θα δοκιμαστεί, τένκιου πιλ. Αμα θυμηθείς κάτι άλλο καλό που να μην είναι ξηρό ποσταρέ το πλιζ Ελπίζω να μην είσαι από τους φλώρους που πίνουν μόνο proseco και D'Asty! 😛 Αυτά δεν είναι κρασί...
McNerd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Superuser είπε Δωσ´τους λίγο χρονο και μην ξύνεις πληγές ενω βλέπεις ότι προσπαθούν να ενταχτούν δειλά δειλά στην κοινωνία Γω δε θελω να ενταχτω. Θελω να παραμεινω καγκουρας με μηχανακι που κανει φασαρια στο περιστερι τα βραδια.
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, billdanos είπε Ελπίζω να μην είσαι από τους φλώρους που πίνουν μόνο proseco και D'Asty! 😛 Αυτά δεν είναι κρασί... Ω γμτ με κατάλαβες!😱 Γιατί τόσο μένος για το προσέκω; Eδώ είσαι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 9 minutes ago, TriLoBiTe said: Ω γμτ με κατάλαβες!😱 Γιατί τόσο μένος για το προσέκω; Eδώ είσαι Αυτό δεν είναι κρασί, είναι χυμός σταφύλι...
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 To περίμενα ότι θα το πεις πιλ..😐 Τουλάχιστον τώρα ξέρω.. Μόνο Αφρός ρε νιαμού! ε; EEE;;;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 hour ago, TriLoBiTe said: To περίμενα ότι θα το πεις πιλ..😐 Τουλάχιστον τώρα ξέρω.. Μόνο Αφρός ρε νιαμού! ε; EEE;;; Όταν έχεις μάθει με το παντεσπάνι, είναι δύσκολο να επιστρέψεις στο ψωμί... 😛
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, billdanos είπε Όταν έχεις μάθει με το παντεσπάνι, είναι δύσκολο να επιστρέψεις στο ψωμί... 😛 Και χαμώ τα αποφθέγματα 😃 , αλλά δεν κατάλαβα πώς το εννοείς (σχώρνα με αλλά δεν έχω πιει ακόμα καφέ παρά μόνο ένα ταπεινό φρουτότσαγο), ποιο λες παντεσπάνι και πoιο ψωμί; Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από TriLoBiTe
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 41 minutes ago, TriLoBiTe said: Και χαμώ τα αποφθέγματα 😃 , αλλά δεν κατάλαβα πώς το εννοείς (σχώρνα με αλλά δεν έχω πιει ακόμα καφέ παρά μόνο ένα ταπεινό φρουτότσαγο), ποιο λες παντεσπάνι και πoιο ψωμί; Χάσμα γενεών... 😎
guido Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, McNerd είπε Γω δε θελω να ενταχτω. Θελω να παραμεινω καγκουρας με μηχανακι που κανει φασαρια στο περιστερι τα βραδια. Ρε θέλουμε να κοιμηθούμε. Τι θα γίνει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις