Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 3 minutes ago, TriLoBiTe said: Πρoσπαθεί ρε πιλ το παιδί.. προσπαθεί! Μα γιατί είστε τόσο σχληροί; 😢 Φρι φρο φωνάζει ο λαός Free δεν είναι? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Free δεν είναι? Eίναι, αλλά τον βλέπω λίγο φοβισμένο.. Θέλει κι άλλα να πει αλλά φοβάται να τα πει
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 19 minutes ago, TriLoBiTe said: Eίναι, αλλά τον βλέπω λίγο φοβισμένο.. Θέλει κι άλλα να πει αλλά φοβάται να τα πει Νομίζω έχουμε και ψυχολόγους στο insomnia! 😛 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Νομίζω έχουμε και ψυχολόγους στο insomnia! 😛 Οπότε τι του λέμε; να διαλέξει έναν να πάει να τα πει εκεί? Φρο μίλα ελεύθερα ρε ψυχή, δεν σ' ακουμπάει κανείς! το πολύ πολύ να χαιρετήσεις ☹️
guido Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Λευτεριά στο Φρο απ' τα δεσμά την έμμισθης σκλαβιας.
status Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, billdanos είπε Νομίζω έχουμε και ψυχολόγους στο insomnia! 😛 Ωχ, αυτό μας έλειπε τώρα..
guido Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, TriLoBiTe είπε Φέρτε καμιά ψυχολόγα Τι να μας κάνει. Νευρολόγο και πάνω 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, guido είπε Τι να μας κάνει. Νευρολόγο και πάνω για κάτι τέτοιο λέω Spoiler Σάντυ(μπελ) Κουτσοσταμάτη.Τι να μας κάνει; Κάτι μου λέει πως και νεκρούς ανασταίνει
guido Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 46 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε για κάτι τέτοιο λέω Απόκρυψη περιεχομένων Σάντυ(μπελ) Κουτσοσταμάτη.Τι να μας κάνει; Κάτι μου λέει πως και νεκρούς ανασταίνει Λολ. Έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι είναι από deree. Πέτυχα θρεντ ετών, στο παοκμανια κάτι τέτοιο, ότι δεν έχει καν άδεια άσκησης επαγγέλματος. Βαριέμαι να το ψάξω παραπάνω. Ότι πουν τα μπαοκια
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, guido είπε Λολ. Έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι είναι από deree. Ντυρί/τυρί τη δουλειά της την κάνει! 😋 δεν θέλει πολύ για να σου την ανεβάσει.. την ψυχολογία...😂
Froskeas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Καληνοτσίζω όλο το αγαπητό φροσκοθέαμον κοινό του ενός του μοναδικού τανεπανάληπτου σαρβα.. official off topic thread. Όντας άρτι αφιχθείς από τα γκριζαρισμένα ορυχεία της υπερβορέας κι έμπλεος ταπεινότητας μα και ορθολογισμού θα ήθελα απόψις να παραμερίσουμε ΟΛΟΙ μας τις όπχοιες αντιπαλότητες και να επικεντρωθούμε στο ερώτημα που δω και μέρες ταλανίζει τα πονυμένα μας κεφάλια: νιλς χόλγερσον ή κάνδυ κάνδυ? 2 1
nikoslion Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Froskeas είπε νιλς χόλγερσον ή κάνδυ κάνδυ? προθιμος να βοηθησω. αλλα τι ειναι αυτα; ονοματα;
Froskeas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, nikoslion είπε προθιμος να βοηθησω. αλλα τι ειναι αυτα; ονοματα; Καμουφλαρισμένα ονόματα μυστών, προθιμοποιούμαι να σου πω άλλη φορα. ΜΕΓΑΛΗ ιστορία
nikoslion Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Froskeas είπε Καμουφλαρισμένα ονόματα μυστών, προθιμοποιούμαι να σου πω άλλη φορα. ΜΕΓΑΛΗ ιστορία χαχαχ δεν χρειαζεται τοτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις