McNerd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Όχι. Γελάς την πρώτη φορά αλλά μετά ...βαριέσαι ασύστολα. Οπότε κάνεις το clubάκι και αναλαμβάνεις τον έλεγχο. εγω ειχα ανοιξει ενα κλαμπακι με μεγαλη επιτυχια αλλα μου το κλεισες στην πρεμιερα του ατιμε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 minute ago, McNerd said: δεν το ανοιγουμε απο τωρα; πως θα βγαλω το καλοκαιρι στην πολη; Όχι. Όταν έρθει η ώρα.
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, guido είπε εγώ το άλλαξα μόνος μου απο ζήλια. To ήξερα!
guido Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, McNerd είπε δεν το ανοιγουμε απο τωρα; πως θα βγαλω το καλοκαιρι στην πολη; οχι ρε. μην κλειδωθεί ακόμα δεν αρχίσει η season. επίσης θα πρέπει να συνεδριάσει το συντονιστικό. να οριστούν μανιφέστο κανόνες λειτουργίας κτλ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 5 minutes ago, McNerd said: εγω ειχα ανοιξει ενα κλαμπακι με μεγαλη επιτυχια αλλα μου το κλεισες στην πρεμιερα του ατιμε Προφανώς. Αφού κάνατε το άλλο πρώτα μπο*ρδέλο και κλείδωσε, πήγες αμέσως να εκμεταλλευτείς τα clubs για να προσπεράσεις την "ποινή"... Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα "σκοτώνεις" όσο είναι μικρά ακόμη και δεν περπατάνε! 2 minutes ago, guido said: οχι ρε. μην κλειδωθεί ακόμα δεν αρχίσει η season. επίσης θα πρέπει να συνεδριάσει το συντονιστικό. να οριστούν μανιφέστο κανόνες λειτουργίας κτλ Οι κανόνες που ισχύουν στο insomnia, ισχύουν προφανώς και στα clubs. Απλά στο club η συντονιστική ομάδα μπορεί και αφαιρεί μηνύματα η πετάει έξω χρήστες και έτσι δεν μας ζαλίζετε εμάς με αναφορές κλπ. 1
guido Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε τα "σκοτώνεις" όσο είναι μικρά ακόμη και δεν περπατάνε! για τα κλαμπ λες ή για τον μαχνερντ; 😁 1
McNerd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, guido είπε οχι ρε. μην κλειδωθεί ακόμα δεν αρχίσει η season. επίσης θα πρέπει να συνεδριάσει το συντονιστικό. να οριστούν μανιφέστο κανόνες λειτουργίας κτλ μηπως να ανοιξουμε ενα που θα λεγεται "βλεπουμε τιβι" ή κάπως ετσι και θα σχολιαζουμε διαφορες εκπο οποιαδηποτε ωρα της μερας; σαν οφφτοπικ αλλα με τηλεοπτικη χροια 1 λεπτό πριν, billdanos είπε πήγες αμέσως να εκμεταλλευτείς τα clubs για να προσπεράσεις την "ποινή"... πρωτον το ζητουσε ο λαος και δευτερον ειχε γινει καταληψη του παπαουερ θρετ και θα κλειδωνε και κεινο τσαμπα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Just now, guido said: για τα κλαμπ λες ή για τον μαχνερντ; 😁 Both...
McNerd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 πιλ γιατι εισαι ετσι κιτρινος; πηγαινε να ξεκουραστεις
guido Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Οι κανόνες που ισχύουν στον insomnia, ισχύουν προφανώς και στα clubs. Απλά στο club η συντονιστική ομάδα μπορεί και αφαιρεί μηνύματα η πετάει έξω χρήστες και έτσι δεν μας ζαλίζετε εμάς με αναφορές κλπ. εννοούσα να μην κάνουμε αποδεκτούς όσους υποστηρίζουν διάσημους κτλ 😛
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Παρακαλείται όποιος μου άλλαξε το πόνυ αβατάρι να το αλλάξει σε λαπρινάκη
Superuser Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Η δικιά μου: «Έλεος πχια..!! Είμαστε παραλία και εσύ πάλι σε αυτό το σομνια είσαι και χαζογελας μόνος σου;» Είπε..και εντωμεταξύ έχει κάψει 1gb internet στο ινσταγκραμ
McNerd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Παρακαλείται όποιος μου άλλαξε το πόνυ αβατάρι να το αλλάξει σε λαπρινάκη πάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου;
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, McNerd είπε πάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου; και στην αλλαγή σε πόνυ το ίδιο λέει, δεν λέει o πιλ άλλαξε την εικόνα του τριλοφάη ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ x3
McNerd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε τιναυτορε x 2; δεν σου χα στειλει γω ενα ωραιοτατο σχρινσοτ λαπρινακεως; ή εσενα ή του πιλ, δε θυμαμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις