Προς το περιεχόμενο

OOTT part 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 minutes ago, Sibyl said:

Εξαιρετικό!!!

Τροφή για σοβαρή σκέψη.

οι περισσοτεροι ειναι χρηστες κινητων, pc κτλ αλλα αν προκυψει  οτιδηποτε απλα δεν ξερουν τι να κανουν. troubleshooting function disabled για ολες τις γενιες. βλεπε insomnia.θεματα που ειναι η πρωτη απαντηση στο google αλλα που να googlaroume

• Απαντ. 819
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, poulinos είπε

οι περισσοτεροι ειναι χρηστες κινητων, pc κτλ αλλα αν προκυψει  οτιδηποτε απλα δεν ξερουν τι να κανουν. troubleshooting function disabled για ολες τις γενιες. βλεπε insomnia.θεματα που ειναι η πρωτη απαντηση στο google αλλα που να googlaroume

Δεν θέλουμε όλοι να εξαρτάμε κάθε πτυχή της ζωής μας από την τεχνολογία.

Κάποιοι θέλουμε απλώς να μας εξυπηρετεί και να μας διευκολύνει σε κάποια πρακτικά θέματα τόσο της καθημερινότητάς μας όσο και της δουλειάς μας και τίποτα περισσότερο.

Και ασφαλώς όποιοι έχουν αυτό το σκεπτικό, δεν τους ενδιαφέρει ν΄ασχοληθούν για να μάθουν πράγματα εις βάθος άρα όντως δεν ξέρουν τι να κάνουν όταν συμβεί το οτιδήποτε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Sibyl said:

Δεν θέλουμε όλοι να εξαρτάμε κάθε πτυχή της ζωής μας από την τεχνολογία.

Κάποιοι θέλουμε απλώς να μας εξυπηρετεί και να μας διευκολύνει σε κάποια πρακτικά θέματα τόσο της καθημερινότητάς μας όσο και της δουλειάς μας και τίποτα περισσότερο.

Και ασφαλώς όποιοι έχουν αυτό το σκεπτικό, δεν τους ενδιαφέρει ν΄ασχοληθούν για να μάθουν πράγματα εις βάθος άρα όντως δεν ξέρουν τι να κάνουν όταν συμβεί το οτιδήποτε.

αρα αφου δεν θελουν να μαθουν τπτ παραπανω μετα θα ειναι αυτοι που θα ανοιγουν θεματα ή θα λενε.

α.εχασα τα αρχεια μου.μα γιατι?

β.με εξαπατησαν σε μια συναλλαγη και αλλα τοσα που διαβαζουμε καθε μερα εδωμεσα.

οποτε εφοσον χρησιμοποιει καποιος  την τεχνολογια πρεπει να ξερει να βλεπει τους κινδυνους κ οχι απλα να γινεται χρηση της

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, poulinos είπε

αρα αφου δεν θελουν να μαθουν τπτ παραπανω μετα θα ειναι αυτοι που θα ανοιγουν θεματα ή θα λενε.

α.εχασα τα αρχεια μου.μα γιατι?

β.με εξαπατησαν σε μια συναλλαγη και αλλα τοσα που διαβαζουμε καθε μερα εδωμεσα.

οποτε εφοσον χρησιμοποιει καποιος  την τεχνολογια πρεπει να ξερει να βλεπει τους κινδυνους κ οχι απλα να γινεται χρηση της

Το να πληρώσω τους λογαριασμούς μου μέσω του ίντερνετ ή να παραγγείλω ένα ρούχο από ένα έγκυρο κατάστημα που το ξέρω επειδή έχω ψωνίσει παλιότερα απ΄αυτό και διά ζώσης ή να ψάξω κάποιες επιστημονικές μελέτες που μ΄ενδιαφέρουν ή  να κάνω ένα διάλειμμα στο φόρουμ για να ξεθολώσει λίγο το μυαλό μου, θεωρώ ότι δεν με κάνει χρήστη της τεχνολογίας υπό την έννοια που η πλειοψηφία έχει στο μυαλό της.

Και δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι σ΄αυτό το εύρος που το χρησιμοποιώ, δεν εγκυμονεί κινδύνους. 

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Sibyl said:

Το να πληρώσω τους λογαριασμούς μου μέσω του ίντερνετ ή να παραγγείλω ένα ρούχο από ένα έγκυρο κατάστημα που το ξέρω επειδή έχω ψωνίσει παλιότερα απ΄αυτό και διά ζώσης ή να ψάξω κάποιες επιστημονικές μελέτες που μ΄ενδιαφέρουν ή  να κάνω ένα διάλειμμα στο φόρουμ για να ξεθολώσει λίγο το μυαλό μου, θεωρώ ότι δεν με κάνει χρήστη της τεχνολογίας υπό την έννοια που η πλειοψηφία έχει στο μυαλό της.

Και δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι σ΄αυτό το εύρος που το χρησιμοποιώ, δεν εγκυμονεί κινδύνους. 

σε αυτο που κανεις εσυ οχι. αλλα καθε μερα ακουω απο διαφορα ατομα να εχουν χασει λεφτα απο αγορες σε καταστηματα -φαντασματα.απο ατομα που τους πηραν τηλεφωνο και καταφεραν να τους αποσπασουν λεφτα με 1002 τροπους.με λεφτα στο λεπτο ,με το να τους μεταφερουν χρηματα κτλ κτλ..εφοσον καποιος διαλεγει να χρησιμοποιει την τεχνολογια πρεπει να ξερει να προφυλαχτει και απο αυτην. και αλλες ποσες εξαπατησεις με email κτλ που βλεπουμε και ακουμε καθε μερα.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Sibyl said:

Θα συζητήσουμε τίποτα ή μπααααααα.:lol:

κανε την αρχη. ας πουμε για τις ωραιες ελληνικες ταινιες.η στροφη, φυλακες ανηλικων.

• Haha 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, poulinos είπε

κανε την αρχη. ας πουμε για τις ωραιες ελληνικες ταινιες.η στροφη, φυλακες ανηλικων.

Από ξένες ταινίες ό,τι θέλετε.

Στις ελληνικές θα μείνω μετεξεταστέα.:lol:

Τι θέματα συζητούσατε στις προηγούμενες σελίδες;

• Haha 1
Δημοσ.
57 minutes ago, Sibyl said:

Από ξένες ταινίες ό,τι θέλετε.

Στις ελληνικές θα μείνω μετεξεταστέα.:lol:

Τι θέματα συζητούσατε στις προηγούμενες σελίδες;

να θυμομουν θα σου λεγα..κυριολεκτικα χρονια περασαν

• Haha 1
  • Δημιουργία νέου...