Padaz Bloody Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι ασύρματα ακουστικά, τα οποία να είναι over ear με εσωτερικές διαστάσεις αρκετά ευρύχωρες ώστε να μην κάθονται πάνω στο αυτί και κουράζουν. Καθώς πολλά ακουστικά διαφημίζονται ως over ear, δεν είναι στην πραγματικότητα άνετα, το λέω με σιγουριά γιατί προσωπικά την έχω πατήσει πολλές φορές, θέλω να ακούσω γνώμες από άτομα που έχουν κάποιο μοντέλο και είναι ευχαριστημένοι. Εάν βρήκαμε κάποιο μοντέλο και είμαστε σίγουροι για τις διαστάσεις των earpads επακριβώς, δηλαδή αναγράφονται οι εσωτερικές διαστάσεις των ακουστικών σε μαγαζί site, τότε το κάνουμε post εδώ. Πολύ χρήσιμο θέμα, γιατί πιθανόν να ενδιαφέρονται και άλλα άτομα για άνετα ακουστικά!!! Αν είναι oval σχήμα πρέπει να είναι 6,5 εκ. Χ 5 εκ. τουλάχιστον. Αν είναι στρογγυλά από 6,5 εκ και επάνω. Τα θέλω για τον γέρο μου. Θα τα χρησιμοποιεί για παρακολούθηση τηλεόρασης κυρίως (έχει tv smart lcd Samsung 3 χρονών μοντέλο περίπου). Η τιμή τους μέχρι 70€ maximum. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο σε αυτήν την τιμή, με τα χαρακτηριστικά αυτά. Ακούω προτάσεις. Ορίστε ένα πολύ χρήσιμο site, δυστυχώς όμως αναφέρεται για ενσύρματα ακουστικά. http://www.basshead.club/earpad-sizes/ Συγνώμη αν άνοιξα καινούριο θέμα σε λάθος κατηγορία, αν είναι ας το μεταφέρει κάποιος διαχειριστής στην ανάλογη θέση. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από Padaz Bloody
Salvation81 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Θα σου προτεινα να πας σε μαγαζια οπως Κωτσοβολος, Mediamarkt, Plaisio και να δοκιμασεις, μονο ετσι θα εισαι σιγουρος (και ετσι δεν θα σε παρει και κανενας στον λαιμο του).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα