mironas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εχω εναν wd 1tb Green, ο οποιος σημερα που μετεφερα αρχεια, κολησε η μεταφορα. Στο crystal disk info μου εμφανιζει αυτο και στο hd sentinel μου γραφει υγεια 95%. Αρχεια απο καποιους φακελους διαβαζει και γραφει, αλλα σε εναν φακελο (αυτον στον οποιο μου σταματησε η μεταφορα) κολαει παλι και δειχνει χρηση δισκου 100% στη διαχειρηση εργασιων μεχρι να κανω επανεκκινηση. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω να τον διορθωσω? Αν οχι, πιστευετε θα ειναι λειτουργικος στο υπολοιπο μερος του που λειτουργει (προς το παρον) ή να κοιταξω να μεταφερω τα αρχεια σε αλλο δισκο? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από mironas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Θα σου συνιστούσα να πάρεις backup ότι αρχεία έχεις και μετά να κάνεις έναν έλεγχο σφαλμάτων στο σκληρό δίσκο με τσεκαρισμένη την επιλογή για ανίχνευση κατεστραμμένων τομέων. Όπως και να έχει εγώ τον σκληρό αυτό δεν θα τον εμπιστευόμουνα με πολύτιμα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtheocharis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Αν υπάρχει ο δίσκος και δεν τον χρειάζεσαι ενδοιαφέρομαι για το PCB και τη κεφαλή ανάγνωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 2 χρονια σε περιμενε για να στον δωσει,γιατι αργησες τοσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα