Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, george200-13 είπε

Αρκετα καλες οι αναβαθμισεις. Ενα πραγμα μονο... Ρε παιδια φτιαξτε να μεταφερομαστε κατευθειαν στο τελευταιο διαβασμενο post!!

Φίλε μου αυτό γίνεται ήδη. Πατώντας στην τελεία δίπλα από το topic. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Φίλε μου αυτό γίνεται ήδη. Πατώντας στην τελεία δίπλα από το topic. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο. 

Ποοο. Εισαι τιτανοτεραστιος ρε φιλε. Ξερεις απο ποσο κοπο και εκνευρισμο (που ειχα καθε φορα) με εσωσες😎;

Τωρα την εμαθα αυτη την λειτουργια. Ειχα μαθει με την παλια εκδοση, οπου με πηγαινε κατευθειαν μολις εκανα κλικ πανω στον τιτλο του topic.

Δημοσ.

Δημιούργησα ένα club αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό μείον που λείπει  (άν λείπει. μπορεί να ειμαι τυφλός :P )  η δυνατότητα αλλαγής της μορφής του club μετά την δημιουργία του . Π.Χ απο Ιδιωτικό να γίνει Δημόσιο κτλ . 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Comic maniak said:

Υ.Γ Παιζει να ξαναδουμε το app?

Αμφιβάλω...

Δημοσ.

Πολύ ωραία προσθήκη τα Clubs! :) 

Πρέπει να προσθέσετε μια συντόμευση στην αρχική σελίδα(ή οπουδήποτε), για να μπορούμε να πηγαίνουμε απευθείας στα Clubs.

• Like 1
Δημοσ.

Που ειναι η επιλογη στην αναζητηση για γυρναει αποτελεσματα μονο με το ακριβες αντικειμενο που ζητησες? 

Πχ. καρτες γραφικων/ηχου δινεις: "GTX 1080 Ti"  (τιτλους μονο) και σου γυρναει και οτι εχει μονο "GTX" , "1080", "Ti"  ??

Δημοσ.

DARKER THEME θα εχουμε ή πρεπει να στραβωνομαστε και να κατεβαζουμε συνεχεια το επιπεδο φωτεινωτητας της οθονης οποτε μπαινουμε στο ινσομνια.  

Ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mourlos είπε

DARKER THEME θα εχουμε ή πρεπει να στραβωνομαστε και να κατεβαζουμε συνεχεια το επιπεδο φωτεινωτητας της οθονης οποτε μπαινουμε στο ινσομνια.  

Ευχαριστω

Μπορεις να δοκιμασεις αυτο εαν θες.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/665601-insomniagr-blue-and-night-theme/

Δημοσ.

Αγαπητε Panoc Θα πρεπει να αλλαξω και broswer για να το κανω αυτο και δεν θελω. μια χαρα ειμαι και χωρις τον Chrome. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...