Προς το περιεχόμενο

Insomnia Update: Βελτιωμένη αναζήτηση και Clubs

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, george200-13 είπε

Αρκετα καλες οι αναβαθμισεις. Ενα πραγμα μονο... Ρε παιδια φτιαξτε να μεταφερομαστε κατευθειαν στο τελευταιο διαβασμενο post!!

Φίλε μου αυτό γίνεται ήδη. Πατώντας στην τελεία δίπλα από το topic. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Φίλε μου αυτό γίνεται ήδη. Πατώντας στην τελεία δίπλα από το topic. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο. 

Ποοο. Εισαι τιτανοτεραστιος ρε φιλε. Ξερεις απο ποσο κοπο και εκνευρισμο (που ειχα καθε φορα) με εσωσες😎;

Τωρα την εμαθα αυτη την λειτουργια. Ειχα μαθει με την παλια εκδοση, οπου με πηγαινε κατευθειαν μολις εκανα κλικ πανω στον τιτλο του topic.

Δημιούργησα ένα club αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό μείον που λείπει  (άν λείπει. μπορεί να ειμαι τυφλός :P )  η δυνατότητα αλλαγής της μορφής του club μετά την δημιουργία του . Π.Χ απο Ιδιωτικό να γίνει Δημόσιο κτλ . 

Πολύ ωραία προσθήκη τα Clubs! :) 

Πρέπει να προσθέσετε μια συντόμευση στην αρχική σελίδα(ή οπουδήποτε), για να μπορούμε να πηγαίνουμε απευθείας στα Clubs.

• Like 1

Που ειναι η επιλογη στην αναζητηση για γυρναει αποτελεσματα μονο με το ακριβες αντικειμενο που ζητησες? 

Πχ. καρτες γραφικων/ηχου δινεις: "GTX 1080 Ti"  (τιτλους μονο) και σου γυρναει και οτι εχει μονο "GTX" , "1080", "Ti"  ??

19 ώρες πριν, Hal9000 είπε

ένα Club δε μπορεί να "αντιγράφει" μια γενική κατηγορία Forum και ως εκ τούτου θα διαγράφεται

https://www.insomnia.gr/clubs/36-linux/

DARKER THEME θα εχουμε ή πρεπει να στραβωνομαστε και να κατεβαζουμε συνεχεια το επιπεδο φωτεινωτητας της οθονης οποτε μπαινουμε στο ινσομνια.  

Ευχαριστω

1 λεπτό πριν, mourlos είπε

DARKER THEME θα εχουμε ή πρεπει να στραβωνομαστε και να κατεβαζουμε συνεχεια το επιπεδο φωτεινωτητας της οθονης οποτε μπαινουμε στο ινσομνια.  

Ευχαριστω

Μπορεις να δοκιμασεις αυτο εαν θες.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/665601-insomniagr-blue-and-night-theme/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...