Filaretosnik Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Είναι το πρώτο μου ποστ εδώ οπότε θα ήθελα την επιείκεια σας. ☺ έχω 2 ip κάμερες συνδεδεμένες με καλώδιο στο ρούτερ. Όλα καλά μέχρι εδω. Από το λάπτοπ μου (asus x540l) αν είναι συνδεδεμένος με καλώδιο δεν μπορώ να τις δω, για κανένα λόγο. Αν συνδεθώ με wifi τότε τις βλέπω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει απλά θα ήθελα να τις βλέπω με καλώδιο γιατί το wifi κάνει διακοπές μερικές φορες. Ίσως θα βοηθούσε αν έκανα φορμάτ το λάπτοπ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 με αλλο Pc τις βλεπεις? β.firmware update στις καμερες? γ.τσεκαρε οτι οι καμερες παιρνουν απο Dhcp.αν μπαινεις με wifi απευθειας στις καμερες και οχι διαμεσο Wifi του ρουτερ τοτε οι καμερες δεν ειναι Infrastructure ρυθμισμενες αλλα adhoc .οποτε εσυ θα πρεπει να μπεις στο Interface και να ορισεις το wifi να ειναι Infrastructure και Ip να παρουν αυτοματα απο τον dhcp του ρουτερ.ετσι θα παιζεις και με καλωδιο και ασυρματα. αλλιως αν ειναι adhoc τοτε μπορει να εχουν αλλο δικτυο ip's οποτε και λογικο να μην παιζουν οταν τις βαζεις με Ethernet On 02/06/2018 at 19:28, Filaretosnik said: Καλησπέρα σε όλους! Είναι το πρώτο μου ποστ εδώ οπότε θα ήθελα την επιείκεια σας. ☺ έχω 2 ip κάμερες συνδεδεμένες με καλώδιο στο ρούτερ. Όλα καλά μέχρι εδω. Από το λάπτοπ μου (asus x540l) αν είναι συνδεδεμένος με καλώδιο δεν μπορώ να τις δω, για κανένα λόγο. Αν συνδεθώ με wifi τότε τις βλέπω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει απλά θα ήθελα να τις βλέπω με καλώδιο γιατί το wifi κάνει διακοπές μερικές φορες. Ίσως θα βοηθούσε αν έκανα φορμάτ το λάπτοπ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα