Cro-Magnon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Σκέψου ότι είσαι σε ενα σκοτεινό δωμάτιο, με μια πόρτα μονο και χωρίς παράθυρα. Στο δωμάτιο υπάρχει μόνο ένα τραπέζι, ενα ρολοι επιτραπέζιο μηχανικό κι ενα μολύβι. Καθε μισή ώρα εξω απο το δωμάτιο περνάει κάποιος φρουρός και τσεκάρει την κλειδωμένη πορτα. Το δωμάτιο ειναι ηχομονωμενο και χωρίς φώτα. Πώς βγαίνεις από το δωμάτιο;
Centurion Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Spoiler Κάποια στιγμή θα πρέπει να πας και WC. Τότε θα βγεις από το δωμάτιο με τη συνοδεία του φρουρού. 1
talibanakos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Σκέψου ότι είσαι σε ενα σκοτεινό δωμάτιο, με μια πόρτα μονο και χωρίς παράθυρα. Στο δωμάτιο υπάρχει μόνο ένα τραπέζι, ενα ρολοι επιτραπέζιο μηχανικό κι ενα μολύβι. Καθε μισή ώρα εξω απο το δωμάτιο περνάει κάποιος φρουρός και τσεκάρει την κλειδωμένη πορτα. Το δωμάτιο ειναι ηχομονωμενο και χωρίς φώτα. Πώς βγαίνεις από το δωμάτιο; Ανοιγεις την πορτα και βγαινεις,δεν ειπε κανεις οτι ειναι κλειδωμενη 2
ILIAS GR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, talibanakos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ανοιγεις την πορτα και βγαινεις,δεν ειπε κανεις οτι ειναι κλειδωμενη
talibanakos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ILIAS GR είπε Σορρυ,κουραση.. 1
talibanakos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/6/2018 στις 9:29 ΜΜ, Cro-Magnon είπε Σκέψου ότι είσαι σε ενα σκοτεινό δωμάτιο, με μια πόρτα μονο και χωρίς παράθυρα. Στο δωμάτιο υπάρχει μόνο ένα τραπέζι, ενα ρολοι επιτραπέζιο μηχανικό κι ενα μολύβι. Καθε μισή ώρα εξω απο το δωμάτιο περνάει κάποιος φρουρός και τσεκάρει την κλειδωμένη πορτα. Το δωμάτιο ειναι ηχομονωμενο και χωρίς φώτα. Πώς βγαίνεις από το δωμάτιο; Οπως με προτρεπεις να σκεφτω οτι ειμαι μεσα,με τον ιδιο τροπο μπορω και να σκεφτω οτι ειμαι εξω Παμε τον επομενο! Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από talibanakos 1
Cro-Magnon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Βγήκα κάποτε με ένα κορίτσι. Η παρέα δεν ήταν και τόσο καλή, οπότε προσπαθούσα να βρω μια δικαιολογία να την κοπανήσω ... - Πρέπει να πάρω το επόμενο λεωφορείο των 12:50 για Νέα Σμύρνη, της είπα, αλλά δε με πίστεψε. - Αποκλείεται να το προλάβεις μου είπε, κάτσε λίγο ακόμη μαζί μου! Γιατί ήταν τόσο σίγουρη ότι θα έχανα το λεωφορείο;
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Βγήκα κάποτε με ένα κορίτσι. Η παρέα δεν ήταν και τόσο καλή, οπότε προσπαθούσα να βρω μια δικαιολογία να την κοπανήσω ... - Πρέπει να πάρω το επόμενο λεωφορείο των 12:50 για Νέα Σμύρνη, της είπα, αλλά δε με πίστεψε. - Αποκλείεται να το προλάβεις μου είπε, κάτσε λίγο ακόμη μαζί μου! Γιατί ήταν τόσο σίγουρη ότι θα έχανα το λεωφορείο; Γιατί η κοπέλα είναι η οδηγός του συγκεκριμένου λεωφορείου; 1
talibanakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 17 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Βγήκα κάποτε με ένα κορίτσι. Η παρέα δεν ήταν και τόσο καλή, οπότε προσπαθούσα να βρω μια δικαιολογία να την κοπανήσω ... - Πρέπει να πάρω το επόμενο λεωφορείο των 12:50 για Νέα Σμύρνη, της είπα, αλλά δε με πίστεψε. - Αποκλείεται να το προλάβεις μου είπε, κάτσε λίγο ακόμη μαζί μου! Γιατί ήταν τόσο σίγουρη ότι θα έχανα το λεωφορείο; Ηταν 13.00 ; 1
l337 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Βγήκα κάποτε με ένα κορίτσι. Η παρέα δεν ήταν και τόσο καλή, οπότε προσπαθούσα να βρω μια δικαιολογία να την κοπανήσω ... - Πρέπει να πάρω το επόμενο λεωφορείο των 12:50 για Νέα Σμύρνη, της είπα, αλλά δε με πίστεψε. - Αποκλείεται να το προλάβεις μου είπε, κάτσε λίγο ακόμη μαζί μου! Γιατί ήταν τόσο σίγουρη ότι θα έχανα το λεωφορείο; Spoiler Γιατί το φαγητό ήταν χάλια ---> σερπαντίνα (edit: Νόμιζα πως είχατε πάει για φαγητό) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από l337 1
georgeγ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler γιατι βρισκονταν σε καποιο νησι 😄 ή εξωτερικο 😄 18 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Βγήκα κάποτε με ένα κορίτσι. Η παρέα δεν ήταν και τόσο καλή, οπότε προσπαθούσα να βρω μια δικαιολογία να την κοπανήσω ... - Πρέπει να πάρω το επόμενο λεωφορείο των 12:50 για Νέα Σμύρνη, της είπα, αλλά δε με πίστεψε. - Αποκλείεται να το προλάβεις μου είπε, κάτσε λίγο ακόμη μαζί μου! Γιατί ήταν τόσο σίγουρη ότι θα έχανα το λεωφορείο; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από georgeγ 1
talibanakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Βγήκα κάποτε με ένα κορίτσι. Η παρέα δεν ήταν και τόσο καλή, οπότε προσπαθούσα να βρω μια δικαιολογία να την κοπανήσω ... - Πρέπει να πάρω το επόμενο λεωφορείο των 12:50 για Νέα Σμύρνη, της είπα, αλλά δε με πίστεψε. - Αποκλείεται να το προλάβεις μου είπε, κάτσε λίγο ακόμη μαζί μου! Γιατί ήταν τόσο σίγουρη ότι θα έχανα το λεωφορείο; Mηπως εχει να κανει με το ωραριο των αστικων; Μηπως ηταν στη Ν.Σμυρνη; Δεν εχω καταλαβει ακομα τον τροπο που σκεφτεσαι και κρινεις ποιοι αξιζουν να ανεβασεις. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από talibanakos 1
Cro-Magnon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, talibanakos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Mηπως εχει να κανει με το ωραριο των αστικων; Μηπως ηταν στη Ν.Σμυρνη; Δεν εχω καταλαβει ακομα τον τροπο που σκεφτεσαι και κρινεις ποιοι αξιζουν να ανεβασεις. Δεν καταλαβα τι εννοεις με το: "Δεν εχω καταλαβει ακομα τον τροπο που σκεφτεσαι και κρινεις ποιοι αξιζουν να ανεβασεις. "
talibanakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Cro-Magnon είπε Δεν καταλαβα τι εννοεις με το: "Δεν εχω καταλαβει ακομα τον τροπο που σκεφτεσαι και κρινεις ποιοι αξιζουν να ανεβασεις. " Προσπαθω να καταλαβω τι ειδους γριφους ανεβαζεις,εαν ειναι trick Qs,προφανη γεγονοτα,κουφοι γριφοι κτλ. Δεν το λεω με ασχημο τροπο,απλα προσπαθω να σε "πιασω" για να ξερω τι λυσεις να ψαξω σε καθε γριφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα