mylo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 40 λεπτά πριν, Bspus είπε Ο Κωστας και ο Γιαννης γεννηθηκαν την ιδια ημέρα, το ιδιο έτος απο την ιδια μητερα. Ομως δεν ειναι διδυμοι. Ειναι δυνατον? Spoiler Είναι τρίδυμα Όταν ήμουν 6 χρονών η αδερφή μου ήταν 3. Όταν θα γινω 70 πόσο θα είναι; 1
Cro-Magnon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δυο μποξέρ στο ρινγκ. Πέφτει ξυλίκι με το τσουβάλι... Ο αγώνας λήγει με νοκ άουτ στον 4ο γύρο, χωρίς κανένας να έχει ρίξει μια γροθιά!
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2018 στις 8:37 ΜΜ, Cro-Magnon είπε Τι το ιδιαίτερο έχει ο αριθμός 219685; Θα δώσεις καμιά βοήθεια; 1 ώρα πριν, mylo είπε Όταν ήμουν 6 χρονών η αδερφή μου ήταν 3. Όταν θα γινω 70 πόσο θα είναι; 3 χρόνια μικρότερη από σένα και πάλι, 67. 28 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε Δυο μποξέρ στο ρινγκ. Πέφτει ξυλίκι με το τσουβάλι... Ο αγώνας λήγει με νοκ άουτ στον 4ο γύρο, χωρίς κανένας να έχει ρίξει μια γροθιά! Μήπως είναι κικ μπόξερς και ρίχνουν κλωτσιές; Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από Vassilis_24 1
Cro-Magnon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Θα δώσεις καμιά βοήθεια; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 3 χρόνια μικρότερη από σένα και πάλι, 67. Απόκρυψη περιεχομένων Μήπως είναι κικ μπόξερς και ρίχνουν κλωτσιές; Δε δίνω βοήθεια για το μαγικο αριθμό. Η ηλικία μου φάνηκε κι εμένα πολυ προφανής σαν απαντηση. Μιλαμε για μποξ καθαρά κι οχι οποιαδήποτε αλλη πολεμική τέχνη που θα χρησιμοποιουσε κι άλλου είδους χτυπηματα ή λαβές.
xristos97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, mylo είπε Απόκρυψη περιεχομένωνΑπόκρυψη περιεχομένωνΑπόκρυψη περιεχομένωνΑπόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Είναι τρίδυμα Εξήγηση;
talibanakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/6/2018 στις 9:42 ΜΜ, Cro-Magnon είπε Το πρόβλημα δείχνει με κάποιο απλοικο τρόπο κάποιες αρχές της συγχρονης κρυπτογραφιας, με το δημόσιο και το ιδιωτικό κλειδι. Γιατι δε δεχτηκες τη λυση του να στειλει η Μαρια ενα δεμα με το λουκετο ξεκλειδωτο ομως;Σορρυ αν εχει απαντηθει,μπλεχτηκα με τα σποιλερ. 17 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Δυο μποξέρ στο ρινγκ. Πέφτει ξυλίκι με το τσουβάλι... Ο αγώνας λήγει με νοκ άουτ στον 4ο γύρο, χωρίς κανένας να έχει ρίξει μια γροθιά! Ηταν γυναικες; ----------------------------------- Τρεχεις σε εναν αγωνα αντοχης. Εισαι τριτος και περνας τον δευτερο. Τι θεση εισαι; Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από talibanakos 1
mylo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, xristos97 είπε Εξήγηση; Εξήγηση για ποιο πράγμα;
antemore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, talibanakos είπε δεν ξερουμε αν το καλπικο νομισμα ειναι βαρυτερο ή ελαφρυτερο
talibanakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, antemore είπε δεν ξερουμε αν το καλπικο νομισμα ειναι βαρυτερο ή ελαφρυτερο Ναι λαθος μου,δεν το διαβασα αυτο,το διαβασα μετα και το εσβησα.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 44 λεπτά πριν, talibanakos είπε Τρεχεις σε εναν αγωνα αντοχης. Εισαι τριτος και περνας τον δευτερο. Τι θεση εισαι; Spoiler 2ος 1
talibanakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Απόκρυψη περιεχομένων 2ος Δεν ειναι αινιγμα για φορουμ,αλλα θα εκπλαγεις με το ποσοι απαντουν λαθος real life. Δοκιμαστε το στους φιλους σας,ειναι κομμενο και ραμμενο για εξυπνακηδες.
xristos97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, mylo είπε Εξήγηση για ποιο πράγμα; Ερωτ: Ο Κωστας και ο Γιαννης γεννηθηκαν την ιδια ημέρα, το ιδιο έτος απο την ιδια μητερα. Ομως δεν ειναι διδυμοι. Ειναι δυνατον? Απ: Είναι τρίδυμα
talibanakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, xristos97 είπε Ερωτ: Ο Κωστας και ο Γιαννης γεννηθηκαν την ιδια ημέρα, το ιδιο έτος απο την ιδια μητερα. Ομως δεν ειναι διδυμοι. Ειναι δυνατον? Απ: Είναι τρίδυμα Μπορει να ειναι και τετραδυμοι. Απο την αλλη,λεει μερα,οχι ημερομηνια. Μπορει να μην ειχαν τηλεοραση στο σπιτι και να πηδολογιοσαντο οσαν τα κουνελια.
xristos97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Είναι δυο όμως. Κώστας και Γιάννης. Και είναι τρίδυμα, τετράδυμα κοκ. Hmmmm, makes sense.
talibanakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, xristos97 είπε Είναι δυο όμως. Κώστας και Γιάννης. Και είναι τρίδυμα, τετράδυμα κοκ. Hmmmm, makes sense. Αυτο ειναι το λιγοτερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα