Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Retro Basketball για Android. Ελληνική εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ldo.mygames Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του Μπάσκετ, οτί μόλις κυκλοφόρησε για Android. Ειναι βασισμένο στο one on one του Atari του 1984. Συμμετέχουν και ο Nick Galis και ο Gianis Antet...Περιμένω σχόλια σας. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από ldinakis
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) ε όχι και με λεφτά απ'τη πρώτη μέρα Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από patrickdrd
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Υπάρχει και η επιστροφή χρημάτων(refund). Γενικότερα, διαφωνώ με το ακριβό software, χρησιμοποιώ εννοείται 90% free apps, αλλά έχω αγοράσει και αρκετές. Οταν το κόστος πλησιάζει το μισό του Freddo espresso μέτριου, τότε ίσως θα άξιζε η εμπειρία χρήσης. Ούτως ή άλλως, δέχομαι την άποψη σας και ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε. Καλό ΣΚ.
Panikas13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Στις 2/6/2018 στις 4:50 ΜΜ, patrickdrd είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ε όχι και ε όχι και με λεφτά απ'τη πρώτη μέρα Όποτε εσύ την πρώτη μέρα στη δουλειά του λες αφεντικό δεν θέλω λεφτά σεβλεπω βλέπω σαν πατέρα μου 😂
patrickdrd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 χαχα ε δεν ειναι το ιδιο, το παραδειγμα εδω ειναι: ε, να, ανοιξαμε ενα μαγαζακι και με το που μπαινεις μεσα σου λεει "πεσε", χωρις καν να εχεις δει τι πουλαει, αν ειναι καλα τα προϊοντα κλπ, πεσε για να δοκιμασεις, ε, δεν παει ετσι, πρωτα δοκιμαζεις και μετα πεφτεις, εγω ετσι ξερω, απαραδεκτη και λαθος πολιτικη κατ εμε
flatwave Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, patrickdrd είπε χαχα ε δεν ειναι το ιδιο, το παραδειγμα εδω ειναι: ε, να, ανοιξαμε ενα μαγαζακι και με το που μπαινεις μεσα σου λεει "πεσε", χωρις καν να εχεις δει τι πουλαει, αν ειναι καλα τα προϊοντα κλπ, πεσε για να δοκιμασεις, ε, δεν παει ετσι, πρωτα δοκιμαζεις και μετα πεφτεις, εγω ετσι ξερω, απαραδεκτη και λαθος πολιτικη κατ εμε Συγνώμη αλλά αυτο δεν έχει κανένα νόημα. Δηλαδή όταν μιά εταιρία κυκλοφορεί έναν τίτλο για κάποια κονσόλα τον δίνει δωρεάν τις πρώτες μέρες για να δουν οι παίκτες αν τους αρέσει; Αυτή η νοοτροπία του "τζάμπα" είναι που δυστυχώς έχει καταστρέψει τις προοπτικές που είχε το mobile gaming να αναδειχτεί. Ούτως ή άλλως μιλάμε για ένα μηδαμινό ποσό και έναν άνθρωπο που προφανώς έχει σπαταλήσει κάποιο σεβαστό αριθμό ωρών για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και πιστεύω ότι δικαιούται να πει ότι τουλάχιστον κάτι πήρε πίσω για την προσπάθεια του, έστω και ως ηθική ανταμοιβή.
patrickdrd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 μπορούσε να δώσει δοκιμαστικά για λίγες ημέρες και μετά να πληρώσει όποιος ήθελε
Προτεινόμενες αναρτήσεις