laren Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: max 250€ 2) Την χρήση του κινητού: browsing, youtube, twitch, social media 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,2+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: αδιάφορο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; να είναι ικανοποιητική 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιάφορο 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Είμαι τα τελευταία 3 χρόνια με ένα LG g2 το οποίο μόλις άρχισε να τα παίζει, κολλάει, η οθόνη αφής έχει κιτρινίσει σε αρκετά σημεία και δεν ανταποκρίνεται καλά στην αφή. Ώρα για νέο κινητό λοιπόν. Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολύ την κάμερα, μόνο για κανένα facebook. Παιχνίδια δεν παίζω. Τα φώτα σας για το τι καλό υπάρχει στην αγορά αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ.
laren Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Το Mi A1 κάτι για υψηλό sar διαβάζω. Τα άλλα δύο, οι διαφορές τους ποιες είναι; Στην κάμερα;
SeNNinhA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Το Redmi Note 5 ειναι σε ολα πιο καλο απο το Redmi 5 Plus. Στην πραξη ειναι σχεδον το ιδιο μοντελο με πιο νεο επεξεργαστη καικαλυτερη καμερα αλλα και ακριβοτερο. Σαφως και θα σε εξυπηρετησει ανετα και το Redmi 5 Plus. Τωρα αυτη την φρενιτιδα με το SAR πορε δεν το καταλαβα. Εαν μιλατε πολυ παρτε handsfree ή Bluetooth ούτως ή αλλως. Αλλα τις περισσοτερες ωρες το εχετε στο χερι οπου σε αυτη την αποσταση δεν υπαρχουν διαφορες.
laren Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Τώρα για τις εκδόσεις με 3GB και 4GB, λέτε είναι σημαντικά αντιληπτές οι διαφορές σε επίδοση; Για την χωρητικότητα δεν νομίζω να έχω θέμα, με το G2 τα 32GB ήταν υπεραρκετά. Αν η διαφορά είναι μικρή, να μου μείνουν 30€ στην τσέπη.
SeNNinhA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Αφου τα τηλεφωνα τα κρατας αρκετα χρονια τοτε το καλυτερο ειναι να πας στην εκδοση με 4gb ram. Ειναι σαφως πιο futureproof 1
Mesqal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Θα σου ελεγα Flex 2 αλλα θα πεσουν να με φανε 😛. Το εχω 2+ χρονια, δεν εχει βγαλει το παραμικρο, αρκετες τουμπες χωρις παρατραγουδα και αν το σκαλισεις λιγο δεν laggarei πουθενα.
saruman123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, laren είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: max 250€ 2) Την χρήση του κινητού: browsing, youtube, twitch, social media 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,2+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: αδιάφορο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; να είναι ικανοποιητική 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιάφορο 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Είμαι τα τελευταία 3 χρόνια με ένα LG g2 το οποίο μόλις άρχισε να τα παίζει, κολλάει, η οθόνη αφής έχει κιτρινίσει σε αρκετά σημεία και δεν ανταποκρίνεται καλά στην αφή. Ώρα για νέο κινητό λοιπόν. Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολύ την κάμερα, μόνο για κανένα facebook. Παιχνίδια δεν παίζω. Τα φώτα σας για το τι καλό υπάρχει στην αγορά αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ. Με 20€ παραπάνω παίρνεις το Htc u ultra. Εκτός αν το μπάτζετ είναι περιορισμένο. Μετά πας στο Xiaomi redmi note 5. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από saruman123
laren Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Πήγα και από κατάστημα να τα δω, η αλήθεια είναι πως το note 5 μου φάνηκε θηρίο με τις 6''. Είχα συνηθίσει να χώνω κινητό στην τσέπη και μου φάνηκε κάπως έτσι μακρόστενο που είναι. Έριξα μια ματιά σε κάποια άλλα λίγο πιο μικρά, όπως το Μi A1, καθώς και τα Huawei Honor 9 Lite και P Smart. Γνώμες γι' αυτά σε σχέση με τo note 5;
SeNNinhA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Το Mi A1 ειναι απλα μερικα ελαχιστα χιλιοστα πιο κοντο. Δεν κανει διαφορα στην τσεπη. Το εχει η γυναικα μου και δοκιμασα και το Redmi Note 5. Το P Smart ειναι σαφως πιο μαζεμενο. Δεν ειμαι φαν ομως της Huawei στο UI και θα ελεγα οτι γενικα ειναι μισο κλικ πιο πισω ως συσκευη. Το Note 5 μου αρεσει ιδιαιτερα σε λευκο παντως. Στα 300 ευρω παντως παιρνεις το LG G6 που ειναι πιο καλο και ταυτοχρονα πιο μαζεμενο (αλλα ειναι υπερβαση 50 ευρω) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα