atrwtos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Έχω windows 10 το προβλημα αυτο το έχω από τότε που βγήκε η εκδοση 3.0.0 να φανταστείτε έχω ακόμα την έκδοση 2.8.8. Το πρόβλημα είναι ότι όταν αναβαθμίζω τον Vlc είτε αυτή είναι 3.0.0 ή 3.0.1,3.0.2,3.0.3 δεν μου εμφανίζει το γραφικό περιββάλον αλλά Command line interface του VLC έχουν βγεί τόσες εκδόσεις και ακόμα να το φτιάξουν ή μήπως δεν φταίει αυτό.Toν απεγκατεστησα τον ξαναεγκατεστησα όχι κρατώντας τις παλιές ρυθμίσεις αλλά καινούργιες πάλι τίποτα και είμαστε και πάλι στην έκδοση 2.8.8.
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δοκίμασε με την portable έκδοση 3.0.3. Εμένα μου ανοίγει κανονικά. https://portableapps.com/apps/music_video/vlc_portable
atrwtos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Σε ευχαριστώ micos000 αλλά την εγκατέστησα κανονικα και δεν μου ανοιγει καν...μήπως έρχετε σε συγκρουση με το ήδη υπάρχον πρόγραμμα του vlc(2.8.8) λέω αν και δεν νομίζω.
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δεν πειράζει, κατέβασε και το portable και δες αν σου ανοίγει.
atrwtos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Αυτό σου λέω παραπάνω την εγκατέστησα την portable εκδοση και κάνοντας διπλο κλικ στο εικονιδιο δεν μου άνοιγε το πρόγραμμα δεν γινόταν τίποτα..και για να σε προλάβω αν με ρωτούσες με τα υπόλοιπα προγράμματα του υπολογιστή δεν έχω κάποιο θέμα λειτουργούν κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα