Diskimpex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Πλαστογραφία lower ; Καλή φάση Θα εχεις ακουσει παραδειγματα οτι εχουν παρει θεσεις εργασιας με πλαστα χαρτια σπουδων. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Diskimpex 2
kokotina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μια ερώτηση Εγώ πήγα να κάνω πληρωμή μέσο ίντερνετ με κάρτα κ έβαλα λάθος πριν, κ μου έγραψε η κάρτα μπλοκαρισε, τι γίνεται τώρα μπορώ να την χρησιμοποιώ στο μηχάνημα να πάρω λεφτά ή να πληρωσο
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, kokotina είπε Μια ερώτηση Εγώ πήγα να κάνω πληρωμή μέσο ίντερνετ με κάρτα κ έβαλα λάθος πριν, κ μου έγραψε η κάρτα μπλοκαρισε, τι γίνεται τώρα μπορώ να την χρησιμοποιώ στο μηχάνημα να πάρω λεφτά ή να πληρωσο Εξήγησε μας πρώτα πως κατάφερες να βάλεις pin (φαντάζομαι pin εννοούσες,όχι πριν) ενώ στις πληρωμές μέσω internet δεν χρειάζεται, επίσης τι ακριβώς εννοείς όταν λες πως "μπλόκαρε".
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 On 14/03/2020 at 19:45, kokotina said: Μια ερώτηση Εγώ πήγα να κάνω πληρωμή μέσο ίντερνετ με κάρτα κ έβαλα λάθος πριν, κ μου έγραψε η κάρτα μπλοκαρισε, τι γίνεται τώρα μπορώ να την χρησιμοποιώ στο μηχάνημα να πάρω λεφτά ή να πληρωσο στο internet δεν βαζεις pin βαζεις cvv.δεν ξερω αν μπορει να μπλοκαρει αν βαλεις πολλες φορες cvv αλλα μου φαινεται δυσκολο.γιατι ετσι θα μπορουσε ο καθενας να μπλοκαρει μια καρτα αν ξερει το νουμερο ή δοκιμαζε στην τυχη .
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, kokotina είπε Μια ερώτηση Εγώ πήγα να κάνω πληρωμή μέσο ίντερνετ με κάρτα κ έβαλα λάθος πριν, κ μου έγραψε η κάρτα μπλοκαρισε, τι γίνεται τώρα μπορώ να την χρησιμοποιώ στο μηχάνημα να πάρω λεφτά ή να πληρωσο Θα παρεις τηλέφωνο στην τραπεζα σου,το γράφει η κάρτα επάνω για να στην ξεμπλοκάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα