Προς το περιεχόμενο

kati pio ftino apo 9800 XT

tasoss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Gia sas.8a paro apo bdomada kenurgia karta grafikon.to problima einai to eksis.Den thelw thn 9800XT pu bgeni sta 500euro.8elw mia pio ftini.Profanos 8a mu protinete tin 9800pro(h deuterh kaliteri meta tin 9800xt,etsi?).

8elw diladi tin deuterh kaliteri meta tin 9800xt h opia na einai sta misa lefta(200-250euro).

Euxaristw!

ps:ektos k an mu protinete mia 9600 h opia na einai pio ftini k sta idia epipeda me 9800.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το e-shop έχει μια 9800 Pro με 270€ που νομίζω είναι ότι θέλεις. Έχει 128ΜΒ μνήμη.

Στην ίδια σελίδα έχει και μια επώνυμη με 20€ παραπάνω αλλά να ξέρεις ότι είναι απλή 9800 και όχι Pro. H διαφορά της ΟΕΜ από "επώνυμη" είναι κατα κανόνα στην δυνατότητα για overclocking Που η ΟΕΜ είναι ότι σου τύχει, μπορεί καλή μπορεί μαπα. Αν όμως την δουλεύεις κανονικά δεν θα δεις καμιά απολύτως διαφορά. Βέβαια το κουτί περιέχει μόνο την κάρτα και driver οπότε ξέχνα παιχνίδια, DVD players κτλ.

Πολλές 9800ΧΤ πάντως δίνουν κουπόνι γαι δωρεάν Half Life 2( όταν και όποτε βγεί)

Η κάρτα του E-shop δεν είναι no-name.

Είναι club3D (την έχω και ξέρω).

Απλά για κάποιο λόγο το E-shop ονομάζει όλες τις Club3D , OEM....

Το overclocking πάντα είναι 90% τύχη.

Τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί οτι θα ανεβαίνει η κάρτα σου.

Αν νομίζεις οτι 3-4 παλιά παιχνίδια ή ένα κουπόνι για ένα παιχνίδι που θα βγει σε 1 χρόνο αξίζουν , μην την πάρεις.

Για μένα αυτά δεν αξίζουν τίποτα , ενώ η κάρτα γ@μάει , ακόμα περισσότερο αν σκεφτείς οτι άλλοι στα ίδια λεφτά αγοράζουν 9600ΧΤ ή FX5700U που δεν φτάνουν την 9800pro ούτε στα γόνατα.........

paidia, gia na ksekatharisoume ligo ta pragmata... OEM einai i syskevasia..! ;) oxi i marka. se oem syskevasia periexetai mazi me ti syskevi mono to aparaitito s/w gia na tin anagnorisei to pc. i oem einai antistoixo tou bulk. se antithesi me tin retail, den periexei kalodia kai synodeftiko s/w opos poly sosta anaferthike pio pano ;) :)

episis na poume oti to eshop den anaferetai se sygekrimeni ylopoiisi stis kartes pou polountai os OEM giati apo partida se partida i etairia mporei na allaksei(px ti sygekrimeni tin exei parei enas filos kai einai gigabyte). ;) :! :idea:

Όσοι έχω ακούσει να πήραν την OEM του E-shop , πήραν Club3D.

Πάντως μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις τι μάρκα είναι η τωρινή.

Η 9800pro μου ήρθε κομπλέ με καλώδια , μετατροπείς , drivers και WinDVD.

Το μόνο που έλειπε ήταν τα παλιά παιχνίδια.

Ξέρω αυτό που λες για oem και retail συσκευασίες αλλά στην σελίδα του E-shop τα έχουν μπερδέψει λίγο.

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.510320

ATI OEM RADEON 9800 PRO 128MB DVI + TVOUT RETAIL

Συσκευασία: Retail.

Κατασκευαστής: OEM

Επειδή δεν το διευκρίνησα παραπάνω και μένα η κάρτα δεν ήταν σε σακουλάκι , αλλά σε σφραγισμένο κουτί.

Πάντως το E-shop έχει και την Gigabyte 9800pro στα 280€.

Για μένα δεν αξίζει (με 20€ πήρα μια ωραιότατη aftermarket ψύκτρα) , αλλά δεν είναι κακή επιλογή.

[Nikos said:]

Στην ίδια σελίδα έχει και μια επώνυμη με 20€ παραπάνω αλλά να ξέρεις ότι είναι απλή 9800 και όχι Pro.

Εγώ γιατί νομίζω ότι η 9800 της gigabyte που έχει το e-shop είναι Pro??????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...