Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα, σύντομα λήγει το συμβόλαιο μου στον ΟΤΕ και θέλω να αλλάξω εταιρία γιατί ο ΟΤΕ είναι πολύ ακριβός(~32ευρώ το μήνα για 250' σταθερά και 24Mbps internet και θέλω να αυξήσω τα λεπτά ομιλίας σε απεριόριστα). Από τον ΟΤΕ ήμουν ευχαριστημένος από άποψη ποιότητας ιντερνετ χωρίς αποσυνδέσεις, έκανε κιόλας αλλαγή ο ΟΤΕ σε VDSL το 24 internet από ADSL που ήταν σε όσους έχουν voip δωρεάν αλλά και πάλι παραμένει πολύ ακριβός για τα λίγα που προσφέρει. Αξίζει να σημειωθεί ότι με πέρνουν από ΟΤΕ να κάνουν τάχα προσφορά στα 30mbps και 250' στα 36+ ευρώ όταν άλλες εταιρίες όπως vodafone δίνουν με λιγότερο από 30 ευρώ, 30mbps και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σταθερά, κλπ. Υπάρχει περίπτωση να δουν αν φεύγω από ΟΤΕ, να με πάρουν και να μου κάνουν καμιά καλή προσφορά? Πρέπει να δουν ότι έκανα την αίτηση σε άλλη εταιρία?

Ποια εταιρία θα προτείνατε ανάμεσα στη Wind και τη Vodafone? Ποια δεν έχει πολλές αποσυνδέσεις το ιντερνετ, έχει καλές ταχύτητες, είναι αξιόπιστη, κλπ. στη Θεσσαλονίκη(ανατολικά)?? Με ενδιαφέρει να πιάνω τουλάχιστον  ~10 Mbps αλλά δεν νομίζω να είναι δυνατόν με ADSL 24 σε wind ή vodafone και το VDSL φαίνεται μονόδρομος(OTE αυτή τη στιγμή πιάνω ~20Mbps σε VDSL). Να αναφέρω επίσης, ότι η vodafone δεν βγάζει διαθεσιμότητα vdsl στη περιοχή μου ενώ η WIND έχει διαθεσιμότητα 50mbps, το οποίο όμως βγαίνει στα 35 ευρώ(όμως θέλω λιγότερα να πληρώνω, όχι περισσότερα) και δεν έχει καν επιλογή για 30mbps και απεριόριστα σταθερά. Τέλος, πότε μπορώ να κάνω αίτηση για αλλαγή σε άλλο πάροχο, αφού λήξει το συμβόλαιο ή μπορώ και 2-3 μέρες πριν λήξει?

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλή δεν μπορει να στο πει κάπιος γτ εγω να σου πω είνα καλή εταιρία γτ σε εμένα είναι εξαιρετική κα απο ποιότητα και απο εξυπηρέτηση αλλά παίζει ρόλο το δίκτυο στη περιοχή σου

Πάντως απο ότι έχω δει εδω μέσα και απο φίλους μου η wind δεν είναι και τόσο καλή.

Πάρε και απο της δυο προσφορές δες τι σε συμφαίρει 

όταν δει ο οτε την αίτηση φορητότητας θα σε πάρει για προσφορά συνήθως δεν μειώνουν πάγιο αλλά δίνουν δωροεπιταγή για το γερμανό 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις παζάρια με τον ΟΤΕ μετά την αιτηση φορητοτητας. Είναι όντως ο πιο ακριβός αλλά και ο πιο αξιόπιστος. Ούτως ή άλλως όλοι το δίκτυο του χρησιμοποιούν, το μόνο που αλλάζει είναι το όνομα. Χειρισου το σωστά και θα βγεις κερδισμένος. 

Οι πληροφορίες ισχύουν και για σταθερή. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, CNT-FAI είπε

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις παζάρια με τον ΟΤΕ μετά την αιτηση φορητοτητας. Είναι όντως ο πιο ακριβός αλλά και ο πιο αξιόπιστος. Ούτως ή άλλως όλοι το δίκτυο του χρησιμοποιούν, το μόνο που αλλάζει είναι το όνομα. Χειρισου το σωστά και θα βγεις κερδισμένος. 

Οι πληροφορίες ισχύουν και για σταθερή. 

Πολύ χρήσιμο αυτό το βίντεο, σε ευχαριστώ. 

2 ώρες πριν, bill2015 είπε

καλή δεν μπορει να στο πει κάπιος γτ εγω να σου πω είνα καλή εταιρία γτ σε εμένα είναι εξαιρετική κα απο ποιότητα και απο εξυπηρέτηση αλλά παίζει ρόλο το δίκτυο στη περιοχή σου

Πάντως απο ότι έχω δει εδω μέσα και απο φίλους μου η wind δεν είναι και τόσο καλή.

Πάρε και απο της δυο προσφορές δες τι σε συμφαίρει 

όταν δει ο οτε την αίτηση φορητότητας θα σε πάρει για προσφορά συνήθως δεν μειώνουν πάγιο αλλά δίνουν δωροεπιταγή για το γερμανό 

Σωστά, σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CNT-FAI είπε

Λάθος κάνεις. Κάθε πάροχος έχει το δικό του δίκτυο με την αντίστοιχη διασύνδεση με το εξωτερικό.

Το μόνο κοινό που υπάρχει σε κάθε περίπτωση είναι το χάλκινο δίκτυο από το σπίτι μας μέχρι το αστικό κέντρο. Επίσης κοινό έχουν το DSLAM, μόνο στην περίπτωση υπηρεσίας από τις νέες καμπίνες, άλλα και πάλι αυτό αφορά αποκλειστικά τον συγχρονισμό. Η πραγματική ταχύτητα, απόκριση κλπ στο διαδίκτυο, αφορά το δίκτυο εκάστου παρόχου.

Επισκέπτης
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, divo είπε

Πρωτα απο ολα αναμεσα σε wind και voda εγω θα προτειμουσα vodafon.

Απο την αλλη θα σου ελεγα να σκευτεις καποια πραγματα. 

Τι ταχυτητα ειχες πριν σε βαλει ο οτε σε καμπινα με το 24αρι; αυτη θα εχεις στους αλλους. Θεωρω οτι αφου απο καμπινα με 17α προφιλ εχεις 20, στους παροχους με adsl δε σε βλεπω για παραπανω απο 8-9. Και αυτο αν πετυχεις κανα καλο κεντρικο.

Απο οτι ειδα στο site της κοσμοτε σημερα εχει το προγραμμα που θες με απεριοριστα εχει 31€. Και το προφραμμα που εχεις εχει 27€. εχουμε το ιδιο προγραμμα 250 σταθερα 50 κινητα και 24αρι και πληρωνω 22€. Ξεκινησα με 27 και σε κανα δυμηνο με πηραν τηλεφωνο για προσφορα. Προφανως επεσα σε καμπανια

Μπορεις να κανεις αιτηση φορητότητας 2 μηνες πριν οταν εισαι οτε και 1 μηνα πριν οταν εισαι σε παροχο. Με την προυποθεση βεβαια οτι εχεις προπληρωσει 2 παγια για οτε και 1 για παροχους.αυτο μπορεις να το ελεγξεις στο λογαριασμο σου.

Το θέμα είναι ότι ήδη με ~32 ευρώ πληρώνω για 24mbps και 250' και να έχω απεριόριστα μου είπαν στο 13888 ότι πάει στα 38 ευρώ για 18μηνη δεσμευση(περιέργως για 24μηνη δεσμευση κι άλλες φορές που έχω πάρει τηλέφωνο δεν μου έχουν πει, παντα την τιμή με 18μηνη δεσμευση που πασάρουν). Δυστυχώς, οι τιμές που βλέπεις στη ιστοσελίδα της cosmote είναι για νέους πελάτες. Τέλοσπάντων, θα το σκεφτώ καλά για το τι θα διαλέξω, μάλλον τείνω προς vodafone. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. :)

Δημοσ.
44 minutes ago, startrekdiscovery said:

Το θέμα είναι ότι ήδη με ~32 ευρώ πληρώνω για 24mbps και 250' και να έχω απεριόριστα μου είπαν στο 13888 ότι πάει στα 38 ευρώ για 18μηνη δεσμευση(περιέργως για 24μηνη δεσμευση κι άλλες φορές που έχω πάρει τηλέφωνο δεν μου έχουν πει, παντα την τιμή με 18μηνη δεσμευση που πασάρουν). Δυστυχώς, οι τιμές που βλέπεις στη ιστοσελίδα της cosmote είναι για νέους πελάτες. Τέλοσπάντων, θα το σκεφτώ καλά για το τι θα διαλέξω, μάλλον τείνω προς vodafone. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. :)

Μόλις κάνεις την αιτηση φορητοτητας θα έρθουν αμέσως και τα απεριόριστα... Στο 2018 ζούμε και ο ΟΤΕ ακόμα χρεώνει το σταθερό. Εγώ forthnet 50αρα απεριόριστα κινητά-σταθερά 33 ευρώ. 

Δημοσ.
2 hours ago, divo said:

Υπαρχει και μια αλλη διαφορα  πιο συμαντικη για μενα η βλαβοδιαχειρηση. Στον οτε θα γινει σε Χ μερες και σε παροχο θα γινει σε Χ+4+? Το ?ειναι οταν θα χρειαστει να ξαναπαει ατομο της εταιρειας για αποκατασταση.

Πες τα στους άλλους αυτά, εγώ αν και έχω forthnet αναγνωρίζω την αξία του ΟΤΕ παρόλο που είναι ακριβός. Γενικά όπως αναφέρει η ΕΕΤΤ στο site της <<εμμέσως πλην σαφώς>> εάν κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στον τιμοκατάλογο της εκάστοτε εταιρίας οφείλει να προβεί σε αίτηση φορητοτητας. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/6/2018 στις 10:10 ΠΜ, divo είπε

Σημερα μου εστειλε ενας συμφορουμιτης μνμ οτι του δωσανε 50αρι XL με 32€. προφανως ειναι σε καμπανια. 

Πώς την πήρε όμως την προσφορα?

Δημοσ.
Στις 3/6/2018 στις 11:10 ΠΜ, divo είπε

ο τιμοκαταλογος ειναι αναρτημένος στα site τους. Για μενα ομως ειναι άχρηστος γιατι καμια δεν τον χρησιμοποιει. ολες βγαζουν προσφορες και καλα.

Σημερα μου εστειλε ενας συμφορουμιτης μνμ οτι του δωσανε 50αρι XL με 32€. προφανως ειναι σε καμπανια.

Πλέον όλοι οι πάροχοι θα έχουν πρόβλημα.
https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0837.html
Κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα διότι το είχαν ξεφτιλίσει με την τακτική των αντιπροσφορών.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, divo είπε

Αυτο σημαινει οτι καταργούνται ολα τα γνωστά ως save desk!! τον ήπιαμε, πως θα παρουμε καλυτερες τιμες?...........😉😉😉

Πιο πολύ τα της Αθηνάς.. θεωρητικά πάντα γιατί στην πράξη όλοι ξέρουμε τι θα συμβεί. Δυστυχώς..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, divo είπε

Μμμ δε νομιζω αν ειδες τι γραφει μεσα 

• H αίτηση φορητότητας προωθείται στον υφιστάμενο πάροχο μετά την πάροδο των 14 ημερών, οπότε και ξεκινά η διαδικασία υλοποίησής της.

που σημαινει οτι δεν το γνωριζει καν. Επισεις εφοσον εχουν περασει και οι 14 μερες για υπαναχώρηση, δεν εχει και δικαίωμα αυτης . Αρα οποιος ειναι να φυγει, εφυγε

Τον έχω διαβάσει τον κανονισμό και ξέρω τι γράφει. Απλά κάποιοι (πάροχοι) ψάχνουν για πλάγιους τρόπους και δυστυχώς μάλλον θα τους βρουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...