agkatha Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Καλημέρα! Σκέφτομαι να πάρω απ' έξω ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ...τώρα εάν είναι λίγο παραπάνω δεν θα πω όχι... Θέλω να έχει τεράστια μπαταρία, πάνω από 10000mah, τουλάχιστον 64gb rom και να τρέχει καλά τα παιχνίδια χωρίς να καίει...τώρα εάν έχει καλή κάμερα, ανάλυση πάνω από 1080p και android 8 δεν θα πω όχι... Εσείς λογικά ξέρετε κάτι παραπάνω από εμένα και ήθελα την γνώμη σας για το ποιο από αυτά τα κινητά θεωρείτε καλύτερο... https://www.kimovil.com/el/sugkrish-kinhtwn/order.kiBattery Σκέφτομαι για το Blackview p10000 pro...δεν με νοιάζει το βάρος του...εσείς τι λέτε;
chios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 ulefone power 5 με android 8 ,την εμπιστεύομαι καλύτερα από την blackview 1
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, agkatha είπε Καλημέρα! Σκέφτομαι να πάρω απ' έξω ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ...τώρα εάν είναι λίγο παραπάνω δεν θα πω όχι... Θέλω να έχει τεράστια μπαταρία, πάνω από 10000mah, τουλάχιστον 64gb rom και να τρέχει καλά τα παιχνίδια χωρίς να καίει...τώρα εάν έχει καλή κάμερα, ανάλυση πάνω από 1080p και android 8 δεν θα πω όχι... Εσείς λογικά ξέρετε κάτι παραπάνω από εμένα και ήθελα την γνώμη σας για το ποιο από αυτά τα κινητά θεωρείτε καλύτερο... https://www.kimovil.com/el/sugkrish-kinhtwn/order.kiBattery Σκέφτομαι για το Blackview p10000 pro...δεν με νοιάζει το βάρος του...εσείς τι λέτε; Αυτά που έχεις βάλει έχουν επεξεργαστεί MTK ο οποίος δεν είναι και τόσο καλός ούτε στην αυτονομία τις μπαταρίας αλλά ούτε και στα παιχνίδια. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Αν και οι μπαταριες τους δεν ειναι πλασματικες και οντως βγαινουν τερατα αυτονομιας, να ξερεις πως αν η χρηση ειναι σκληρη (παιχνιδια που λες) ειναι ιδιατερα ενεργοβορα. Τετοια κινητα ειναι καλα για εναν επαγγελματια που θα στειλει τα mail του, θα διαβασει ειδησεις και θα χαζεψει σε κανα social media, σε τετοιες περιπτωσεις παιζει να βγαλουν και 15ημερα. Οταν ομως ο επεξεργαστης παιρνει μπρος για τα καλα φαινεται ποσο κατωτερος ως προς την αποδοση ενεργειας σε σχεση με τους sd. Μη περιμενεις αυξημενη αυτονομια καθ αναλογια της μπαταριας σε σχεση με εναν sd 625 που ειναι ιδιας κατηγοριας πανω κατω με τον helio p23 που προτεινει απο πανω ο συμφορουμιτης. Αυτη τη στιγμη εχω ενα oukitel k6 και οταν πραγματικα το ζοριζω (σειρες και ταινιες 1080 π.χ.) θεωρω πως εχει χειροτερη αυτονομια απο ενα με sd 6- με 4000 mah. Ναι εχουν τεραστια αυτονομια σε light χρησεις αλλα στη βαρια δεν... Συνεπως μη περιμενεις ατελειωτο gaming. Δες το lenovo p2 ή περιμενε το p3 μεσα σε αυτο το τριμηνο που θα εχει και amoled. 1
agkatha Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό μέχρι 200 ευρώ;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Παρε το φθηνοτερο ulefone ή oukitel που θα βρεις με p23 και οσο μεγαλυτερη μπαταρια γινεται. Δεν εχουν διαφορα, αλλα μην εχεις υψηλες απαιτησεις οπως σου γραφω και πανω. 1
agkatha Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Παρε το φθηνοτερο ulefone ή oukitel που θα βρεις με p23 και οσο μεγαλυτερη μπαταρια γινεται. Δεν εχουν διαφορα, αλλα μην εχεις υψηλες απαιτησεις οπως σου γραφω και πανω. Δηλαδή αυτό έτσι; Βλέπω είναι p23... https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-ulefone-power5 1
SeNNinhA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Αν δεν σε πειραζει το μεγεθος δες το Xiaomi Mi Max 2 με Snapdragon 625 και 5.300mAh μπαταρια. 2 3
ziaba Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, agkatha είπε Έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό μέχρι 200 ευρώ; δες το παλιό κάλο redmi note 4 1
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Ανάλογα τις απαιτήσεις τον παιχνιδιών. Το Mi Max 2 που αναφέρθηκε είναι μάλλον εκεί που θέλει. 2
meletis_m Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Αν δεν σε πειραζει το μεγεθος δες το Xiaomi Mi Max 2 με Snapdragon 625 και 5.300mAh μπαταρια. Το αγόρασε πρίν μια εβδομάδα γνωστός. Απο Banggood με Priority ως μεθοδο αποστολής (πλήρωσε επιπλέον 12 ευρώ) , δέν πέρασε τελωνείο. Βέβαια τίποτα δέν 100% σίγουρο 1
papafigos84 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Το mi max 2 βγαζει 12 ωρες οθονης σε 2 μερες. Η μπαταρια του ειναι μακραν η καλυτερη που ειχα ποτε και ειχα αρκετα κινητα με καλες μπαταριες. Επισης εχει καλες επιδοσεις κ συμπαθητικη καμερα. Βεβαια μιλαμε για ενα πολυ μεγαλο σε μεγεθος κινητο. 1
agkatha Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μετά από πολύ ψάξιμο και βίντεο αποφάσισα να μην δώσω τεράστια σημασία στην μπαταρία... Νομίζω πως μου φαίνεται καλό το xiaomi redmi note 5 για γύρω στα 200 ευρώ που ψάχνω... Μ' αρέσει που έχει μπρος και πίσω φλας στις κάμερες και ir blaster... Λένε πως βγάζει ωραίες νυχτερινές φωτογραφίες... Κάποιοι λένε πως δεν έχει ωραίο ήχο...δεν ξέρω εάν με ενοχλεί τόσο όσο η οθόνη που στα βίντεο στο youtube δείχνει κάπως περίεργη.... για gaming λένε πως δεν ζορίζεται πολύ.... Την xiaomi δεν την ξέρω σαν εταιρία και έχω μπερδευτεί μ' αυτά τα redmi 5, redmi 5 plus pro 5a...δεν ξέρω... Ψάχνω για redmi note 5 (και νομίζω την global version) Απλά θέλω να ρωτήσω, εάν ξέρει κάποιος....βλέπω σ' αυτό το site https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-5-6gb-64gb πως έχει έκδοση 6GB/64GB....είναι αλήθεια; Υπάρχει και στο Aliexpress Είναι ασφαλές σελίδα αυτή εδώ mistore-greece.gr που έχει 4gb/64gb 259 ευρώ ή είναι καλύτερη η Mediamarkt στην ίδια τιμή που δίνει δωροκάρτα? Εδώ στην Ελλάδα πουλάνε την global version? Συγνώμη ρε παιδιά για τις πολλές ερωτήσεις μου....είμαι λίγο άσχετη! Εάν έχετε κάτι αρνητικό να πείτε για αυτό το κινητό ή να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο με τα ίδια λεφτά μην διστάσετε...
saruman123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, agkatha είπε Μετά από πολύ ψάξιμο και βίντεο αποφάσισα να μην δώσω τεράστια σημασία στην μπαταρία... Νομίζω πως μου φαίνεται καλό το xiaomi redmi note 5 για γύρω στα 200 ευρώ που ψάχνω... Μ' αρέσει που έχει μπρος και πίσω φλας στις κάμερες και ir blaster... Λένε πως βγάζει ωραίες νυχτερινές φωτογραφίες... Κάποιοι λένε πως δεν έχει ωραίο ήχο...δεν ξέρω εάν με ενοχλεί τόσο όσο η οθόνη που στα βίντεο στο youtube δείχνει κάπως περίεργη.... για gaming λένε πως δεν ζορίζεται πολύ.... Την xiaomi δεν την ξέρω σαν εταιρία και έχω μπερδευτεί μ' αυτά τα redmi 5, redmi 5 plus pro 5a...δεν ξέρω... Ψάχνω για redmi note 5 (και νομίζω την global version) Απλά θέλω να ρωτήσω, εάν ξέρει κάποιος....βλέπω σ' αυτό το site https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-5-6gb-64gb πως έχει έκδοση 6GB/64GB....είναι αλήθεια; Υπάρχει και στο Aliexpress Είναι ασφαλές σελίδα αυτή εδώ mistore-greece.gr που έχει 4gb/64gb 259 ευρώ ή είναι καλύτερη η Mediamarkt στην ίδια τιμή που δίνει δωροκάρτα? Εδώ στην Ελλάδα πουλάνε την global version? Συγνώμη ρε παιδιά για τις πολλές ερωτήσεις μου....είμαι λίγο άσχετη! Εάν έχετε κάτι αρνητικό να πείτε για αυτό το κινητό ή να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο με τα ίδια λεφτά μην διστάσετε... Το 6/64 είναι το κινέζικο που δεν έχει την global version,που στην ουσία δεν θα παίρνει τις αναβαθμίσεις και δεν θα έχει υποστηρίξει και στην μπάντα B20(800αρα). Εσύ θα κοιτάξεις αυτό με την Global που έχουν οι επίσημοι διανομής (Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Γερμανός κλπ)που θα έχεις και δύο χρόνια επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας(Info Quest). Όπως καλή ώρα και στο Mediamarkt που αναφέρεις. Δεν χρειάζεται να το πάρεις από κάποιο σκρουτζαδικο γιατί απλά δεν συμφέρει να γλιτώσεις 20-30€ που δεν θα έχει και εγγύηση αντιπροσωπείας και ίσως ούτε και την Global version αλλά εγγύηση καταστήματος. Οπότε προχωρά κανονικά σε αυτό το τηλέφωνο που στην ουσία είναι η αναβάθμιση του redmi note 4. Υ.Γ Επίσημη διανομής (σημεία πώλησης)είναι αυτά εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από saruman123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα