Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχει έρθει ο καιρός να αλλαξω συσκευή και απο οτι διαβάζω για το ultra δεν ειναι κακό για τα λευτά του όμως δεν εχω καθόλου αποψη για την htc.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jokr είπε

Καλημέρα.

Έχει έρθει ο καιρός να αλλαξω συσκευή και απο οτι διαβάζω για το ultra δεν ειναι κακό για τα λευτά του όμως δεν εχω καθόλου αποψη για την htc.

Για τα λεφτά του και με αυτά που προσφέρει μέχρι στιγμής είναι ένα από τα καλύτερα.

Λίγο η μπαταρία έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη αλλά την μέρα την βγάζει οριακά σε νορμάλ χρήση.

Εδώ έχω πει για τα htc 

Δημοσ.

Η συσκευή με ενδιαφέρει περισσότερο για popcorn time-web surfing-mail και φωτογραφιες.

Είναι η xiaomi καλή εναλλακτική όμως απο κάμερα δεν...

Θέλω να ακομα ρωτήσω κάποιον που το έχει με την αναβάθμιση του σε Oreo κάνει τίποτα κολλήματα κτλ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jokr είπε

Η συσκευή με ενδιαφέρει περισσότερο για popcorn time-web surfing-mail και φωτογραφιες.

Θέλω να ακομα ρωτήσω κάποιον που το έχει με την αναβάθμιση του σε Oreo κάνει τίποτα κολλήματα κτλ?

Ρώτα τον georgerapp 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 02/06/2018 at 21:47, jokr said:

Όχι, δεν έκανε κολλήματα όσο το κράτησα εγώ με την Oreo.

Απλά να κάνεις factory reset μέσω recovery μόλις κάνει το update αλλιώς θα τα έχεις τα κολληματάκια σου.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Φωτογραφίες που λες βγάζει καλούτσικες, βάλε κάποια gcam όμως από δω https://forum.xda-developers.com/u-ultra/themes/google-camera-hdr-t3733893 (του Arnova συγκεκριμένα που έχουν την καλύτερη ποιότητα) και θα δεις διαφορά μεγάλη.

Για βίντεο τώρα λέω να χρησιμοποιείς την stock camera.

ΥΓ: Λέω πως βγάζει καλούτσικες γιατί πριν απ το HTC είχα ένα Nexus 5X και ήταν μεγάλη η διαφορά τουλάχιστον στα μάτια μου με το Nexus 5X να είναι χιλιόμετρα μπροστά.

Tο memory management και την ταχύτητα του. θα τα αγαπήσεις ξεκάθαρα !

Επίσης ζεσταίνετε όταν το ζορίζεις αρκετά αλλά νταξ, καλοκαίρι έχουμε :P

Το χω πουλήσει επειδή παρα ήταν μεγάλο για το χέρι μου. Πολύ όγκο το ρημάδι.. 

Κάτι άλλο ΜΕΓΑ αρνητικό για μένα, είναι πως υπάρχει μηδενικό support από XDA μεριά.. 

Μόνο μια custom rom της προκοπής μπορείς να βάλεις (αν ασχολείσαι μ αυτά) 

Αν θες κάτι άλλο ρώτα. 

Σημαντικό. https://www.aliexpress.com/item/Vention-USB-Type-C-to-3-5mm-Audio-cable-Type-C-Earphone-Headset-Adapter-USB-C/32833118896.html?shortkey=3AbIV7bE&addresstype=600 

ΑΥΤΟ και μόνο αυτό θα αγοράσεις ώστε να μπορείς να βάλεις τα παλιά σου ακουστικά ώστε να ακούς την μουσικούλα σου κτλ.

Τα άλλα δεν θα σου δουλέψουν. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.
6 hours ago, jokr said:

Αυτό με τη κάμερα δε μου άρεσε...

Είναι ανάλογα πως έχεις μάθει. Εγώ καλόμαθα με το nexus 5x που έχει μακράν απ τις καλύτερες κάμερες και γιαυτό το λέω :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή και γω είχα nexus 5x,πού είχε φοβερή καμερα και πήγα σε redmi note 4 και ξενέρωσα πολύ με την κάμερα, το εδωσα και πήρα το LG g6. Τα έχει όλα και συμφέρει σε αυτή την τιμή ειδικά. Χώρια που είναι πολύ μαζεμένο σε σχέση με το ultra και έχει και εγγύηση εδώ. + και το ραδιόφωνο. 

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.
2 hours ago, 26ska said:

Επειδή και γω είχα nexus 5x,πού είχε φοβερή καμερα και πήγα σε redmi note 4 και ξενέρωσα πολύ με την κάμερα, το εδωσα και πήρα το LG g6. Τα έχει όλα και συμφέρει σε αυτή την τιμή ειδικά. Χώρια που είναι πολύ μαζεμένο σε σχέση με το ultra και έχει και εγγύηση εδώ. + και το ραδιόφωνο. 

Οι περισσότεροι φοβούνται και δεν ασχολούνται με lg λόγω των bootloop :P (και στο Nexus είχα σκέψου και μου άλλαξαν πλακέτα 1 χρόνο πριν ακριβώς) 

Δημοσ.
26 minutes ago, 26ska said:

Τα ίδια έπαθα και γω με το nexus, αλλά το έψαξα πολύ με το g6 και δεν είδα τετοιο προβλημα

Το 16 που πήρα το Nexus δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση bootloop. Το 17 εμφανίστηκαν πολλοί και αν θυμάσαι έκαναν και refund σε διάφορους που είχαν θέματα. (οχι σε μας Ελλάδα) 

Έχουν εμφανιστεί και λίγες περιπτώσεις στο G6 αλλά μετρημένες στα δάχτυλα, αυτό μπορεί να γίνει στο οποιοδήποτε κινητό όμως, δεν έχει να λέει κάτι.

Ωραία συσκευή πάντως τώρα που έπεσε κι άλλο ειδικά !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...