vlahoskwn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 καλησπερα σας αυτη τη στιγμη εχω ενα λαπτοπ toshiba tecra r850-1cd με χαρακτηρηστικα(καρτα γραφικων hd3000): και η ερωτηση μου ειναι τωρα με την προυποθεση οτι θελω να παρω ενα νεο laptop απο τον κωτσοβολο αναγκαστικα ποιο θα μπορουσα να παρω που ειναι των ιδιων δυνατοτητων με οσο τον δυνατον λιγοτερα χρηματα αρκει να ειναι το ιδιο δυνατο με τον υπαρχον....; με ενδιαφερει να ειναι 15,6 ιντσες και θα βγαλω απο αυτο το λαπτοπ τον ssd(samsung 860evo 500gb) και θα μπει στο νεο θελω επισης να εχει dvd rw και θα ηθελα να εχει επεξεργαστη intel λογω του οτι το virtual dj συνεργαζεται καλυτερα
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 λογικά σε φορητό θα βρεις πλέον 6η,7η και αν δεν κάνω λάθος 8ης γενιάς Core i. Ο ssd θα μπει σίγουρα και DVD RW θα έχει. Φαντάζομαι το πρόγραμμα θα δουλεύει με windows 10. ενας i3-7100 και άνω θα έχει παραπάνω επιδόσεις απ τον i5 που έχεις τώρα.
vlahoskwn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 το προγραμμα παιζει σε widnwos 10 δεν υπαρχει θεμα τετοιο... οποτε εσυ λες ισαξιο με τον i5 που εχω τωρα ειναι ο i3-7100; θα ηθελα επισης η αναλυση της οθονης να ειναι πανω απο 1600Χ900 με βαση ολα αυτα τα κριτηρια και φυσικα απο τον κωτσοβολο τι προτειναται; με ενδιαφερει να ειναι καλο γιατι θα χρησιμοποιηται επαγγελματικα αρ αθελω καλη ψυξη αν και εχω και cooler αυτο που εχω τωρα μου κανει απλα χρειαζομαι και εαν δευτερο επισης και να ειναι free dos δε με ενοχλει γιατι εχω ηδη μια αδεια...
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Στο θέμα με τους φορητούς υπολογιστές υπάρχει αντίστοιχο τοπικ για αγορά φορητού. εκει πέρα θα πάρεις σωστότερες απαντήσεις με βάση αυτό που ζητάς.
vlahoskwn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 το ειχα δει απλα ειπα να ανοιξω ενα νεο... εγραψα και εκει και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα