KoreanW Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ ωραία, άρα πρόκειται ξεκάθαρα για προσφορές* του Lidl. Οπότε όσοι μπορείτε και πετύχετε διαφήμιση, ενημερώνετε και εδώ για τα επόμενα bazaar. . * Το δικό μου ερώτημα έχει να κάνει με το αν πρόκειται για επιστροφές ή ανοιγμένα-ελλιπή-ελαττωματικά προϊόντα. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από KoreanW
turbat0s Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, KoreanW είπε * Το δικό μου ερώτημα έχει να κάνει με το αν πρόκειται για επιστροφές ή ανοιγμένα-ελλιπή-ελαττωματικά προϊόντα. Ε προφανώς θα έχει και τέτοια κομμάτια μέσα ανακατεμένα με τα υπόλοιπα.
KoreanW Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Και για να δανειστώ από άλλο φόρουμ μερικές ακόμα φωτό από παλιότερο giga bazaar και οι φωτογραφίες έχουν νόημα για να συγκρίνει κανείς το μέγεθος της έκπτωσης λχ τη σέγα στην τελευταία φωτογραφία την έδινε στα 20€ από 30€ αρχική τιμή (με αυτή την αρχική τιμή, την είχε στα Lidl το περασμένο Σάββατο). Αν πρόκειται και για ολοκαίνουρια προϊόντα, δεν το λες κακό. Αλλά τις ουρές που έχει, δεν τις παλεύεις είναι μια άλλη αλήθεια, χωρίς να σημαίνει βέβαια πως η πολυκοσμία αναιρεί την προσφορά. * Το φυλλάδιο έχει και μια λεζάντα κάτω κάτω που αναφέρει «Οι κωδικοί Bazaar δεν επιστρέφονται.» Επίσης λέει «Τα προϊόντα του φυλλαδίου είναι τελευταία τεμάχια» και δεν ξέρω αν η έκφραση αυτή είναι ο ευφημισμός της δαθεσης προϊόντων τύπου outlet. και οι φωτογραφίες έχουν νόημα για να συγκρίνει κανείς το μέγεθος της έκπτωσης λχ τη σέγα στην τελευταία φωτογραφία την έδινε στα 20€ από 30€ αρχική τιμή (με αυτή την αρχική τιμή, την είχε στα Lidl το περασμένο Σάββατο). Αν πρόκειται και για ολοκαίνουρια προϊόντα, δεν το λες κακό. Αλλά τις ουρές που έχει, δεν τις παλεύεις είναι μια άλλη αλήθεια, χωρίς να σημαίνει βέβαια πως η πολυκοσμία αναιρεί την προσφορά. * Το φυλλάδιο έχει και μια λεζάντα κάτω κάτω που αναφέρει «Οι κωδικοί Bazaar δεν επιστρέφονται.» Επίσης λέει «Τα προϊόντα του φυλλαδίου είναι τελευταία τεμάχια» και δεν ξέρω αν η έκφραση αυτή είναι ο ευφημισμός της δαθεσης προϊόντων τύπου outlet.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Εχω 5-6 φυλλαδια τους κρατημενα (ειναι καλα για να σκεπαζω τις πατατες να μην πρασινιζουν απο τον ηλιο, γι αυτο δεν τα πεταω ) Ξαναλεω οτι δεν εχει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα. Και οι μειωση βλεπω να ειναι στα περισσοτερα στο 33%. Επισης κωδικους δεν εχει ισως για να μην μπορεις να ψαξεις τα προιοντα πχ ποσο εχουν στην Γερμανια σε κανονικη τιμη... Για μενα καλυτερα να μην ανοιγαν τα μπαζαρ με τετοιο κοσμο που βλεπω στις φωτο. Γιατι για 1-2 πραγματα που αξιζουν και θα ηθελα να παρω, δεν προκειται να κανω και την αποσταση που ειναι μεγαλη και την ταλαιπωρια με τοσο κοσμο να υποστω. Και φαντασου να πας και να μην το εχει κι ολας! Ενω παλιοτερα, ειχε την θεση σε καθε υποκαταστημα "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ" με 30% εκπτωση πορτοκαλι ταμπελακι και αν εβλεπες κατι που ηθελες το επαιρνες χωρις ταλαιπωρια και ουρες εξτρα.
dimigar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Εγώ που είχα πάει στην Αθήνα (οδό Νιρβάνας) παλαιότερα δεν είχε τον κόσμο της Τούμπας. Οι εκπτώσεις άξιζαν τον κόπο να πάει κανείς. πχ κράνος παιδικό ποδηλάτου 2€, τρόμπα ποδηλάτου από 6 στα 2€, συσκευασμένος φακός ποδηλάτου με επαναφ. μπαταρίες 2€, όλα καινούργια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα