Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται τίμιο ποντίκι για τα λεφτά που ζητάει ( σύμφωνα με τις κριτικές που έχει Αξιολόγηση: 4,4 - ‎30 αξιολογήσεις).

Μάλλον δεν κάνει για όσους θέλουν να "κάθεται" όλη η παλάμη πάνω στο ποντίκι (palm grip)

image.png.258f4303d591a54700280eaae03495e2.png

Link Κώτσου -> https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-mice/113349-roccat-lua-wired

Επόμενη τιμή σκρουτζ 29.90€ -> https://www.skroutz.gr/s/2458283/Roccat-Lua.html

RoccatLua Wired

• Σύνδεση : USB 2.0

• Αριθμός Πλήκτρων : 3

• Αριθμός Προγραμματιζόμενων Κουμπιών : 3

• Σένσορας : Pro-Optic R2 sensor

• DPI: 250, 500, 1000, 1250, 1500, 1750, και 2000

Επεξ/σία από Kenny McCormick
  • Like 3
Δημοσ.

Το εχω μια εβδομαδα. Το πηρα απο τον κωτσο στα 19.9. Λιγο η ροδελα κανει χρατσα χρουτσα αλλα μαλλον θα στρωσει. Τα κλικ μια χαρα. Πολυ ωραιο λογοτυπο φωτιζομενο. Σε γενικες γραμμες φαινεται οκ.Το προτεινω παιδια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, buuren είπε

Το εχω μια εβδομαδα. Το πηρα απο τον κωτσο στα 19.9. Λιγο η ροδελα κανει χρατσα χρουτσα αλλα μαλλον θα στρωσει. Τα κλικ μια χαρα. Πολυ ωραιο λογοτυπο φωτιζομενο. Σε γενικες γραμμες φαινεται οκ.Το προτεινω παιδια.

Από τις κριτικές στο σκρουτζ:
" κανει λιγο θορυβο η ροδελα "
" η ροδελα οταν κανεις scroll up κανει ενα μικρο θορυβο αλλα ελαχιστο "
" Κανει καποιους περιεργους ηχους η ροδελα τωρα τελευταια, αλλα δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο. "

Επίσης αναφέρεται πως τα κλικ είναι λίγο θορυβώδη αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν προκειται να στρωσει λογικα.

Τα ιδια κανει και σε ενα sharkoon dragonia που πηρα, το μεσημερι το ανοιξα μετα απο 10 μερες που εκανα υπομονη και το εκανα μοντα γιατι θα το πεταγα.

Δημοσ.

Σωστα τα σχολια αλλα πιστευω οτι θα "στρωσει". Το εχω δουλεψει καμια 10αρια ωρες και φαινεται να "μαλακωνει" ο ηχος επισης τα κλικ "γλυκα", συμπαθητικα, πολυ καλυτερα απο ενα φθηνο logitech που ειχα πριν.

2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Τα ιδια κανει και σε ενα sharkoon dragonia που πηρα, το μεσημερι το ανοιξα μετα απο 10 μερες που εκανα υπομονη και το εκανα μοντα γιατι θα το πεταγα.

Οχι εχει αλλαξει συμπεριφορα θα ελεγα οποτε λογικα θα "φτιαξει" κι αλλο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Το έχω και εγώ το dragonia, τι ακριβώς σου κάνει η ροδέλα; 

Επίσης και το Lua έχω απο το πακέτο που πήρα μαζί με το roccat isku rgb απο Κώτσο πρόσφατα.

Ούτε στο ένα αλλά ούτε στο άλλο έχω θέμα θορύβου της ροδέλας.

Να συμπληρώσω επίσης ότι το Lua έχει βασικές λειτουργίες, μόνο 2000 dpi και 3 κουμπιά μόνο (αριστερό - δεξί και μεσαίο κάτω απο τη ροδέλα).

Επίσης είναι μικρό σε μέγεθος και δεν κάνει για μεγάλες παλάμες καθώς επίσης βολεύει όσους έχουν κυρίως claw grip.  

Δημοσ.

Το έχω 2-3 χρόνια. Ποτέ δεν είχα παρατηρήσει τον ήχο της ροδέλας -τουλάχιστον αυτή την στιγμή δεν μου ακούγεται δυνατός/ενοχλητικός για κανένα λόγο.

Το ποντίκι είναι σκυλί, δεν έχει εμφανίσει κανένα απολύτως πρόβλημα και το είχα πάρει και από stock (εκθεσιακό, γι'αυτό ίσως κ να μην πρόσεξα ήχο). Το μόνο που με ψιλοχάλασε στην αρχή είναι η έλλειψη κουμπιών στα πλάγια για μπροστά/πίσω στο browser. Για τα λεφτά αυτά πάντως δεν το συζητάω, την δουλειά του την έχει κάνει (gaming κ κανονική χρήση) και τα έχει βγάλει με το παραπάνω.

• Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, JoannisV είπε

δεν μου ακούγεται δυνατός/ενοχλητικός για κανένα λόγο

Αυτα ειναι και λιγο σχετικα και υποκειμενικα αναλογα τι ποντικια εχει δουλεψει ο καθενας, με αυτα συγκρινει και αλλος κρινει δυνατο τον θορυβο και αλλος το ιδιο το κρινει ως ήσυχο.

9 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Το έχω και εγώ το dragonia, τι ακριβώς σου κάνει η ροδέλα;   

Δεν κανει, εκανε. Το βελτιωσα με τσοχακια αφου εφαγα καμια ωρα μεχρι να δοκιμασω και αλλες λυσεις λαδι κλπ.

Θα δεις τη διαφορα αν δουλεψεις a) την ροδελα κανονικα και b)  απο μια γωνια 45 μοιρων, απο το πλαι στην ακμη της δηλαδη, ειτε απο τη μια πλευρα ειτε απο την αλλη. Εχουν καποια οριακα περιθωρια-τζογους μεσα τα πλαστικα και συντονιζουν και τριζουν (ελαφρως, μην περιμενετε να ακουγονται στο διπλα δωματιο) κατα διαστηματα. Ετσι εξηγουνται και οι πολλες επιστροφες στο αμαζον τελικα. Ολοι εδω το εξυμνουσαν και μας παρεσυραν. 😛

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω 3 χρονια και δυστυχως δεν θα στρωσει ο ηχος της ροδελας αλλα οκ συνηθιζεται. Μια χαρα ποντικι ειναι παντως αλλα θα φανει μικρο για οσους εχουν μεγαλα χερια.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...