thomasko7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Στις 28/12/2022 στις 11:41 ΠΜ, mikele13- είπε Μπες από υπολογιστή στην epic games με το email του μικρού και αν σε αφήνει να ψαχτεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού τι email έχεις βάλει η αν έχεις ενεργοποιημένο το parental control Το έκανα μέσα από το επίσημο site της εταιρείας και μου γράφει πως είναι OK. Όταν πάω όμως να ξεκινήσω το παιχνίδι μου γράφει πάλι τα ίδιαΤο έκανα μέσα από το επίσημο site της εταιρείας και μου γράφει πως είναι OK. Όταν πάω όμως να ξεκινήσω το παιχνίδι μου γράφει πάλι τα ίδια 2 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Το έκανα μέσα από το επίσημο site της εταιρείας και μου γράφει πως είναι OK. Όταν πάω όμως να ξεκινήσω το παιχνίδι μου γράφει πάλι τα ίδιαΤο έκανα μέσα από το επίσημο site της εταιρείας και μου γράφει πως είναι OK. Όταν πάω όμως να ξεκινήσω το παιχνίδι μου γράφει πάλι τα ίδια
mikele13- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, thomasko7 είπε Το έκανα μέσα από το επίσημο site της εταιρείας και μου γράφει πως είναι OK. Όταν πάω όμως να ξεκινήσω το παιχνίδι μου γράφει πάλι τα ίδιαΤο έκανα μέσα από το επίσημο site της εταιρείας και μου γράφει πως είναι OK. Όταν πάω όμως να ξεκινήσω το παιχνίδι μου γράφει πάλι τα ίδια Κάτω από το privacy policy σου έχει ένα site με κίτρινα γράμματα που αφορά γονικό έλεγχο. Δοκίμασε και εκεί. Μετά άλλη λύση να μιλήσεις με το support της epic games
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα