Προς το περιεχόμενο

Fortnite [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series X|S][Switch]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα τον αναζητησω μεσω email?

Και να παιξουμε μαζι στην ιδια πιστα τι κανουμε?sorry που γινομαι κουραστικος αλλα δεν το κατεχω πολυ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Skin απο fortnite για xbox σε ps4

Γεια σας παιδιά

Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως γίνεται να βάλω ένα Fortnite code που είναι για Xbox στο account μου που είναι σε PS4.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nikosvamvoukos08 είπε

Γεια σας παιδιά

Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως γίνεται να βάλω ένα fortnite code που είναι για xbox στο account μου που είναι σε ps4.

Ευχαριστώ

δεν γίνεται.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Fortnite season 5

Ουφ. Εφυγε και ο Γκαλακτους. Λετε να επεσε στο καστελλοριζο;

Επειδη με επρηξαν τα μικρα; θα εχει παλι ηρωες της μαρβελ στην σεζον 5; Ξερει κανεις;

Δημοσ.

Συνδέθηκα με τον υπολογιστή στο Fortnite και αγόρασα v-buks και φορτώθηκαν κανονικά.

Όταν μπαίνω όμως στο λογαριασμό μου από το PS4 δεν φαίνονται τα v-buks

Ξέρει κάποιος να μου πει τι συμβαίνει;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 10/2/2021 στις 8:50 ΜΜ, Boubis1411 είπε

Πως βγάζω παλικάρια το PayPal ως μέθοδο αγοράς από το παιχνίδι; 

Δεν μπορώ να βρω τον τρόπο. 

Δεν μπορείς γτ δεν υπάρχει. Μπορείς να αγοράσεις vbucks από κάποιο κλειδαδικο με PayPal αλλα οχι απ' ευθείας απο το παιχνίδι

Δημοσ.
8 ώρες πριν, jon_pallis είπε

Δεν μπορείς γτ δεν υπάρχει. Μπορείς να αγοράσεις vbucks από κάποιο κλειδαδικο με PayPal αλλα οχι απ' ευθείας απο το παιχνίδι

Αφού τόσο καιρό από το παιχνίδι αγοράζουμε. Έχει μπει η κάρτα μέσα και θέλω να την βγάλω, το PayPal δηλαδή έχει μπει ως τρόπος πληρωμής. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τα account στο Fortnite.

Αυτή τη στιγμή τα δυο μου παιδιά έχουν από ένα epic account. Ο μικρός παίζει με το account του στο Nintendo Switch και ο μεγάλος με το δικό του account στο PC.

Έχουμε και ένα PS4, στο οποίο δεν έχω κατεβάσει ακόμη το Fortnite. Στο PS4 o λογαριασμός μου στο PS4 Network είναι διαφορετικός από PC και Switch, δηλαδή συνδέομαι στο PS4 Network με άλλο email, από αυτά που έχω σε Switch και PC για το Fortnite.

Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ και με ποιον τρόπο να συνδέσω είτε ένα από τα άλλα account, είτε και τα δύο (switch και PC) με το Fornite στο PS4, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά να παίζουν το παιχνίδι και από το PS4 και όχι μόνο από Switch ή PC. Δηλαδή υπάρχει τρόπος όταν ανοίγεις το PS4 και βάζεις το Fortnite να διαλέγεις με ποιο account θα συνδεθείς ή πρέπει υποχρεωτικά να κάνεις έναν τρίτο, νέο λογαριασμό για το PS4;

Για το Xbox One X τι ισχύει; Μπορείς να συνδέσεις λογαριασμό από PC ή Switch στο Xbox;

Ευχαριστώ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Fortnite κλειδωμένο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Θα ήθελα την βοήθειά σας! Ο γιος μου κάτι έκανε την ώρα που έπαιζε το παιχνίδι και δήλωσε την πραγματική ηλικία του με συνέπεια το παιχνίδι να τον  κλειδώσει και να ζητάει λόγω  parental control  να μου σταλεί ένα mail. Δοκιμάζω ότι e-mail έχω πιθανόν δηλώσει  και δε βγάζω άκρη. Μου λέει ότι δεν αντιστοιχεί στο λογαριασμό.

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι αντίστοιχο;

Δημοσ.
Στις 24/12/2022 στις 6:07 ΜΜ, thomasko7 είπε

Fortnite κλειδωμένο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Θα ήθελα την βοήθειά σας! Ο γιος μου κάτι έκανε την ώρα που έπαιζε το παιχνίδι και δήλωσε την πραγματική ηλικία του με συνέπεια το παιχνίδι να τον  κλειδώσει και να ζητάει λόγω  parental control  να μου σταλεί ένα mail. Δοκιμάζω ότι e-mail έχω πιθανόν δηλώσει  και δε βγάζω άκρη. Μου λέει ότι δεν αντιστοιχεί στο λογαριασμό.

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι αντίστοιχο;

Μπες από υπολογιστή στην epic games με το email του μικρού και αν σε αφήνει να ψαχτεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού τι email έχεις βάλει η αν έχεις ενεργοποιημένο το parental control 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...