Insomanias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 5:12 ΜΜ, rovgio είπε PS4 FORTNITE ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ Καλησπερα παιδια, γνωριζει κανενας να μου πει γιατι το fortnite μου το βγαζει σε καποιες κονσολες εδω σε καταστημα που εργαζομαι κλειδωμενο ενω σε αλλες οχι? Ακομα και μετα απο αρχικοποιηση που εκανα σε αυτες τις κονσολες σε καποιες παραμενει κλειδωμενο. Γνωριζει κανενας? Υπαρχει περιπτωση να το εχουν κανει τα πιτσιρικια που ερχονται εδω κ παιζουν? Μάλλον θα το έχουν κλειδώσει 😀
k_dinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/11/2018 στις 3:24 ΜΜ, Dimitra Viterouli Maniadaki είπε χρεωθηκα στο fortnite με ποσα 100 40 35 διαφορα αυτο μου ειπαν η κάρτα χρεωνοταν ανελεητα ανά δευτερόλεπτο Μήπως υπάρχει τρόπος να μιλήσεις με την Epic Games (την εταιρεία που έχει το fortnite) ? Να δούμε σε τι αντιστοιχούν αυτές οι αγορές και κυρίως σε ποιον λογαριασμό πήγαν τα αγαθά που αγοράστηκαν. Εγώ πάντως θα έπαιρνα και ένα τηλέφωνο την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
mitsosrock Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Fortnite Καλησπερα σας. Φιλος μου,αγορασε το fortnite γνησιο δισκακι για xbox one κονσολα. Οταν τοποθετηθηκε,ζητησε update την οποια και εκανε περιπου για μιση ωρα. Οταν τελειωσε και πατησε start εκανε loading το παιχνιδι του εβγαλε μια παραμετρο με τρεις επιλογες για αγορα κωδικου 1 μηνα,3 μηνες και ενα χρονο. Πιο κατω εγραφε να βαλει κωδικο.Προφανως τον κωδικο του παιχνιδιου που ηταν μεσα στο δισκακι. Τον εβαλε σωστα και του πεταει ενα μηνυμα για εξαργυρωση κωδικου. Τι ακριβως ειναι αυτο γνωριζει καποιος να μου πει; Για ποιο λογο συμβαινει αυτο εφοσον το παιχνιδι ειναι αγορασμενο; Ευχαριστω.
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mitsosrock είπε Καλησπερα σας. Φιλος μου,αγορασε το fortnite γνησιο δισκακι για xbox one κονσολα. Οταν τοποθετηθηκε,ζητησε update την οποια και εκανε περιπου για μιση ωρα. Οταν τελειωσε και πατησε start εκανε loading το παιχνιδι του εβγαλε μια παραμετρο με τρεις επιλογες για αγορα κωδικου 1 μηνα,3 μηνες και ενα χρονο. Πιο κατω εγραφε να βαλει κωδικο.Προφανως τον κωδικο του παιχνιδιου που ηταν μεσα στο δισκακι. Τον εβαλε σωστα και του πεταει ενα μηνυμα για εξαργυρωση κωδικου. Τι ακριβως ειναι αυτο γνωριζει καποιος να μου πει; Για ποιο λογο συμβαινει αυτο εφοσον το παιχνιδι ειναι αγορασμενο; Ευχαριστω. Καλησπέρα, λογικα για το Xbox live θέλει κωδικό. Το multiplayer στις κονσόλες δεν είναι δωρεάν.
jon_pallis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Για να παίξει fortnite στο xbox χρειάζεται xbox live (συνδρομή) Του έλεγε να αγοράσει 1 μηνα, 1 τρίμηνο ή 1 χρόνο. Ο κωδικός ηταν αν είχε αγοράσει καρτα συνδρομής xbox live. Στο ps4 δεν χρειάζεται συνδρομή για να παιξεις fortnite - για τα περισσότερα online θέλει ομως. Αν δεν κάνει συνδρομή δεν θα παίξει. Τι αγόρασε όμως ο φιλος σου? Το fortnite δεν εχει retail έκδοση.
mitsosrock Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, λογικα για το Xbox live θέλει κωδικό. Το multiplayer στις κονσόλες δεν είναι δωρεάν. Ευχαριστω πολυ θα τον ενημερωσω.. 14 ώρες πριν, jon_pallis είπε Για να παίξει fortnite στο xbox χρειάζεται xbox live (συνδρομή) Του έλεγε να αγοράσει 1 μηνα, 1 τρίμηνο ή 1 χρόνο. Ο κωδικός ηταν αν είχε αγοράσει καρτα συνδρομής xbox live. Στο ps4 δεν χρειάζεται συνδρομή για να παιξεις fortnite - για τα περισσότερα online θέλει ομως. Αν δεν κάνει συνδρομή δεν θα παίξει. Τι αγόρασε όμως ο φιλος σου? Το fortnite δεν εχει retail έκδοση. αυτο εδω ειναι που αγορασε 29,90 μου ειπε δεν γνωριζω το καταστημα..
jon_pallis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, mitsosrock είπε Ευχαριστω πολυ θα τον ενημερωσω.. αυτο εδω ειναι που αγορασε 29,90 μου ειπε δεν γνωριζω το καταστημα.. Αυτο ειναι pack που αφού εγκαταστήσεις το παιχνιδι σου δίνει: 1 skin 1 glider 1 backpack και 1000 vbucks για αγορασεις οτι θέλεις απο το item shop του fortnite Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από jon_pallis
thecult7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Fortnite Γεια σας ειμαι 13 χρονων και μολις εκανα ενα λαθος εκανα unlink τον pc acount μου απο το ps4 acount μου.Ετσι εφτιαξα εναν καινουργιο pc acoynt για να το κανω link με το ps4 acount μου. Αλλα οταν πηγα στο lobby ολα ειχαν παει απο την αρχη.Μπορει καποιος να με βοηθησει σας παρακαλω.Ευχαριστω πολυ.
jon_pallis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Νεο account σημαίνει progress απο το μηδέν. Γιατί δεν κάνεις link το κανονικο σου account ?
botman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Fortnite Xρονια πολλα σε ολους. Πως μπορω να παιξω duos στο ps4 με το δευτερο χειρηστηριο.Προσπαθω να βαλω τον δευτερο λογαριασμο αλλα δεν τον δεχεται.
jon_pallis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Στις 25/12/2018 στις 1:45 ΜΜ, botman είπε Fortnite Xρονια πολλα σε ολους. Πως μπορω να παιξω duos στο ps4 με το δευτερο χειρηστηριο.Προσπαθω να βαλω τον δευτερο λογαριασμο αλλα δεν τον δεχεται. Δεν γίνεται να παίξεις duos με δυο παίκτες στην ιδια κονσολα
buddharodos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Fortnite Aπο PS4 Σε PC καλησπερα.. εχω ξεκινησει εδω και καποιο καιρο το φορτναιτ στο PS4. εχθες το κατεβασα και στο πισι. προσπαθωντας να συνδεθω με τον ιδιο λογαριασμο του psn sto epic launcher με βγαζει απο το 0 επιπεδο. Kαποια βοηθεια ή βηματα πανω σε αυτο το προβλημα θα ηταν καλοδεχουμενα . ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας
ChrisAce Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Νομίζω πρέπει να το κάνεις λινκ το acc του ps4 μέσα από το site τις epic games στο pc.
jon_pallis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Στις 19/2/2019 στις 4:12 ΜΜ, buddharodos είπε καλησπερα.. εχω ξεκινησει εδω και καποιο καιρο το φορτναιτ στο PS4. εχθες το κατεβασα και στο πισι. προσπαθωντας να συνδεθω με τον ιδιο λογαριασμο του psn sto epic launcher με βγαζει απο το 0 επιπεδο. Kαποια βοηθεια ή βηματα πανω σε αυτο το προβλημα θα ηταν καλοδεχουμενα . ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας Κανε google search: fortnite account merge Επίσης πρέπει να φτιάξεις epic account
Love Mac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Φίλη εκανε το 2FA απο το λάπτοπ. Δεν της έδωσε τον χώρο όμως boogie!που δίνει παντα...!! Πρέπει να το κάνει απο το ps4?για να τον δώσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα