Mr_Terror Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μηπως το παιχνιδι περιεχει microtransactions και εχουν γινει μεγαλες αγορες?Δεν βλεπω κατι αλλο να μπορει να εχει γινει.
DimosMcLaren Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, jon_pallis είπε Τι games παίζεις ? Λογικά οι αγορές έγιναν από την κονσόλα σου. Πιθανώς μέσα από κάποιο άλλο game - έχει τύχει με τον ανιψιό μου που ξετίναξε την κάρτα του πατέρα του μέσα από το FIFA αγοράζοντας Fut Points ( κάπως έτσι το λένε νομίζω). Υπάρχει λύση και να μην πληρώσεις και να έχεις κονσόλα χωρίς ban. Σε παρακαλώ δες το προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα ΠΡΙΝ κάνεις αμφισβήτηση των συναλλαγών στην τράπεζα σου. Πες τον τρόπο να τον γνωρίζουμε και εμείς αν τύχει κάτι ανάλογο. Είναι σημαντικό να γλυτώσεις το BAN.
jon_pallis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε Πες τον τρόπο να τον γνωρίζουμε και εμείς αν τύχει κάτι ανάλογο. Είναι σημαντικό να γλυτώσεις το BAN. Δεν γλυτώνει το ban
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Η Sony δεν θέλει να κάνουν οι χρήστες chargeback. Το chargeback σημαίνει auto ban. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σου επιστρέψουν τα χρήματα αν έχεις πέσει θύμα υποκλοπής της κάρτας σου. Επικοινώνησε με την Sony και εξήγησε τους αναλυτικά τι και πως, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου κάνουν refund.
Dimitra Viterouli Maniadaki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ναι τους πηρα μου είπαν οτι εαν δεν δώσω το ποσό θα μου καταστρέψουν την κονσόλα 6 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Μηπως το παιχνιδι περιεχει microtransactions και εχουν γινει μεγαλες αγορες?Δεν βλεπω κατι αλλο να μπορει να εχει γινει. δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες εγώ έκανα αγορά 20 ευρώ αλλά έκανα την βλακεια κ αφησα τα στοιχεία μέσα. ...νόμιζα ότι δεν αποθηκευονται κ οτι κάθε φορά που θα ήθελα να αγοράσω κάτι θα τα ξαναεβαζα αλλά δεν είναι έτσι
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Dimitra Viterouli Maniadaki said: Ναι τους πηρα μου είπαν οτι εαν δεν δώσω το ποσό θα μου καταστρέψουν την κονσόλα Αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησαν; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Malthador
jon_pallis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησαν; Δεν νομίζω Αν το είχαν κάνει θα ειχε ενδιαφερον η ακροαση στο δικαστήριο Λογικα ειπαν οτι πρακτικα μετα το ban η κονσολα είναι άχρηστη - κατι που δεν ισχυει 100%
Mr_Terror Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Dimitra Viterouli Maniadaki είπε Ναι τους πηρα μου είπαν οτι εαν δεν δώσω το ποσό θα μου καταστρέψουν την κονσόλα δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες εγώ έκανα αγορά 20 ευρώ αλλά έκανα την βλακεια κ αφησα τα στοιχεία μέσα. ...νόμιζα ότι δεν αποθηκευονται κ οτι κάθε φορά που θα ήθελα να αγοράσω κάτι θα τα ξαναεβαζα αλλά δεν είναι έτσι microtransactions να αγοραζεις με αληθινα χρηματα οπλα ,πυρομαχικα, διαφορα τετοια μεσα στο παιχνιδι.Ρωτα την τραπεζα σου να σου πει αναλυτικα τι πραγμα χρεωθηκες να καταλαβουμε και εμεις.Τα λεφτα ειναι πολλα να καταλαβουμε τι εχει γινει.
jon_pallis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε microtransactions να αγοραζεις με αληθινα χρηματα οπλα ,πυρομαχικα, διαφορα τετοια μεσα στο παιχνιδι.Ρωτα την τραπεζα σου να σου πει αναλυτικα τι πραγμα χρεωθηκες να καταλαβουμε και εμεις.Τα λεφτα ειναι πολλα να καταλαβουμε τι εχει γινει. Η τραπεζα θα μπορεί να πει μονο: PSN ή Playstation Europe ή κάτι τόσο γενικό
aggelos87 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Για να εξαφανίστηκε η TS μάλλον ομολόγησε ο ένοχος πιτσιρικάς 2
Bourdoulas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Πάντως απορώ πως υπάρχουν άτομα που αγοράζουν πλήρως ψηφιακά παιχνίδια απο το καφενείο της Sony όταν ακολουθεί τέτοια πολιτική. Δηλαδή θα έχω δώσει 1000 ευρώ σε τίτλους και αν κάποια στιγμή για τον χ, ψ λόγω με χακαρουν και ζητήσω τα χρήματα πίσω (με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο) η αντίδραση της Sony είναι να μπανάρει τον λογαριασμό. Εν έτη 2018. Τραγικά πράγματα.
BlueBlade Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Eγώ πάλι απορώ πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρησιμοποιούν την κάρτα του λογαριασμού μισθοδοσίας για να κάνουν αγορές Online. Έλεος ρε παιδιά. Αυτό με το Ban ισχύει αν ζητήσεις επιστροφή χρημάτων από τρίτο, όπως Paypal πχ και όχι από την Sony κατευθείαν είναι αυτόματο Ban στον λογαριασμό PSN ο οποίος ξεκλειδώνει μόλις επιστρέψεις το ποσό που χρωστάς. Το καλύτερο είναι να επικοινωνήσεις με την Sony και να εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση γιατί αλλιώς το Ban δεν το γλυτώνεις. Επίσης, αν και ρώτησε ήδη ένα παιδί πιο πάνω αλλά δεν του απάντησες, μήπως υπάρχει κανένα πιτσιρίκι που παίζει στην κονσόλα; Γιατί αν κοιτάς διάφορα φορουμ θα δεις ότι είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο ένα παιδί να κάνει αγορές αβέρτα όταν η κάρτα ειναι συνδεδεμένη στο Playstation. Στις 5/11/2018 στις 9:22 ΜΜ, Malthador είπε Αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησαν; Έκλαψα Στις 6/11/2018 στις 11:02 ΜΜ, Bourdoulas είπε Πάντως απορώ πως υπάρχουν άτομα που αγοράζουν πλήρως ψηφιακά παιχνίδια απο το καφενείο της Sony όταν ακολουθεί τέτοια πολιτική. Δηλαδή θα έχω δώσει 1000 ευρώ σε τίτλους και αν κάποια στιγμή για τον χ, ψ λόγω με χακαρουν και ζητήσω τα χρήματα πίσω (με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο) η αντίδραση της Sony είναι να μπανάρει τον λογαριασμό. Εν έτη 2018. Τραγικά πράγματα. Δεν είναι έτσι, το Chargeback δεν είναι μια απλή επιστροφή χρημάτων, είναι ένας τρόπος να πεις στην εταιρία/έμπορο "***", να βάλεις το χέρι μέσα στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας και να πάρεις με το *** πίσω τα λεφτά σου ζημιώνοντας την εταιρία (μιας και υπάρχουν και πρόστιμα για την εταιρία σε τέτοιες περιπτώσεις). Εκτός αυτού, είναι ένας τρόπος να καταπατήσεις εντελώς τους όρους χρήσης τους οποίος συμφώνησες όταν άρχισες να χρησιμοποιείς το προϊόν. Ας πούμε δεν μπορείς να αγοράσεις εσύ ένα παιχνίδι από το Store το οποίο να αναγράφει ξεκάθαρα ότι δεν μπορείς να το κάνεις Refund και εσύ με το *** να παίρνεις τα λεφτά σου πίσω μέσω της τράπεζας ή του Paypal χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος αν αυτό που ισχυρίζεσαι (κλοπή λογαριασμού, hacking κτλ.) όντως στέκει. Στην τελική η Sony δεν θέλει να σε κλέψει, ζητάει απλά να επικοινωνήσεις πρώτα με το τμήμα Support για να λυθεί το θέμα. 1
Dimitra Viterouli Maniadaki Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 5/11/2018 στις 9:22 ΜΜ, Malthador είπε Αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησαν; Ακριβως αυτα Στις 5/11/2018 στις 2:17 ΜΜ, Mr_Terror είπε Μηπως το παιχνιδι περιεχει microtransactions και εχουν γινει μεγαλες αγορες?Δεν βλεπω κατι αλλο να μπορει να εχει γινει. δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες εγώ έκανα αγορά 20 ευρώ αλλά έκανα την βλακεια κ αφησα τα στοιχεία μέσα. ...νόμιζα ότι δεν αποθηκευονται κ οτι κάθε φορά που θα ήθελα να αγοράσω κάτι θα τα ξαναεβαζα αλλά δεν είναι έτσι Στις 5/11/2018 στις 9:22 ΜΜ, Malthador είπε Αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησαν; Ακριβως αυτα Στις 5/11/2018 στις 2:17 ΜΜ, Mr_Terror είπε Μηπως το παιχνιδι περιεχει microtransactions και εχουν γινει μεγαλες αγορες?Δεν βλεπω κατι αλλο να μπορει να εχει γινει. δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες εγώ έκανα αγορά 20 ευρώ αλλά έκανα την βλακεια κ αφησα τα στοιχεία μέσα. ...νόμιζα ότι δεν αποθηκευονται κ οτι κάθε φορά που θα ήθελα να αγοράσω κάτι θα τα ξαναεβαζα αλλά δεν είναι έτσι Στις 5/11/2018 στις 9:29 ΜΜ, jon_pallis είπε Δεν νομίζω Αν το είχαν κάνει θα ειχε ενδιαφερον η ακροαση στο δικαστήριο Λογικα ειπαν οτι πρακτικα μετα το ban η κονσολα είναι άχρηστη - κατι που δεν ισχυει 100% ναι αυτό ακριβώς μου είπαν μα ούτως ή άλλως εαν δεν μπαίνει online τι είναι. ? Στις 6/11/2018 στις 2:58 ΜΜ, aggelos87 είπε Για να εξαφανίστηκε η TS μάλλον ομολόγησε ο ένοχος πιτσιρικάς Κάνεις λάθος απλά αφού κανενας δεν το δέχεται αυτό που έπαθα δεν μπορώ να το αποδείξω αλλιώς 17 λεπτά πριν, Dimitra Viterouli Maniadaki είπε Ακριβως αυτα δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες εγώ έκανα αγορά 20 ευρώ αλλά έκανα την βλακεια κ αφησα τα στοιχεία μέσα. ...νόμιζα ότι δεν αποθηκευονται κ οτι κάθε φορά που θα ήθελα να αγοράσω κάτι θα τα ξαναεβαζα αλλά δεν είναι έτσι Ακριβως αυτα δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες εγώ έκανα αγορά 20 ευρώ αλλά έκανα την βλακεια κ αφησα τα στοιχεία μέσα. ...νόμιζα ότι δεν αποθηκευονται κ οτι κάθε φορά που θα ήθελα να αγοράσω κάτι θα τα ξαναεβαζα αλλά δεν είναι έτσι ναι αυτό ακριβώς μου είπαν μα ούτως ή άλλως εαν δεν μπαίνει online τι είναι. ? Κάνεις λάθος απλά αφού κανενας δεν το δέχεται αυτό που έπαθα δεν μπορώ να το αποδείξω αλλιώς 17 λεπτά πριν, Dimitra Viterouli Maniadaki είπε Ακριβως αυτα δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες εγώ έκανα αγορά 20 ευρώ αλλά έκανα την βλακεια κ αφησα τα στοιχεία μέσα. ...νόμιζα ότι δεν αποθηκευονται κ οτι κάθε φορά που θα ήθελα να αγοράσω κάτι θα τα ξαναεβαζα αλλά δεν είναι έτσι Ακριβως αυτα δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες εγώ έκανα αγορά 20 ευρώ αλλά έκανα την βλακεια κ αφησα τα στοιχεία μέσα. ...νόμιζα ότι δεν αποθηκευονται κ οτι κάθε φορά που θα ήθελα να αγοράσω κάτι θα τα ξαναεβαζα αλλά δεν είναι έτσι ναι αυτό ακριβώς μου είπαν μα ούτως ή άλλως εαν δεν μπαίνει online τι είναι. ? Κάνεις λάθος απλά αφού κανενας δεν το δέχεται αυτό που έπαθα δεν μπορώ να το αποδείξω αλλιώς 17 λεπτά πριν, Dimitra Viterouli Maniadaki είπε Ακριβως αυτα δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες εγώ έκανα αγορά 20 ευρώ αλλά έκανα την βλακεια κ αφησα τα στοιχεία μέσα. ...νόμιζα ότι δεν αποθηκευονται κ οτι κάθε φορά που θα ήθελα να αγοράσω κάτι θα τα ξαναεβαζα αλλά δεν είναι έτσι Ακριβως αυτα δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες εγώ έκανα αγορά 20 ευρώ αλλά έκανα την βλακεια κ αφησα τα στοιχεία μέσα. ...νόμιζα ότι δεν αποθηκευονται κ οτι κάθε φορά που θα ήθελα να αγοράσω κάτι θα τα ξαναεβαζα αλλά δεν είναι έτσι ναι αυτό ακριβώς μου είπαν μα ούτως ή άλλως εαν δεν μπαίνει online τι είναι. ? Κάνεις λάθος απλά αφού κανενας δεν το δέχεται αυτό που έπαθα δεν μπορώ να το αποδείξω αλλιώς Στις 11/11/2018 στις 8:32 ΜΜ, BlueBlade είπε Eγώ πάλι απορώ πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρησιμοποιούν την κάρτα του λογαριασμού μισθοδοσίας για να κάνουν αγορές Online. Έλεος ρε παιδιά. Αυτό με το Ban ισχύει αν ζητήσεις επιστροφή χρημάτων από τρίτο, όπως Paypal πχ και όχι από την Sony κατευθείαν είναι αυτόματο Ban στον λογαριασμό PSN ο οποίος ξεκλειδώνει μόλις επιστρέψεις το ποσό που χρωστάς. Το καλύτερο είναι να επικοινωνήσεις με την Sony και να εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση γιατί αλλιώς το Ban δεν το γλυτώνεις. Επίσης, αν και ρώτησε ήδη ένα παιδί πιο πάνω αλλά δεν του απάντησες, μήπως υπάρχει κανένα πιτσιρίκι που παίζει στην κονσόλα; Γιατί αν κοιτάς διάφορα φορουμ θα δεις ότι είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο ένα παιδί να κάνει αγορές αβέρτα όταν η κάρτα ειναι συνδεδεμένη στο Playstation. Έκλαψα Δεν είναι έτσι, το Chargeback δεν είναι μια απλή επιστροφή χρημάτων, είναι ένας τρόπος να πεις στην εταιρία/έμπορο "***", να βάλεις το χέρι μέσα στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας και να πάρεις με το *** πίσω τα λεφτά σου ζημιώνοντας την εταιρία (μιας και υπάρχουν και πρόστιμα για την εταιρία σε τέτοιες περιπτώσεις). Εκτός αυτού, είναι ένας τρόπος να καταπατήσεις εντελώς τους όρους χρήσης τους οποίος συμφώνησες όταν άρχισες να χρησιμοποιείς το προϊόν. Ας πούμε δεν μπορείς να αγοράσεις εσύ ένα παιχνίδι από το Store το οποίο να αναγράφει ξεκάθαρα ότι δεν μπορείς να το κάνεις Refund και εσύ με το *** να παίρνεις τα λεφτά σου πίσω μέσω της τράπεζας ή του Paypal χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος αν αυτό που ισχυρίζεσαι (κλοπή λογαριασμού, hacking κτλ.) όντως στέκει. Στην τελική η Sony δεν θέλει να σε κλέψει, ζητάει απλά να επικοινωνήσεις πρώτα με το τμήμα Support για να λυθεί το θέμα. Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω την κάρτα μου απλά πήγα να παρω των 20 ευρώ κ ειχαν τελειώσει κ μου λέει ενας κρύος. ...τι καθεσαι κ παιδεύεσαι κανε την αγορά online κ το εκανα ηταν πρώτη φορα.Εχω ενα γιο το θέμα είναι ότι δεν βρίσκουμε αυτά που λένε ότι αγορασαμε στο fortnite αόρατα ειναι? Στις 5/11/2018 στις 10:00 ΜΜ, Mr_Terror είπε microtransactions να αγοραζεις με αληθινα χρηματα οπλα ,πυρομαχικα, διαφορα τετοια μεσα στο παιχνιδι.Ρωτα την τραπεζα σου να σου πει αναλυτικα τι πραγμα χρεωθηκες να καταλαβουμε και εμεις.Τα λεφτα ειναι πολλα να καταλαβουμε τι εχει γινει. χρεωθηκα στο fortnite με ποσα 100 40 35 διαφορα αυτο μου ειπαν η κάρτα χρεωνοταν ανελεητα ανά δευτερόλεπτο κ ωρες που ημουν σπίτι μονη μου.Κ τους το ειπα κ μου είπαν ότι τα έκανα εγώ η ο άντρας μου κρυφά.Κ της λεω πας καλά κοπέλα μου. ?ο άντρας μου έχει πάθει εγκεφαλικό
AntiCambeR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εφόσον χρησιμοποίησες κάρτα μισθοδοσίας βάζοντας τα στοιχεία της,έπρεπε αμέσως μετά την αγορά να τα σβήσεις(Delete billing information) η να πλήρωνες μέσω Paypal που προυποθέτει να έχεις καταχωρήσει την κάρτα στο Paypal. Τυχερή θα ήσουν αν η κάρτα δεν είχε χρήματα. Το 2 step verification δεν το είχες ενεργοποιήσει; ΥΓ1:Δεν χρειάζεται να γράφεις το πραγματικό σου ονοματεπώνυμο,δεν υπάρχει λόγος και δεν χρησιμεύει πουθενά. ΥΓ2:Αν ήμουν άντρας σου θα σε χώριζα,εκτός αν μου έκανες refund. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από AntiCambeR
Bourdoulas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εφόσον χρησιμοποίησες κάρτα μισθοδοσίας βάζοντας τα στοιχεία της,έπρεπε αμέσως μετά την αγορά να τα σβήσεις(Delete billing information) η να πλήρωνες μέσω Paypal που προυποθέτει να έχεις καταχωρήσει την κάρτα στο Paypal. Τυχερή θα ήσουν αν η κάρτα δεν είχε χρήματα. Το 2 step verification δεν το είχες ενεργοποιήσει; ΥΓ1:Δεν χρειάζεται να γράφεις το πραγματικό σου ονοματεπώνυμο,δεν υπάρχει λόγος και δεν χρησιμεύει πουθενά. ΥΓ2:Αν ήμουν άντρας σου θα σε χώριζα,εκτός αν μου έκανες refund. Ναι αλλά αν του κάνει refund μετά αυτή θα του κάνει ban 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα