AggTs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Καλησπερα σας, θα ηθελα να μαθω αν μπορω σε καποιον εμπορο ή αντιπροσωπο της Αθηνας να κανω test ride το καινουργιο Yamaha xmax 400 του 2018. Ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω τα φωτα σας.
doctorkostis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Ειλικρινής απορία. Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο να ρωτήσεις; 1
AggTs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Ειλικρινης απαντηση. Γτ κανενας απο τους αντιπροσωπους που εχω καλεσει δεν γνωριζει.
Alphaleader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, AggTs είπε Ειλικρινης απαντηση. Γτ κανενας απο τους αντιπροσωπους που εχω καλεσει δεν γνωριζει. δεν ξέρουν αν το εχουν διαθέσιμο για test drive? 😐 Ας σηκωθουν απο το γραφειο τους να πανε να ριξουν μια ματια εξω να δουνε τι μοντελα εχουν παρκαρισμενα. Σε κάθε περίπτωση https://www.facebook.com/YamahaMotorGreece/ και πες τους πως θες να τους δωσεις λεφτά αλλα δεν τα θελουνε για καποιο λογο.
AggTs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Προφανως και δεν εννοω αν γνωριζουν τι μηχανες εχουν εξω απο την εκθεση τους. Δεν γνωριζει κανεις αν καποιος το διαθετει για test ride καθω οι ιδιοι δεν το διαθετουν Τη ΜοτοΔυναμικη την εχω καλεσει ηδη και δεν ειχε διαθεσιμο για test ride. Σε ευχαριστω παντως. Αν γνωριζει καποιος αλλος κατι ευπροσδεκτο
Andy Viosi Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Στον Νικολακόπουλο έκανα τεστ το 300 αρι. Ούτε εκεί έχουν 400 αρι Καιιιι μόλις είδα την ημερομηνία του ποστ. :,)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα