Q-Taxys Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 2/6/2018 στις 9:51 ΠΜ, matrixxx είπε Κανε μια αναζητηση, εχουν γραφτει πολλα για την εξυπηρετηση της. Απ' ο,τι εχω διαβασει ολα ειναι προς την ιδια κατευθυνση ομως. Περα απο αυτα, καλοριζικη και μεγειες! Και επειδη χθες βλεπω εδωσε καποιος συνδεσμο απο πλαισιο χωρις ομως να αναφερει τιμη, να πω οτι εκει με καρτα eurobank πληρωνεις 699 και παιρνεις "επιστροφη" που παει την εμμεση τελικη στα 559€. Τρεχει εδω και πολλες μερες αυτη η προσφορα. Αν θέλεις μπορείς να το διευκρινίσεις λίγο αυτό γιατί με ενδιαφέρει; Ισχύει αυτό με Επιστροφή ακόμα; Και αν ναι σε ποια τιμή; Γιατί βλέπω στο Πλαίσιο την έχει 599€ τώρα. Σε ευχαριστώ. Και κάτι άλλο, σε συνέχεια την προηγούμενης ερώτησής μου. Αυτές οι εφαρμογές που έχει είναι Opera TV από ότι κατάλαβα, υπάρχει περίπτωση να σταματήσει αυτό να έχει υποστήριξη σε βάθος χρόνου και να μην μπορείς π.χ. να δεις Netflix σε δύο χρόνια γιατί δεν θα ανανεώνεται η εφαρμογή ή κάτι αντίστοιχο;
alexakos89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Q-Taxys είπε Αν θέλεις μπορείς να το διευκρινίσεις λίγο αυτό γιατί με ενδιαφέρει; Ισχύει αυτό με Επιστροφή ακόμα; Και αν ναι σε ποια τιμή; Γιατί βλέπω στο Πλαίσιο την έχει 599€ τώρα. Σε ευχαριστώ. Και κάτι άλλο, σε συνέχεια την προηγούμενης ερώτησής μου. Αυτές οι εφαρμογές που έχει είναι Opera TV από ότι κατάλαβα, υπάρχει περίπτωση να σταματήσει αυτό να έχει υποστήριξη σε βάθος χρόνου και να μην μπορείς π.χ. να δεις Netflix σε δύο χρόνια γιατί δεν θα ανανεώνεται η εφαρμογή ή κάτι αντίστοιχο; Αυτό με την επιστροφή τελείωσε το Σάββατο. Τωρα για τις εφαρμογές το opera tv έχει αλλάξει σε vewd. Έχουν αρκετές τηλεοράσεις αυτό το λειτουργικό. Και άλλες εταιρίες του εξωτερικού. Δεν νομίζω να τελειώσει η υποστήριξη αυτού.διοτι δεν ειναι της σονυ. Αλλά αλλησ Εταιρίας που το βάζει σε διαφορά μοντέλα και εταιριεσ.χωρις να είμαι σίγουρος όμως. Σίγουρα όχι σε 2 χρόνια πάντως. https://www.vewd.com/products-services/vewd-app-store/ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από alexakos89 1
Q-Taxys Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Αυτό με την επιστροφή τελείωσε το Σάββατο. Τωρα για τις εφαρμογές το opera tv έχει αλλάξει σε vewd. Έχουν αρκετές τηλεοράσεις αυτό το λειτουργικό. Και άλλες εταιρίες του εξωτερικού. Δεν νομίζω να τελειώσει η υποστήριξη αυτού.διοτι δεν ειναι της σονυ. Αλλά αλλησ Εταιρίας που το βάζει σε διαφορά μοντέλα και εταιριεσ.χωρις να είμαι σίγουρος όμως. Σίγουρα όχι σε 2 χρόνια πάντως. https://www.vewd.com/products-services/vewd-app-store/ Σε ευχαριστώ πολύ. Θεωρείς ότι αξίζει τη δεδομένη στιγμή σε σχέση με την 58αρα UE58MU6122 Sammy που είναι 50€ πιο πάνω μόνο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Q-Taxys είπε Αν θέλεις μπορείς να το διευκρινίσεις λίγο αυτό γιατί με ενδιαφέρει; Ισχύει αυτό με Επιστροφή ακόμα; Και αν ναι σε ποια τιμή; Γιατί βλέπω στο Πλαίσιο την έχει 599€ τώρα. Σε ευχαριστώ. Και κάτι άλλο, σε συνέχεια την προηγούμενης ερώτησής μου. Αυτές οι εφαρμογές που έχει είναι Opera TV από ότι κατάλαβα, υπάρχει περίπτωση να σταματήσει αυτό να έχει υποστήριξη σε βάθος χρόνου και να μην μπορείς π.χ. να δεις Netflix σε δύο χρόνια γιατί δεν θα ανανεώνεται η εφαρμογή ή κάτι αντίστοιχο; Τελειωσε στο Πλαισιο, αλλα αρχισε στο ΜΜ με καρτα Πειραιως-yellows. Ιδια τιμη 560 εμμεση τιμη, οπως ηταν και στο Πλαισιο. Επειδη ομως εχει παψει να ειναι προσφορα στα 599 αφου εκει πηγε πλεον η τιμη της παντου κλειδωνει το τοπικ. Μαλιστα στο παμπλικ εχει 599 και με δωρο 5ετη εγγυηση βλεπω.(για οποιον ενδιαφερεται για αγορα της, αυτη η πληροφορια) Επισης, στο πλαισιο 599 με δωρο μια 32αρα σμαρτ "Απόκτησε τώρα την άνω των 55 ιντσών Sony τηλεόρασή σου και πάρε δώρο τη Sony Smart TV 32” 32WE610! - Η προσφορά ισχύει μέχρι 10/06/2018." 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις