Balrog Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, alexakos89 είπε 50 και 100 hz εχουν ολες οι ευρωπαικες tv (PAL FORMAT). 60 και 120hz us (NTSC FORMAT) Δεν ισχύει πια αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Οι τηλεοράσεις καταλαβαίνουν την πηγή και παίζουν στα 24/30/50/60 ανάλογα τι input μπαίνει και τι ρύθμιση έχεις κάνει. Το ίδιο ισχύει είτε την αγοράσεις στην Ευρώπη είτε στην Αμερική, θα παίξει ανάλογα με το τηλεοπτικό σήμα (50 ή 60) σε όποια χώρα να την πας. Τα λιγοστά panels με δυνατότητα native ρυθμού ανανέωσης έως 120 και 240 φτιάχνουν ενδιάμεσα frames για πιο ομαλή θέαση σε σκηνές με κίνηση (το λεγόμενο soap opera effect).
alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) The development of televisions in the 1930s was determined by a number of technical limitations. The AC power line frequency was used for the vertical refresh rate for two reasons. The first reason was that the television's vacuum tube was susceptible to interference from the unit's power supply, including residual ripple. This could cause drifting horizontal bars (hum bars). Using the same frequency reduced this, and made interference static on the screen and therefore less obtrusive. The second reason was that television studios would use AC lamps, filming at a different frequency would cause strobing.[2][3][4] Thus producers had little choice but to run sets at 60 Hz in America, and 50 Hz in Europe. These rates formed the basis for the sets used today: 60 Hz System M (almost always used with NTSC color coding) and 50 Hz System B/G (almost always used with PAL or SECAM color coding). This accident of chance gave European sets higher resolution, in exchange for lower frame-rates. Compare System M (704 × 480 at 30i) and System B/G (704 × 576 at 25i). However, the lower refresh rate of 50 Hz introduces more flicker, so sets that use digital technology to double the refresh rate to 100 Hz are now very popular. (see Broadcast television systems) Μπορείς να βάλεις ότι hz θέλεις στην πηγή. Native είναι 50 Και 100hz. Η έτσι το διαφημίζουν λόγω Ευρώπης Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από alexakos89 1
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Alexakos89 μολις με πηρε φιλος απο το Κωτσοβολο στη περιοχη μου που ηξερε οτι τη κοιταζα ...τουλαχιστον θα γλυτωσω το δρομολογιο Αθηνα για τη τεχνικη υποστηριξη τι γνωμη εχεις ? αξιζει?
alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, kostasbm είπε Alexakos89 μολις με πηρε φιλος απο το Κωτσοβολο στη περιοχη μου που ηξερε οτι τη κοιταζα ...τουλαχιστον θα γλυτωσω το δρομολογιο Αθηνα για τη τεχνικη υποστηριξη τι γνωμη εχεις ? αξιζει? Από τεχνική υποστήριξη της Sony δεν έχω ιδέα. Απο όσους έχουν πάρει εδώ μέσα δεν λένε κάτι κακό για την τηλεόραση. Ευχαριστημένοι όλοι. Αλλοι λένε καλά για την σονυ άλλοι κακά πράγματα. Τώρα είναι η περίπτωση.
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 32 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Από τεχνική υποστήριξη της Sony δεν έχω ιδέα. Απο όσους έχουν πάρει εδώ μέσα δεν λένε κάτι κακό για την τηλεόραση. Ευχαριστημένοι όλοι. Αλλοι λένε καλά για την σονυ άλλοι κακά πράγματα. Τώρα είναι η περίπτωση. οκ.....αν ολα πανε καλα το απογευμα θα ειναι σπιτι......τα λεμε περαιτερω αν χρειαστω κατι στο thread που εχεις ανοιξει
alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, kostasbm είπε οκ.....αν ολα πανε καλα το απογευμα θα ειναι σπιτι......τα λεμε περαιτερω αν χρειαστω κατι στο thread που εχεις ανοιξει Έγινε..Καλορίζικη και καλοδουλευτη. Ανεβασε καμία φωτό να δούμε.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Κανε μια αναζητηση, εχουν γραφτει πολλα για την εξυπηρετηση της. Απ' ο,τι εχω διαβασει ολα ειναι προς την ιδια κατευθυνση ομως. Περα απο αυτα, καλοριζικη και μεγειες! Και επειδη χθες βλεπω εδωσε καποιος συνδεσμο απο πλαισιο χωρις ομως να αναφερει τιμη, να πω οτι εκει με καρτα eurobank πληρωνεις 699 και παιρνεις "επιστροφη" που παει την εμμεση τελικη στα 559€. Τρεχει εδω και πολλες μερες αυτη η προσφορα. 1
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 εχω ακουσει για το σερβις (εχω φιλο μου που ειναι στο σερβις της αν και αυτο δε λεει κατι) ........σημασια εχει να ειναι σφραγισμενη και οχι απο καμμια επιστροφη γιατι θα την αφησω εκει.....
Q-Taxys Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Τη σκέφτομαι για γονείς, απλά με προβληματίζει το smart της. Έχω καλομάθει στο Android στη δικιά μου Sony. Έχει κανείς άποψη για μενού, δυνατότητες, εφαρμογές κτλ;
hasiotis_john Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είναι για γονείς δε νομίζω να τους πειράξει για το Android. Netflix και youtube παίζουν απροβλημάτιστα και με τέλεια εικόνα (σύμφωνα με τα reviews-σχόλια), οπότε μια χαρά ευχαριστημένοι θα είναι όλοι! Κάποιος που την έχει, μπορεί να ενημερώσει αν ο media player της παίζει ορθά τα mkv αρχεία? (υπότιτλους, dts ήχο και κτλ) Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από hasiotis_john 1
alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Αν είναι για γονείς δε νομίζω να τους πειράξει για το Android. Netflix και youtube παίζουν απροβλημάτιστα και με τέλεια εικόνα (σύμφωνα με τα reviews-σχόλια), οπότε μια χαρά ευχαριστημένοι θα είναι όλοι! Κάποιος που την έχει, μπορεί να ενημερώσει αν ο media player της παίζει ορθά τα mkv αρχεία? (υπότιτλους, dts ήχο και κτλ) Ναι παίζει τα πάντα και σε ότι bitrate βάλεις. το μόνο κακό αν παίζεις από σκληρό δίσκο δεν έχει μνήμη. Πχ να σταματήσεις ατο 23 λεπτό να το κλείσεις και να σε συνεχίσει από εκεί. Σε πάει πάντα από την αρχή. Τωρα για εφαρμογές τι θα έβαζες πχ ; έχω παραθέσει και μερικές φωτό σε άλλο νήμα και διάφορες ρυθμίσεις από κατόχους και σχόλια. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από alexakos89
speedy23 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Επειδη ειμαι σε αναζητηση καινουργιας τηλεορασης και την εχω κοιταξει τη συγκεκριμενη ξανα (οπως και την UE50MU6100) εχει δοκιμασει κανεις το Plex σ'αυτην ή γενικοτερα στη Sony? Επειδη δουλευω το plex αρκετα με την τωρινη μου τηλεοραση (Samsung) ειναι ενα κομματι που με ενδιαφερει αρκετα στη λειτουργιας της TV που θα παρω.
alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, speedy23 είπε Επειδη ειμαι σε αναζητηση καινουργιας τηλεορασης και την εχω κοιταξει τη συγκεκριμενη ξανα (οπως και την UE50MU6100) εχει δοκιμασει κανεις το Plex σ'αυτην ή γενικοτερα στη Sony? Επειδη δουλευω το plex αρκετα με την τωρινη μου τηλεοραση (Samsung) ειναι ενα κομματι που με ενδιαφερει αρκετα στη λειτουργιας της TV που θα παρω. Παίζει plex κανονικά. Και εγω plex χρησιμοποιώ. η εφαρμογή δεν παίζει hdr ταινίες όπως και στην Samsung. Μέσω DLNA κάνει όμως κανονικά stream ταινίες με hdr και υπότιτλους ειχα την ίδια Samsung. Στα μάτια μου η μέρα με την νύχτα σε εικόνα. Ανώτερη η σονυ. Σε ήχο και σμαρτ η σαμμυ πολύ καλύτερη. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από alexakos89 1
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 τωρα περαιτερω στο θεμα τηλεορασεις που εχει ανοιξει ο Αλεχακος
Ted Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Πηρα και εγω σημερα την τηλεοραση(τελευταιο κομματι στο κατάστημα..) και μαζι την 5 ετη εγγυση αντε να δουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις