Filipwolf Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα! εχω αγωραση πρην 5 μήνες ένα laptop dell factory refurbished Από γνωστό site Ελλάδας. Πρην μερικές μέρες μου παρουσίασε πρόβλημα και το έστειλα πίσω στην εταιρία τους να το ελέγξουν αφού δίνουν 1 χρόνο εγγύηση από δικό τους servies. Αφού έγινε ο έλεγχος διαπίστωσαν αφού ανοίχτηκε το pc και μου στείλανε φοτο ήταν γεμάτο μέσα το σασί και οι πλακέτες από υγρά ξεραμένα μάλλον καφές και είχε οξυδοθει όλο το σασί γραφτό και μου παρουσίασε κάποια στιγμή το βραχυκύκλωμα .και η απάντηση τους ήταν ότι αφού βρήκαν έστω και παλιά υγρά δεν το καλύπτει η εγγύηση δηλ.προσπαθουν να το αποφύγουν. πως μπορώ να κινηθώ και να βρω το δίκιο μου σε αυτήν την περίπτωση; και αφού είναι όπως λένε factory refurbished και έχει ελεγχθεί δήθεν από την dell πρην μου το πουλήσουν πως το πήρα σε αυτήν την κατάσταση είναι εξωπραγματικό Μπορείτε να με βοηθήσετε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unicore30 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 καλημέρα, δυστυχώς δύσκολα θα βρε΄ςι ακρη μιας θα το παρουσιάσουν όπως θέλουν. Αυτό ειναι το ρίσκο με τα "factory refurbished" που πουλάν μετο κιλό στην Ελλάδα.... καλό κουράγιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comic maniak Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Εδω ειναι η ενοτητα για τα tablet.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα