abeness Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Βρε μάγκες εκτός από το να παίρνω κατσαβίδια και να αρχίζω τα δοκιμαστικά μήπως υπάρχει κάπου κάποιος πίνακας που να λέει π.χ. ότι οι κλέμες των 3,5mm θέλουν μύτη π.χ. των 2mm κ.λπ. ;; Έχει υπόψη του κανείς κάτι;
dalain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 παρε ρε αδερφε ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι να κανεις την δουλεια σου!
abeness Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 1. Έχεις φυσικά δίκιο σε αυτό που λες και εγώ του δοκιμαστικού είμαι αλλά π.χ. στις κλέμες των 3,5mm ναι μεν βιδώνει αλλά ξεχειλώνει το πλαστικό και στην πράξη χαλάει την κλέμα, και επειδή σίγουρα υπάρχει σχέση μεταξύ κατσαβιδιών και κλεμών έλεγα να βρω τον σχετικό πίνακα για να ξέρω τι μου γίνεται και να μην ψάχνω κάθε φορά για ποια κλέμα ποιο κατσαβίδι πρέπει να πάρω!
Lakou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Φίλε δοκιμαστικό για όλες τις δουλειές μην τρελαίνεσαι εγώ ένα μικρό ένα κανονικό και καλύπτεις όλες τις ανάγκες σου
abeness Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Φίλε μου καλημέρα και σε εσενα, Όπως είπα για τις κλέμες των 3,5mm ή άλλου μικρότερου μεγέθου το μικρό δοκιμαστικό ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Εξάλου γιατί να μην ξέρουμε??????
Lakou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Φυσικά το να γνωρίζεις το καλύτερο δεν είναι κακό. ... αποψη μου, αν δεν είναι για ρεύμα και είναι για πλακέτες (δηλαδή δεν χρειάζεται κάποια στιγμή δοκιμαστικό) υπάρχουν ηλεκτρολογικά σετακια (τα αναφέρω έτσι για να δώσω έμφαση μην παρεις Κινεζικά και σπάσουν η μύτες) σε διαφορά νούμερα τα οποία θα σε καλύψουν. Εγώ αυτό έχω κάνει.
abeness Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, Lakou είπε Φυσικά το να γνωρίζεις το καλύτερο δεν είναι κακό. ... αποψη μου, αν δεν είναι για ρεύμα και είναι για πλακέτες (δηλαδή δεν χρειάζεται κάποια στιγμή δοκιμαστικό) υπάρχουν ηλεκτρολογικά σετακια (τα αναφέρω έτσι για να δώσω έμφαση μην παρεις Κινεζικά και σπάσουν η μύτες) σε διαφορά νούμερα τα οποία θα σε καλύψουν. Εγώ αυτό έχω κάνει. Σύμφωνοι εγώ όμως θα ήθελα να ξέρω ποιες είναι αντιστοιχίες, κακό είναι;
Lakou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Φυσικά και δεν είναι κακό, δεν είπα και δεν άφησα να εννοηθεί (νομιζω) κάτι τέτοιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα