Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, φίλη θέλει να αγοράσει κινητό. Το Redmi Note 4 αξιζει ακόμα; Το Samsung Galaxy A5 (2017) είναι ακριβό (σε σχέση με το Note 4 ας πούμε) να φανταστώ ή αξίζει;

1) Ποσό: μέχρι 200€
2) Χρήση: Τα κλασσικά. Browsing, social media, apps, καμιά φωτογραφία.
3) Μέγεθος της οθόνης: Δε με πειράζει, αρκεί να μην είναι τεράστιο
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιάφορο
5) Κάμερα; Καλή να είναι, αλλά καλύτερα να έχει αυτονομία και ταχύτητα παρά πολύ καλή κάμερα
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι
8 ) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Εσείς θα μου πείτε, αλλά απ 'ότι έχω καταλάβει ναι
10) Λογισμικό; Android. Εφόσον θα παρθεί τώρα, καλό θα ήταν να έχει το 7 (καλοδεχούμενη και η μελλοντική αναβάθμιση στο 8 )
11) Μεγάλη μπαταρία; Να μη κρατάει μισή μέρα (ή ισοδύναμα, να μη κρατάει μισή μέρα μετά από ένα χρόνο)
12) Εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα καταρχήν.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι
14) Καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Επεξ/σία από Hommer
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Redmi 5 Plus θα προτεινα.

Με λιγα παραπάνω Redmi Note 5

Από skroutz προτείνεις ή από mistore-greece.gr (για παράδειγμα); Ρωτάω για την εγγύηση. Γιατί διαβάζοντας εδώ δε βλέπω συμφωνία περί εγγύηση infoquest vs εγγύηση μαγαζιού

Δημοσ.

Γενικα θα προτιμησω εγγυηση 2 ετων απο επιλεγμενα skroutzομαγαζα. Προσωπικα δεν εχω σε εκτιμηση τις περισσοτερες αντιπροσωπειες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

Γενικα θα προτιμησω εγγυηση 2 ετων απο επιλεγμενα skroutzομαγαζα. Προσωπικα δεν εχω σε εκτιμηση τις περισσοτερες αντιπροσωπειες.

Αυτό το "επιλεγμένα skroutzoμάγαζα" βλέπω κι εγώ παντού, αλλά ποια είναι αυτά τα μαγαζιά. Υπάρχει κάποιο θέμα που να τα έχει συγκεντρωμένα;
Επίσης, απ' ότι βλέπω το Redmi 5 Plus δεν έχει την 800αρα; Σωστά;

Δημοσ.

Υπαρχει μοντελο με την 800αρα και γραφει κωδικο MEG7

Προσωπικα θα κοιτουσα εαν υπαρχει διαθεσιμο απο youhou.gr ή mygad.gr σε καλη τιμη τα οποια δινουν δυο χρονια δικη τους εγγυηση και εχουν δικο τους service (προσωπικη αποψη παντα).

Δημοσ.

Εγω προτεινω παντα 2 πραγματα,θηκη και tempered glass,αυτα αγοραζονται και τοποθετουνται την ιδια μερα,οχι την επομενη.

Διαφορετικα το κινητο ειτε κανει 100,ειτε κανει 1.000,συντομα αποκτα μια ραγισμενη οθονη 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagos789 είπε

Εγω προτεινω παντα 2 πραγματα,θηκη και tempered glass,αυτα αγοραζονται και τοποθετουνται την ιδια μερα,οχι την επομενη.

Διαφορετικα το κινητο ειτε κανει 100,ειτε κανει 1.000,συντομα αποκτα μια ραγισμενη οθονη 

Το tempered glass είναι χιλιοσυζητιμένο θέμα και προσωπικά δεν πιστεύω ότι κάνει διαφορά. Η θήκη όντως μπορεί να κάνει κάποια διαφορά (ανάλογα τη θήκη)

Εγώ έχω το κινητό μου 1 χρόνο "γυμνό" και παρότι μου χει πέσει 2 φορές η οθόνη είναι άθικτη. (Μόνο από πίσω έχει μια ρωγμή που με το ζόρι φαίνεται κι αυτή)

Θα συμφωνήσω, είναι γενικά καλές συμβουλές αλλά προσωπικά, από τη στιγμή που αποφάσισα να πάρω smartphone, αποφάσια και να προσέχω 10 φορές παραπάνω για να μη μου πέσει παρά να του βάλω θήκη που θα μεγαλώσει το μέγεθός του (έχω θέμα με το μέγεθος του κινητού)

Δημοσ.

Πάρε το redmi note 5 από το Banggood που κάνει κάτω από 200€. 

Το 64αρη στα 197€ και το 32αρη 162€ 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πάρε το redmi note 5 από το Banggood που κάνει κάτω από 200€. 

Το 64αρη στα 197€ και το 32αρη 162€ 

Εγώ δεν έχω θέμα με το εξωτερικό και το Banggood αλλά δεν είναι για μένα το κινητό, και δεν νομίζω να την πείσω για τα 30 ευρώ διαφορά, και επίσης είναι και η εγγύηση που πρέπει να το στείλεις Κίνα.

Δημοσ.

Το A5(2017) κάνει 25€ παραπάνω.

Για μένα να πας στο Samsung μιας και είναι για γυναίκα.

Επίσης θα έχεις και καλό service.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Για μένα να πας στο Samsung μιας και είναι για γυναίκα.

Κάπως έτσι το είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Και η ίδια ακόμα είχε "αποφασίσει" πριν καν να με ρωτήσει να σου πω την αλήθεια. Το είχε δει και της άρεσε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hommer είπε

Κάπως έτσι το είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Και η ίδια ακόμα είχε "αποφασίσει" πριν καν να με ρωτήσει να σου πω την αλήθεια. Το είχε δει και της άρεσε

Άρα για να μην υπάρχει και "γκρίνια" πας στο Samsung.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Άρα για να μην υπάρχει και "γκρίνια" πας στο Samsung.

Πάει μόνο/η του. Τσάμπα υπολογιστικά resources έκαψα τόση ώρα με το ψάξε ψάξε. Αλλά για να μην πάνε και χαμένα. Τελευταία ερώτηση και να κλείσει το θέμα. Προτείνεις κανά skroutzομάγαζο (στη γειτονιά των 220€). Αυτά που προτείνει ο SeNNinhA δεν τα βρίσκω για το Samsung

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hommer είπε

Πάει μόνο/η του. Τσάμπα υπολογιστικά resources έκαψα τόση ώρα με το ψάξε ψάξε. Αλλά για να μην πάνε και χαμένα. Τελευταία ερώτηση και να κλείσει το θέμα. Προτείνεις κανά skroutzομάγαζο (στη γειτονιά των 220€). Αυτά που προτείνει ο SeNNinhA δεν τα βρίσκω για το Samsung

Από όπου και να πάρεις το Samsung θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση δεν είναι σα τα Xiaomi.

Αν εννοείς αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...