Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Xiaomi Redmi Note 4X 64G 139€ @mistore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη τιμη για επισημο infoquest αλλα μια διορθωση στο σκρουτζολινκ.

Στη πραγματικότητα ειναι το Redmi Note 4 Global (snapdragon) https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html?from=recommendations

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Αν και παρήγγειλα Gray κανα 20λεπτο πριν ανέβει εδώ η προσφορά με κάλεσαν και μου είπαν ότι δεν υπάρχει...

Οπότε όχι Gray διαθέσιμο..

Το άλλαξα σε Gold, ελπίζω να μην είναι τελείως χάλια..

• Sad 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Hommer είπε

Είναι με την 800αρα μπάντα; Τι android έχει;

Ναι έχει 800αρα. Έχει σίγουρα nougat. Δεν ξέρω αν είναι 7 ή 7.1

Δημοσ.

7,0 NRD90M.

Σχετικα με τα 4 4X. Αν κοιταξει καποιος στο ebay να παρει θηκες+ tempered glass θα δει οτι αυτο που εχουμε εδω (skroutz ελλαδα) ειναι το 4Χ, παρολο που λεγεται 4. Γενικα απο οσο το εχω ψαξει υπαρχει διαφορα με τα 4 και 4Χ για τα international(china) και για τα global (παγκοσμια). 

140€ 4/64 ειναι προσφορα πολυ καλα. και με τα 2 χρονια infoquest ακομα καλυτερη.

Το Λευκο-χρυσο ειναι πολυ ομορφο + υπαρχει δυνατοτητα να βαλει καποιος full tempered glass και να γινει χρυσο απο μπροστα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alkis13 είπε

7,0 NRD90M.

Σχετικα με τα 4 4X. Αν κοιταξει καποιος στο ebay να παρει θηκες+ tempered glass θα δει οτι αυτο που εχουμε εδω (skroutz ελλαδα) ειναι το 4Χ, παρολο που λεγεται 4. Γενικα απο οσο το εχω ψαξει υπαρχει διαφορα με τα 4 και 4Χ για τα international(china) και για τα global (παγκοσμια). 

140€ 4/64 ειναι προσφορα πολυ καλα. και με τα 2 χρονια infoquest ακομα καλυτερη.

Το Λευκο-χρυσο ειναι πολυ ομορφο + υπαρχει δυνατοτητα να βαλει καποιος full tempered glass και να γινει χρυσο απο μπροστα.

Redmi Note 4 σκετο ειναι με τον mediatek που διαφερουν σε θηκες/τζαμακια. Εχουν σε διαφορετικο σημειο δαχτυλικο, κάμερα, υπέρυθρες κλπ

Redmi Note 4X και Redmi Note 4 Global (snapdragon) διαφέρουν μονο στις μπάντες. Παίρνουν ίδιες θήκες/τζαμακια. 

Η infoquest (μαλλον) για να ξεχωριζει το Redmi Note 4 mtk απο Redmi Note 4 Snap, βάπτισε το δεύτερο ως Redmi Note 4X παρότι δεν ειναι η κινεζικη έκδοση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Antretng είπε

Redmi Note 4 σκετο ειναι με τον mediatek που διαφερουν σε θηκες/τζαμακια. Εχουν σε διαφορετικο σημειο δαχτυλικο, κάμερα, υπέρυθρες κλπ

Redmi Note 4X και Redmi Note 4 Global (snapdragon) διαφέρουν μονο στις μπάντες. Παίρνουν ίδιες θήκες/τζαμακια. 

Η infoquest (μαλλον) για να ξεχωριζει το Redmi Note 4 mtk απο Redmi Note 4 Snap, βάπτισε το δεύτερο ως Redmi Note 4X παρότι δεν ειναι η κινεζικη έκδοση.

Ολα καλα με τη xiaomi, αλλα ειναι μ#$%^&*ες που εβγαλαν ιδιο κινητο με 2 επεξεργαστες και 10 διαφορετικα ονοματα. Ελπιζω να εχουμε ενα redmi note 5.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alkis13 είπε

Ολα καλα με τη xiaomi, αλλα ειναι μ#$%^&*ες που εβγαλαν ιδιο κινητο με 2 επεξεργαστες και 10 διαφορετικα ονοματα. Ελπιζω να εχουμε ενα redmi note 5.

Φταιει και η infoquest σε αυτο που αλλη συσκευη πουλάει και άλλο όνομα του χει δωσει.

Δημοσ.

Είναι ακριβό ή μου φαίνεται; Το Redmi 4A το είχαν 79€ πριν μια βδομάδα και οι διαφορές τους είναι ελάχιστες. Μέχρι 99€ τα έδινα για την εγγύηση, αλλά 139€? WTF?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Philippe είπε

Είναι ακριβό ή μου φαίνεται; Το Redmi 4A το είχαν 79€ πριν μια βδομάδα και οι διαφορές τους είναι ελάχιστες. Μέχρι 99€ τα έδινα για την εγγύηση, αλλά 139€? WTF?

Ποιες ειναι οι ελάχιστες διαφορες; Ο soc 625 με 425, τα έξτρα 2 gb ram, τα εξτρα 32 gb αποθηκευτικό χώρο, η μεγαλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη; Ασε που το redmi 4a δεν εχει καν δαχτυλικό. Δεν εχουν καμια σχέση ως συσκευές!

Υ.Γ. Δεν ειναι το 4x αλλά το Note 4X ;) . Αλλα και παλι ακομα και το μικρο 4x ανώτερο ειναι

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 3
Δημοσ.
3 minutes ago, Philippe said:

Τι λες ; Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; 

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Philippe είπε

Λάθος σύγκριση κάνεις , εδώ είσαι:https://www.kimovil.com/en/compare/xiaomi-redmi-4a-global-32gb,xiaomi-redmi-note-4x-snapdragon-4gb-64gb

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...