Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να προσθέσω RAM σε ενα παλιό λάπτοπ το οποίο έχει 3GB και 2 slots.

Χωρίς να το έχω ανοίξει, πιθανολογώ ότι έχει 1x3GB stick. Υπάρχει πιθανότητα να έχει 2x1.5GB sticks? Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο software να δώ ακριβώς τι έχω μέσα (CPU-Z)?

Η ερώτηση μου είναι η εξής, στην περίπτωση που έχει μέσα 1x3GB stick, μπορώ να πάω να του βάλω άλλο ενα stick 4GB για να πάει συνολικά στα 7?

Καταλαβαίνω ότι θα έχω κάποια πτώση στην τελική επίδοση, απλώς θέλω να μάθω in the real world πόσο σημαντική θα είναι αυτή η διαφορά και φυσικά αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για το μηχάνημα να τα παίξει.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Δες το ταμπελάκι που υπάρχει στη βάση του φορητού σου ή αν έχει Dell υπάεχει το Service Tag το οποίο είναι επίσης στη βάση του , 1.5 Gb Ram δεν υπάρχει , υπάρχουν 1 Gb ή 2 Gb κ.ο.κ , ναι κατέβασε το Cpu z , ανέβασε τις καρτέλες Memory και Spd , αν είναι παλιό το Laptop όπως λες , δεν μπορεί να πάρει τόση μνήμη , η μνήμη βοηθάει το μηχάνημα να πάει καλύτερα τις περισσότερες φορές , απλά εαν έχεις αργό δίσκο θα είναι ένα πρόβλημα στις επιδόσεις του φορητού σου , να τα παίξει το μηχάνημα αποκλείεται , μόνο καλύτερα θα πηγαίνει 😎

Dell Service Tag insa .jpg

laptop's model ins.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, leftis95 είπε

Καλησπέρα. Θέλω να προσθέσω RAM σε ενα παλιό λάπτοπ το οποίο έχει 3GB και 2 slots. Βγαινουν 1 2 4 8 τα dimms.

Χωρίς να το έχω ανοίξει, πιθανολογώ ότι έχει 1x3GB stick. Υπάρχει πιθανότητα να έχει 2x1.5GB sticks? Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο software να δώ ακριβώς τι έχω μέσα (CPU-Z)?

Ναι.Κατεβασε το και θα δεις.

Η ερώτηση μου είναι η εξής, στην περίπτωση που έχει μέσα 1x3GB stick, μπορώ να πάω να του βάλω άλλο ενα stick 4GB για να πάει συνολικά στα 7?

Καταλαβαίνω ότι θα έχω κάποια πτώση στην τελική επίδοση, απλώς θέλω να μάθω in the real world πόσο σημαντική θα είναι αυτή η διαφορά και φυσικά αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για το μηχάνημα να τα παίξει.

Ευχαριστώ πολύ!

Μπορείς να βάλεις ένα dimm 2gb παρομοιο με αυτο που εχεις. Θα δεις ταμπελακι ραμ και θα παρεις 1 ιδια, ή θα πουλησεις αυτες που εχεις και θα παρεις ενα σετ 2*2gb ddrX (Λογικα 3 εχεις) και στα ιδια Volts και στα ιδια Mhz.

Επισης με εναν ssd απλο, του 50€ (128gb) θα δεις μεγαλη διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...