Tobajara Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Το laptop μου (Toshiba Sattelite R850-170) έχει αρχίσει και χάνει χτυπήματα στα πλήκτρα (μερικά γράμματα δεν καταγράφονται πάντα) και να τρίζει, οπότε σκεφτόμουν αν γίνεται να αλλαχθεί η μεμβράνη του πληκτρολογίου σε λάπτοπ και μάλιστα τόσο παλιό (6ετίας πλέον). Αν δεν είμαι τυχερός ώστε να θέλει ένα απλό καθάρισμα, ξέρει κανείς αν γίνεται και πόσο περίπου κοστίζει? Σημειωτέον ότι δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με το να ανοίγω laptops, οπότε και το απλό καθάρισμα θα μου είναι δύσκολο.
spectaculator Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δεν μπορείς ν' αλλάξεις μόνο τη μεμβράνη. Πρέπει ν' αλλάξεις όλο το πληκτρολόγιο.
Tobajara Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Χμ, κατάλαβα, σε ευχαριστώ. Οπότε ενδεχομένως να έχω πρόβλημα λόγω ανταλλακτικών. Έχεις κάποια ιδέα για το κόστος?
ss13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Γύρω στα 40 - 50 ευρώ κοστίζει απ' ό,τι είδα , αλλά πρώτα πρέπει να το ανοίξεις , να μας δώσεις το Model Number του πληκτρολογίου σου , ακόμα δώσε μας και το Part number του φορητού σου 😎
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα