Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Τελικά φέτος trading cards δεν παίρνουμε με κανένα τρόπο? Δοκίμασα με Discovery queue αλλά τζίφος...

Οχι τις εχουν βγαλει και το ειχαν ανακοινωσει πριν τα sales! Εχουν μονο τους ποντους απο το minigame! Κριμα και βγαζαμε κανενα φραγκο απο τις καρτες..

Δημοσ.
20 ώρες πριν, rofl είπε

μιας και με το hitman 2 ειναι μπερδεμενα τα πραγματα το ποσταρω γιατι οι πιο πολλοι δεν θα το παρουν γραμμη

https://store.steampowered.com/app/960831/HITMAN__GOTY_Legacy_Pack/

πρακτικα  ειναι το hitman 1 goty στα 6 ευρω.αν καποιος εχει το 1ο παιχνιδι ηδη, δεν το αγοραζει καθως το συγκεκριμενο dlc ειναι δωρεαν.

ειναι μεν dlc για το 2ο παιχνιδι αλλα περιλαμβανει  ολο το content του 1ου παιχνιδιου στα 6 ευρα, που ειναι οντως πολυ καλη τιμουλα.

περιλαμβανει μονο πιστες του 1ου παιχνιδιου και δεν απαιτει αγορα του hitman 2,

καθως ο launcher του hitman 2 κατεβαινει δωρεαν.

This is the full Legacy Pack, which includes all remastered locations and missions from Season 1 and The Game of The Year Upgrade.

The bundle includes:
- All content from Season 1
- The Patient Zero Bonus campaign
- 3 Themed Escalation Contracts
- 3 extra Outfits
- 3 extra Weapons

προσπάθησα να πάρω το συγκεκριμένο και μου λεει οτι δεν μπορώ να ολοκληρώσω την αγορά επειδή δεν έχω το hitman 2 στην λίστα μου.

" Η συναλλαγή σας απέτυχε επειδή προσπαθείτε να αγοράσετε το «HITMAN 2 GOTY Legacy Pack» που απαιτεί την κατοχή του «HITMAN™ 2». Διορθώστε το λάθος και προσπαθήστε ξανά. "

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

προσπάθησα να πάρω το συγκεκριμένο και μου λεει οτι δεν μπορώ να ολοκληρώσω την αγορά επειδή δεν έχω το hitman 2 στην λίστα μου.

This content requires the base game HITMAN™ 2 on Steam in order to play.

Το λεει πανω δεξια εκει που αναφερει τα reviews.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Το λεει πανω δεξια εκει που αναφερει τα reviews.

σαφως αλλά ο φίλος παραπάνω γράφει οτι δεν απαιτεί την αγορά του χιτμαν 2 για να παίξει!

Δημοσ.
20 ώρες πριν, rofl είπε

https://store.steampowered.com/app/960831/HITMAN__GOTY_Legacy_Pack/

δεν απαιτει αγορα του hitman 2,

Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε

σαφως αλλά ο φίλος παραπάνω γράφει οτι δεν απαιτεί την αγορά του χιτμαν 2 για να παίξει!

Ναι το εγραψε λαθος και μαλλον ουτε αυτοι που του εβαλαν like το πηραν χαμπαρι, γιαυτο και το αναφερω μιας και το ειδα τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Fulgore είπε

μπηκες καν στη σελιδα του hitman 2 να το κοιταξεις?

https://store.steampowered.com/app/863550/HITMAN_2/

Play HITMAN™ 2 – Starter Pack

Gain free access to the first mission in HITMAN 2! Experiment, improvise, and complete all the challenges that Hawke's Bay has to offer.

44 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

" Η συναλλαγή σας απέτυχε επειδή προσπαθείτε να αγοράσετε το «HITMAN 2 GOTY Legacy Pack» που απαιτεί την κατοχή του «HITMAN™ 2». Διορθώστε το λάθος και προσπαθήστε ξανά. "

δεν απαιτειται αγορα εγραψα guys οχι δεν απαιτειται hitman 2.... κατεβασε το

απο πανω.

πατε να παρετε dlc χωρις να εχετε base game στη βιβλιοθηκη αυτονοητο δεν ειναι?

οπως εγραψα ο launcher ειναι δωρεαν...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rofl είπε

μπηκες καν στη σελιδα του hitman 2 να το κοιταξεις?

https://store.steampowered.com/app/863550/HITMAN_2/

Play HITMAN™ 2 – Starter Pack

Gain free access to the first mission in HITMAN 2! Experiment, improvise, and complete all the challenges that Hawke's Bay has to offer.

δεν απαιτειται αγορα εγραψα guys οχι δεν απαιτειται hitman 2.... κατεβασε το

απο πανω

ακόμα και με το starter pack ΔΕΝ με αφήνει να το αγοράσω. Το βλέπει κανονικά οτι το έχω στην λίστα μου και οτι κατέχω το βασικό παιχνίδι (το σταρτερ) αλλα συνεχίζει να μου πετάει οτι για να το αγοράσω πρέπει να έχω το base game.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε

ακόμα και με το starter pack ΔΕΝ με αφήνει να το αγοράσω. Το βλέπει κανονικά οτι το έχω στην λίστα μου και οτι κατέχω το βασικό παιχνίδι (το σταρτερ) αλλα συνεχίζει να μου πετάει οτι για να το αγοράσω πρέπει να έχω το base game.

κανε ενα restart το steam.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

κανε ενα restart το steam.

το είχα κάνει πριν γράψω και το παραπάνω αλλά δεν, δοκιμάζω τώρα να το βάλω να κατεβαίνει το σταρτερ και να παω να αγοράσω αυτό που λέμε μήπως και αλλάξει τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

το είχα κάνει πριν γράψω και το παραπάνω αλλά δεν, δοκιμάζω τώρα να το βάλω να κατεβαίνει το σταρτερ και να παω να αγοράσω αυτό που λέμε μήπως και αλλάξει τίποτα.

ενδεικτικα εγω το συγκεκριμενο dlc το εχω ως κατοχος του 1ου παιχνιδιου, απο το νοε του 18.

οταν το δευτερο παιχνιδι το πηρα ιαν του 19.

και αυτος ειναι ο βασικος λογος που δινουν δωρεαν την πρωτη πιστα.

τωρα δεν ειχε παντα την ονομασια starter pack οποτε κραταω μια επιφυλαξη μηπως αλλαξε κατι.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

ούτε και έτσι γίνεται, απλά τώρα αντί για base game μου λεει οτι χρειάζομαι το απαιτεί την κατοχή του «Uninitialized»

απ οτι βλεπω το επιβαιωνουν και αλλοι οποτε μαλλον δεν ειναι εφικτο πια

https://steamcommunity.com/app/863550/discussions/0/1640915206446133715/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...