Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, vaio1892 said:

ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BUNDLE ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ (SHADOW OF MORDOR) ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.....

Μην ανησυχεις, αργα η γρηγορα θα βαλουν το κλειδι μεσα στο σετ που αγορασες.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως πολύ δυνατό, αν και το Disco Elysium το έχω και το Forgotten City θα το πάρω από GOG, όπως και τα Wildermyth και GRIME που μου έκαναν κλικ. Ο κατάλογος με τα παιχνίδια για παίξιμο έχει φτάσει άθλιες διαστάσεις...

• Like 4
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mountainwarrior είπε

Τα είχε ανεβάσει και ο Despotas την προηγούμενη βδομάδα. Είναι μέχρι σήμερα τις 18:00, οπότε για όποιον δεν το είδε και ενδιαφέρεται ας τα πάρει τώρα.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δωρεάν το Nomad Survival απο το Fanatical. Για να το αποκτήσουμε χρειάζεται να έχουμε κάνει εγγραφή στο newsletter. 

Το παιχνίδι δίνεται σε μορφή Steam κλειδιού.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ren_Hoek είπε

Τα είχε ανεβάσει και ο Despotas την προηγούμενη βδομάδα. Είναι μέχρι σήμερα τις 18:00, οπότε για όποιον δεν το είδε και ενδιαφέρεται ας τα πάρει τώρα.

Μάλλον έχει λήξει επί πληρωμή τα βγάζει και τα 2

Δημοσ.
On 01/11/2023 at 15:43, vaio1892 said:

ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BUNDLE ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ (SHADOW OF MORDOR) ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.....

Το πήρες τελικά; Μόλις αγόρασα το δεύτερο tier (χωρίς δηλαδή τα Gotham Knights και Βack4Blood) και δεν υπάρχουν κλειδιά για τα:

• Mad Max
  • Batman - Arkham City
  • Batman: Arkham Knight
  • Batman: Arkham Origins
  • Mortal Kombat 11
  • Injustice 2
  • Middle Earth: Shadow of War
  • Middle Earth: Shadow of Mordor

🥲

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Το πήρες τελικά; Μόλις αγόρασα το δεύτερο tier (χωρίς δηλαδή τα Gotham Knights και Βack4Blood) και δεν υπάρχουν κλειδιά για τα:

• Mad Max
  • Batman - Arkham City
  • Mortal Kombat 11
  • Injustice 2

🥲

Εμένα δεν υπήρχε ένα κλειδί, δε θυμάμαι για πιο🤣 για κάνα 45λεπτο

Μην ανησυχείς πάντως 

Δημοσ.
18 hours ago, Speculoos said:

• Mad Max
  • Batman - Arkham City
  • Mortal Kombat 11
  • Injustice 2

🥲

ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ MAIL.

Δημοσ.
28 minutes ago, vaio1892 said:

ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ MAIL.

Μπα, αν ισχυει οτι παλια, δεν στελνουν εμαιλ νομιζω, αλλα μπαινεις εσυ στο bundle link η λογαριασμο σου και βλεπεις αν μπηκαν τα κλειδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...