Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v2

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Portal with RTX δωρεάν στο Steam για τους κατόχους του Portal

Και για όποιον δεν το έχει, είναι σε -90% (κάτω από 1€)

Τι φαση εμενα μου το βγαζει να το βαλω στην συλλογη και δεν εχω το πρωτο portal.

Ακυρο μολις παω να πατησω μου βγαζει μηνυμα λαθους στην σελιδα και στην εφαρμογη του steam μου λεει αυτο που εγραψες οτι θελει το main game.

Επεξ/σία από icenex
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, icenex είπε

Τι φαση εμενα μου το βγαζει να το βαλω στην συλλογη και δεν εχω το πρωτο portal.

Πάτα να το βάλεις και θα δεις ότι θα βγάλει μήνυμα.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Πακέτο από ΗΒ για 13 ημέρες ακόμη με όλα τα Company of Heroes:

https://www.humblebundle.com/games/company-heroes-complete

• Δωρεάν μέχρι 12/12 το Final Fight στο Steam ως μέρος του Capcom Arcade Stadium:

Πρώτα προσθέστε αυτό: https://store.steampowered.com/app/1515950/Capcom_Arcade_Stadium/

και μετά αυτό: https://store.steampowered.com/app/1556712/Capcom_Arcade_StadiumFINAL_FIGHT/

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 11
  • Thanks 4

• Super Moderators

Προτείνω το Ripper Bundle, στο Fanatical, στο tier 2. Με 7 ευρώ παίρνετε δύο -τουλάχιστον- εξαιρετικά παιχνίδια, το Gamedec Definitive Edition (cyberpunk detective crpg/adventure) και το Stirring Abyss (lovecraftian turn-based tactics/strategy) και σας μένουν άλλα 5 παιχνίδια -δεν τα υποτιμώ, απλά δεν τα ξέρω για να τα προτείνω, πάντως είναι πρόσφατες κυκλοφορίες με mostly positive + αξιολογήσεις στο Steam). 

• Like 4
  • Thanks 1

38 λεπτά πριν, Snoob είπε

Προτείνω το Ripper Bundle, στο Fanatical, στο tier 2. Με 7 ευρώ παίρνετε δύο -τουλάχιστον- εξαιρετικά παιχνίδια, το Gamedec Definitive Edition (cyberpunk detective crpg/adventure) και το Stirring Abyss (lovecraftian turn-based tactics/strategy) και σας μένουν άλλα 5 παιχνίδια -δεν τα υποτιμώ, απλά δεν τα ξέρω για να τα προτείνω, πάντως είναι πρόσφατες κυκλοφορίες με mostly positive + αξιολογήσεις στο Steam). 

Και το Ghost 1.0 έχω εγώ να προτείνω από το ίδιο bundle. Εξαιρετικό metroidvania!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...