Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v2

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Shadow Tactics: Blades of the Shogun και Alba: A Wildlife Adventure δωρεάν στο Epic store μέχρι 17/11:

https://store.epicgames.com/en-US/p/shadow-tactics

https://store.epicgames.com/en-US/p/alba-a-wildlife-adventure-93736a

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 8
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H ετήσια συνδρομή για HumbleBundle έχει έκπτωση 20% μέχρι 2/12/2022 με το κουπονι HOLIDAY20 στο καλαθι.

Από 109 πηγαινει στα 87 ευρώ. Αν δεν κανω λαθος αφορα μονο το μηνιαιο πακετο και σου δινει επιπλεον εκτπωσεις σε μελλοντικες αγορες. Επισης μπορεις να κανεις skip καποιους μηνες.

https://www.humblebundle.com/membership?hmb_campaign=22-11-011_NovChoiceGifting_Banner&hmb_medium=banner

Δεν ξερω αν αξιζει ωστοσο, εχω την εντυπωση οτι δε βαζει τοσο καλα ΑΑΑ games πλεον.

Επεξ/σία από kalaxan

3 ώρες πριν, kalaxan είπε

H ετήσια συνδρομή για HumbleBundle έχει έκπτωση 20% μέχρι 2/12/2022 με το κουπονι HOLIDAY20 στο καλαθι.

Από 109 πηγαινει στα 87 ευρώ. Αν δεν κανω λαθος αφορα μονο το μηνιαιο πακετο και σου δινει επιπλεον εκτπωσεις σε μελλοντικες αγορες. Επισης μπορεις να κανεις skip καποιους μηνες.

https://www.humblebundle.com/membership?hmb_campaign=22-11-011_NovChoiceGifting_Banner&hmb_medium=banner

Δεν ξερω αν αξιζει ωστοσο, εχω την εντυπωση οτι δε βαζει τοσο καλα ΑΑΑ games πλεον.

NEW & CANCELED MEMBERS ONLY.
Δεν μας πιανει τους παλιους η οσους εχουν απο περισυ την ιδια προσφορα.

Γενικα, εχει 'πεσει' το επιπεδο του humble, παρολα αυτα, συμφερει ετσι, αρκει να κανεις την επιλογη σου ανα μηνα και να προσπερνας μερικους. Προσωπικα δεν θα ξανα-ανανεωσω, γιατι τους καλοκαιρινους μηνες δεν μπορω να το παρακολουθω με αποτελεσμα να μαζευω πακετα που δεν θα επελεγα υπο νορμαλ συνθηκες. Και επισης γιατι μαζεψα πολλα παιχνιδια που δεν εχω καν ακουμπησει.
Αλλα ο καθενας ας κρινει για τον ευατο του.

• Like 2

6 ώρες πριν, kalaxan είπε

Το σκέφτομαι, βγαίνει 7κατι ο μήνας και μου δίνει ετσι κι αλλιώς 7€ απ'ότι βλέπω για έναν μήνα. Προπληρωνεις ή πληρώνεις έναν μήνα και μπορείς να διακόψεις έπειτα αν το επιθυμείς;

1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Το σκέφτομαι, βγαίνει 7κατι ο μήνας και μου δίνει ετσι κι αλλιώς 7€ απ'ότι βλέπω για έναν μήνα. Προπληρωνεις ή πληρώνεις έναν μήνα και μπορείς να διακόψεις έπειτα αν το επιθυμείς;

Πληρωνεις μπροστα για ολο το χρονο. Το ειχα κανει περσι και πηρα ολους τους μηνες μεχρι Οκτωβριο. Βλεπω οτι αν πας για cancel σχεδον παντα δινουν 3-4 δολλαρια κουπονι οποτε μερικους μηνες βγαινει και πιο κατω απο αυτη την προσφορα και χωρις να προπληρωσεις ολο το χρονο μπροστα. Οποτε ειναι μια η αλλη αλλα δεν ειναι 100% σιγουρα παντα το κουπονι. Μια φορα ειχα παρει μηνα με 4.92 ευρω ειδικη προσφορα στο mail μου. Γενικα παντως και με αυτη την προσφορα μπορεις να κανεις κανονικα pause και πχ μπορει να σε φαει 2 χρονια αν κανεις pause μηνα παρα μηνα. Αξιζουν σιγουρα ολοι οι μηνες 7 ευρω παντως με τα παιχνιδια που δινουν. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...