Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 minutes ago, panagiotis54 said:

ναι φρη...αλλα οχι για παντα στο ακαουντ σου αν καταλαβαινω καλα

Πάντα free θα είναι για όλους από 'δω και πέρα. Με paid DLCs.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gulik είπε

Δωρεάν στο Epic Store σήμερα το Evoland Legendary Edition και το Fallout 3 (GOTY).

https://store.steampowered.com/app/1020470/Evoland_Legendary_Edition/

https://store.epicgames.com/en-US/p/fallout-3-game-of-the-year-edition

H προσφορά ισχύει μέχρι τις 27 Οκτώβρη.

Για το Evoland, έχεις δώσει steam link.

• Sad 1
Δημοσ.

Η IGN δοκιμάζει μια συνδρομή επί πληρωμή με όνομα IGN Plus(IGN Prime για τους παλιούς). Προσφέρει μερικά παιχνιδάκια για το Steam, διάφορους κωδικούς προσφοράς κτλ. Η συνδρομή είναι στα 4.99€ και ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ακυρώσετε την συνδρομή ΕΔΩ!Οποίος κάνει την συνδρομή τώρα μπορεί να εκμεταλλευτει και τα παιχνίδια που ίσως δώσει τον Νοέμβριο. Εγώ πλήρωσα με Virtual Revolut μου έκανε μια τυπική χρέωση 1 ευρώ για να δει αν ισχύει η κάρτα μου τα οποία πήρα πίσω αμέσως και έπειτα ακύρωσα την συνδρομή. Παρακάτω προσθέτω τα παιχνίδια που δίνει για το Steam αναλυτικά:

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, xPhenomenon είπε

Η IGN δοκιμάζει μια συνδρομή επί πληρωμή με όνομα IGN Plus(IGN Prime για τους παλιούς). Προσφέρει μερικά παιχνιδάκια για το Steam, διάφορους κωδικούς προσφοράς κτλ. Η συνδρομή είναι στα 4.99€ και ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ακυρώσετε την συνδρομή ΕΔΩ!Οποίος κάνει την συνδρομή τώρα μπορεί να εκμεταλλευτει και τα παιχνίδια που ίσως δώσει τον Νοέμβριο. Εγώ πλήρωσα με Virtual Revolut μου έκανε μια τυπική χρέωση 1 ευρώ για να δει αν ισχύει η κάρτα μου τα οποία πήρα πίσω αμέσως και έπειτα ακύρωσα την συνδρομή. Παρακάτω προσθέτω τα παιχνίδια που δίνει για το Steam αναλυτικά:

Επισης μπαινουμε εδω

https://www.ign.com/keys

και εχει και αλλα παιχνδια που μπορουμε να παρουμε για steam. Τσιμπησα 5-6 ακομα τα αλλα ηταν closed.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Επισης μπαινουμε εδω

https://www.ign.com/keys

και εχει και αλλα παιχνδια που μπορουμε να παρουμε για steam. Τσιμπησα 5-6 ακομα τα αλλα ηταν closed.

Όποιος μπορεί να τσιμπήσει ένα κλειδακι Beyond The Wire γιατί από κινητό μου πετάει error. Ευχαριστώ  Δούλεψε κάνοντας log in/ incognito 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Όποιος μπορεί να τσιμπήσει ένα κλειδακι Beyond The Wire γιατί από κινητό μου πετάει error. Ευχαριστώ 

Αν θέλεις ακόμα το κλειδί, στείλε μου ένα πμ. 

Δόθηκε στον @D00mGuy

Επεξ/σία από xPhenomenon
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xPhenomenon είπε

Καλησπέρα, τελικά κάνοντας log in σε incognito tab δούλεψε. Αν θέλει κάποιο άλλο παιδί από δω ας το πάρει. Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, xPhenomenon είπε

Ενδιαφερομαι αν ειναι ακομα διαθεσιμο. (Δεν μου φορτωνει το key στο σαιτ)

Επεξ/σία από D00mGuy
Ευχαριστώ @xPhenomenon για το key

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...