Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

9.90€ γράφει. Τα δίνει όλα ή επιλέγεις;

Ολα τα παιχνίδια που βλέπεις. Κάθε μήνα με 9.90 περνεις όλα τα παιχνίδια του choice. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και μόνο για το Pathfinder: Wrath of the Righteous αξίζει. Tα Enhanced Edition γενικά δε λένε και πολλά σαν εκδόσεις, αλλά κολοκυθόπιτα.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 4/10/2022 στις 6:30 ΜΜ, Arkin είπε

Πολυ πιθανον τα νεα παιχνιδια του humble choice για Οκτωβριο. Θα μπει επισημο link σε 1.30 ωρα που βγαινει απλα τα εβαλα ωστε μην γινει καμια ξαφνικη αγορα και μετα δεν γινεται refund. 

DEATHLOOP
Disciples: Liberation
Epic Chef
Golf Gang
Railroad Corporation
Maid of Sker
MONSTER TRAIN
The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Και εδω επισημα

https://www.humblebundle.com/membership

Screenshot-2.png

Το τσίμπησες τελικά ρε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Το τσίμπησες τελικά ρε?

Ειχα 12μηνο choice απο περσι με 86 ευρω και ηταν ο τελευταιος μηνας. Κρατησα Maid of Sker και το Little Hope. Τα αλλα εφυγαν. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Little Hope

Το τσιμπήσαμε με έναν φίλο από δω το φορουμ από άλλη πηγή (κοντά στα 4€) και λέμε να το παίξουμε coop τις προσεχείς μέρες. Αν ενδιαφέρεσαι let me know. ( είναι μέχρι 4 άτομα coop )

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Το τσιμπήσαμε με έναν φίλο από δω το φορουμ από άλλη πηγή (κοντά στα 4€) και λέμε να το παίξουμε coop τις προσεχείς μέρες. Αν ενδιαφέρεσαι let me know. ( είναι μέχρι 4 άτομα coop )

Ακομα δεν εχω παιξει το man of medan που ειναι το πρωτο στη σειρα. Καλο λιωσιμο σε coop λενε ειναι αρκετα πιο δυνατο αλλα παιζεται και single player. Το καθε copy δινει και friend pass οποτε αχ εχετε παρει και οι 2 απο ενα copy μπορειτε να δωσετε σε ακομα 2 φιλους το παιχνιδι. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Arkin είπε

friend pass

Να το σημειώσουμε αυτο γιατί αρκετοί δε το γνωρίζουν. Τα friend pass λήγουν μετά από ενα διάστημα από τη κυκλοφορία σε αυτά τα παιχνίδια.

https://steamcommunity.com/app/939850/discussions/0/3276939640765828043/

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Να το σημειώσουμε αυτο γιατί αρκετοί δε το γνωρίζουν. Τα friend pass λήγουν μετά από ενα διάστημα από τη κυκλοφορία σε αυτά τα παιχνίδια.

Ειναι σιγουρο αυτο? Εγω τα εχω στην library και τα 2 δεν γραφει καπου για ληξη. 

Screenshot_2.png

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Arkin είπε

Ειναι σιγουρο αυτο? Εγω τα εχω στην library και τα 2 δεν γραφει καπου για ληξη. 

Screenshot_2.png

ΑΝ δεν έχουν λήξει, πως τους κάνεις χρήση; Γιατί και εγώ τα έχω στην βιβλιοθήκη αλλά δεν βλέπω τον τρόπο να τα "εξαργυρώσω".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...