Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v2

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Gulik είπε

Να με συγχωρείτε για το εν μέρει off topic, αλλά δυστυχώς, μόλις δέχτηκα ένα e-mail για ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ από τον Γερμάνο...

(σε συνέχεια της συζήτησης που είχαμε για την προσφορά του Cyberpunk 2077 για PC)

Τί ήθελα και το μελετούσα... 

Τι ώρα την έκανες; Γιατί εμένα ακόμα δεν έχει φάει άκυρο -αλλά θα φάει μάλλον-

image.png.e477fdd88e4cc48a3279fe89ecc38028.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, MariaLog είπε

μα καλα ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ο Γερμανος εδινε το παιχνιδι 9 ευρω? μουφα κλασικη πρακτικη ειναι. τρεξατε να το παραγειλετε και θα λαβετε σε λιγο καιρο μυνημα οτι ακυρωνεται, παρτε κατι αλλο - ευχαριστουμε για τα λεφτα σας. να αποδειχτει βεβαια κατι τετοιο ειναι δυσκολο αλλα οκ μυρισε μεχρι την Ισπανια η "απατη" τους

Εγώ μια χαρά πήρα το DMC5 για το PS5 στα 9,99. Οπότε δεν νομίζω να είναι απάτη

2 ώρες πριν, apostolos22 είπε

Εγώ μια χαρά πήρα το DMC5 για το PS5 στα 9,99. Οπότε δεν νομίζω να είναι απάτη

Δε νομίζω να υπέθεσε κανεις οτι ηταν απατη, απλα ειχαν 10 κομμάτια κράχτες. αυτο ηταν ολο.

• Like 2

Ενταξει, ξεστοκαρισμα ειναι και οσα εχουν μεινει, αυτα ειναι, δεν ειναι απαραιτητα κραχτες και αν ειναι δεν σημαινει οτι γειωνονται ολες οι παραγγελιες, εχω παρει πολλες φορες προσφορες παιχνιδια xbox & playstation απο Γερμανο στα 3-4 ευρω που εννοειται οτι κρατησαν για λιγο οι προσφορες αλλα οι παραγγελιες εκτελεστηκαν κανονικα εως τωρα. Αν σε καποιον ακυρωσαν θα ηταν στα ορια ποσοτητων που δηλωνουν στα μαγαζια σαν στοκ κ μετα λενε οτι δεν υπαρχουν (μπορει κ εσωτερικο κολπο εκαστοτε μαγαζιου κ πολλα απο αυτα ειναι franchise), δεν φταινε τα κεντρικα που απλα προσπαθουν να ξεστοκαρουν η ακομη και αν βγαζουν κραχτη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ιστορικό χαμηλό το Diablo 2 όπως και η Prime Evil Collection που περιλαμβάνει το Diablo 3 μαζί με το expansions του και επιμέρους κοσμητικά αντικείμενα, σε προσφορά στο Battlenet.

image.png.0848e4d42cdbfe19bd046ee19715ccca.png

image.png.ce6fab964080f5fde4cb444021757216.png

[ Battlenet: https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/diablo_ii_resurrected?p=74831 ]

Αναλυτικότερα το περιεχόμενο της Prime Evil Collection

image.png.124c19e034190578a5ac24ebce4a5c7e.png

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1

3 ώρες πριν, Gulik είπε

Δωρεάν στο Epic Store σήμερα το Lawn Mowing Simulator.

Ξέχασα να κανω pause στο humble bundle και το αγόρασε εχθές αυτόματα. Σήμερα ένα απο τα παιχνίδια δίνεται δωρεάν.

🤡

• Like 2
  • Sad 1

3 ώρες πριν, xristosp59 είπε

Ξέχασα να κανω pause στο humble bundle και το αγόρασε εχθές αυτόματα. Σήμερα ένα απο τα παιχνίδια δίνεται δωρεάν.

🤡

Δεν εισαι ο μονος..., καθε καλοκαιρι την παταω καποιο μηνα..., δεν ειδα και κανα ποστ εδω τελος Ιουνιου νομιζω...

• Sad 1

1 ώρα πριν, Despotas είπε

Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια του Amazon Prime για αυτόν τον μήνα:

Κάπου εκεί σταμάτησα να διαβάζω και άρχισα να πανηγυρίζω

spacer.png

• Like 3

Στις 22/7/2022 στις 5:28 ΠΜ, dalan2007 είπε

Σσσσσ κοιμούνται τα παιδιά....off topic i know αλλά είναι τα ζώα μου αργά....

Screenshot_20220722-051113.png

ακομα στα ιδια....germanos ftw λεμε!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...