Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

αυτο που λες ειναι το full pack,το παιχνιδι εχει 4,74.δεν αλλαξαν κατι δλδ

Η πλήρης έκδοση του This War of Mine στα 5,82€ στο steam και στα 3,99€ στο gog. Για την επόμενη εβδομάδα όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στον ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό.  

Η πλήρης έκδοση έκανε 5,82€, εκτός του ότι το είδα με τα μάτια μου και το έστειλα σε 4-5 φίλους, υπάρχει καταχωρημένη η αλλαγή στο steamdb και σε άλλα sites.

Edit: Χθες στις 19:00 άλλαξε η τιμή.

image.png

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

αυτο που λες ειναι το full pack,το παιχνιδι εχει 4,74.δεν αλλαξαν κατι δλδ

Όχι. Η πλήρης έκδοση είχε 5.82 και την πήγαν στα 10.02. Εκτός από ότι το είδα με τα μάτια μου - που εσύ μάλλον δεν το πρόλαβες - ιδού και η πηγή με το ιστορικό της τιμής: https://isthereanydeal.com/game/thiswarofminecompleteedition/history/?shop[]=steam&generate=Select+Stores

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α συγνωμη παιδες με μπερδεψε οτι ειναι ακομα σε sales δεν την ηξερα την αλλαγη της τιμης...

σε αλλα νεα....

https://store.steampowered.com/app/1455900/Plunder_Panic/

δωρεαν το Plunder Panic στο Steam

Επεξ/σία από dalan2007
  • Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

προσοχη το mass effect ειναι origin key 
για μενα ειναι deal breaker καθως δεν το χρησιμοποιώ/γουσταρω ενω ημουν ετοιμος να το χτυπησω 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε

προσοχη το mass effect ειναι origin key 
για μενα ειναι deal breaker καθως δεν το χρησιμοποιώ/γουσταρω ενω ημουν ετοιμος να το χτυπησω 

Κι εγώ το ίδιο. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Snoob είπε

Kαι το Diamond Collection, επίσης στο Fanatical, έχει καλές επιλογές.

Δεν έχει απλά καλές επιλογές, είναι από τα καλύτερα πρόσφατα bundles αν και σε κάπως αλμυρή τιμή. Παρόλα αυτά συμφέρει πολύ, καθώς τα περισσότερα παιχνίδια μόνα τους κάνουν συνήθως γύρω στα 10-15 ευρώ.

Προσωπικά θα έπαιρνα το μισό bundle και βάλε - Starbase Startopia (λόγω χειρισμού δε χώνεψα ποτέ το πρωτότυπο, ίσως αυτό με κάνει να αλλάξω γνώμη και κυκλοφόρησε και πολύ πρόσφατα), Port Royale 4 (δεν είναι πολύ σίγουρος αλλά ξυπνάει αναμνήσεις και το γιο χο χο μέσα μου), Everspace Ultimate (ξερή αγορά), Kingdom Come: Deliverance (πολύ χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τα stand alone αν δεν το έχετε ήδη και αξίζει με τα χίλια), Ghost of a Tale (όμορφο, ιδιαίτερο παραγνωρισμένο, ξερή αγορά επίσης), Crossroads Inn (μάλλον είναι μετριότητα αλλά το θέμα μου αρέσει πολύ, πάντα ήθελα να γίνω χανιτζής), Children of Morta (από τα πολύ πετυχημένα indie των τελευταίων ετών).

Πέρα από αυτα, μου γυάλισαν πολλά άλλα από τη λίστα, όπως τα Little Big Workshop, El Hijo, Moollightler, ίσως και το  They Always Run.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ακομα ενα εξαιρετικο bundle απο humble

https://www.humblebundle.com/games/humble-heroines

Τι να σου πω, μόνο το Bloodstained θα ήθελα και η τιμή είναι αντίστοιχη εκπτώσεων.

Απεναντίας, το καινούριο του Fanatical έχει πολύ καλές επιλογές αλλά με λίγες εξαιρέσεις τα έχω ήδη. To Fanatical έχει BundleFest οπότε μείνετε συντονισμένοι γενικά.

https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-backstage-bundle-2

Wargame: European Escalation και Wargame: Airland Battle είναι εξαιρετικά για όσους παίζουν RTS, Moonhunters και The Shrouded Isle έχoυν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες, Blue Fire, My Memory of Us και Tohu φαίνονται διαμαντάκια. Styx: Shards of Darkness, Mordheim, Spintires, Victor Vran, Verdun συνήθεις ύποπτοι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tobajara είπε

Τι να σου πω, μόνο το Bloodstained θα ήθελα και η τιμή είναι αντίστοιχη εκπτώσεων.

Απεναντίας, το καινούριο του Fanatical έχει πολύ καλές επιλογές αλλά με λίγες εξαιρέσεις τα έχω ήδη. To Fanatical έχει BundleFest οπότε μείνετε συντονισμένοι γενικά.

https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-backstage-bundle-2

Wargame: European Escalation και Wargame: Airland Battle είναι εξαιρετικά για όσους παίζουν RTS, Moonhunters και The Shrouded Isle έχoυν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες, Blue Fire, My Memory of Us και Tohu φαίνονται διαμαντάκια. Styx: Shards of Darkness, Mordheim, Spintires, Victor Vran, Verdun συνήθεις ύποπτοι.

Καλα προφανως γουστα ειναι αυτα. Για μενα celeste tahoma gears 5 severed steel cloudpunk και το καινουργιο scarlet nexus ειναι εξαιρετικα. Απο fanatical πηρα το killer bundle προχθες απο το backstage εχω τα περισσοτερα για οποιον δεν τα εχει ειναι αρκετα τιμιο.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικό πακέτο από Humblebundle.

Τα περισσότερα τα ήθελα οπότε θα φύγει αγορά πάραυτα.

Πολύ συμφέρουσα τιμή.

Στακάρω games για το steam deck :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...